Амине Гюлше и Месут Йозил отново в Турция

Една от най-известните и харесвани светски двойки в южната ни съседка ще направи кардинална промяна в личния и професионалния си живот през новата 2021-а година. Актрисата Амине Гюлше и футболистът Месут Йозил се местят да живеят отново в родната си Турция, а основна причина за важния им избор се явяват новите им професионални ангажименти на родна земя. 


Любопитно е, че голям стимул и мотивация звездите да се завърнат в родната си държава им е дал Аджун Алъджалъ. Медийният магнат, собтственик на канал TV8 и интернет-платформата Exxen, отдавна е близък приятел с двойката и я е подканвал да заживее отново в Турция. Месут Йозил прави голяма крачка в професионалната си кариера, напускайки испанския футболен отбор "Реал Мадрид", в който играеше досега, и присъединявайки се към турския му еквивалент "Фенербахче"

Амине Гюлше, известна на българските зрители с главната си роля в хитовата драма "Сега и завинаги" (Asla Vazgeçmem), също има стимул да са премести да живее отново в Турция. Дошъл, без изненада, пак от Аджун Алъджалъ, който предложил на красавицата да води ново модно предаване по телевизията му, набираща все по-голяма популярност. 


Напомняме, че през март 2020 г. Амине Гюлше и Месут Йозил се сдобиха с първородната си рожба. Родителите на дъщеричка пък сключиха брак през юни 2019-а година, като брачни свидетели им бяха самият президент на Турция Реджеп Тайип Ердоан и първата дама Емине Ердоан. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.