Две актриси напускат "Мафията не може да управлява света"

Две раздели очакват зрителите на "Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)
. Изпълнителки на две от ключовите женски роли в хитовата криминална драма на ATV, излъчваща се вече шести сезон с огромен успех, напускат актьорския ѝ състав. Кои са те и защо се оттеглят от каста?

Сабина Тозия, изпълнявала ролята на Хайрие в "EDHO", уплаши милионите почитатели на криминалето със сериозния си здравословен проблем, който бе диагностициран наскоро. 74-годишната актриса ветеран прекара триседмичната новогодишна ваканция, в която излезе целият екип на "Мафия"-та, в родната си Македония. При завръщането си в Турция състоянието на здравето ѝ изведнъж се влошило, като след обстоен преглед и изследвания било установено, че Сабина има тумор в мозъка. Ръководството на турската ATV е осигурило на Тозия частен самолет, с който да се завърне в Македония, където по спешност е била оперирана от самия министър на здравеопазването. Операцията продължила 10 часа, като след нея актрисата ветеран е останала временно парализирана. Неприятното стечение на обстоятелствата ще доведе до промяна в сценария на "Мафията не може да управлява света" и до окончателното напускане на Сабина Тозия. Да ѝ пожелаем бързо оздравяване! 

Другата актриса, която напуска екипа на "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", е Дилшад Шимшек. В хитовия сериал тя се въплъщаваше в образа на адвокат Ебру. Нейното излизане от продукцията се налага по нуждите на сценария

След триседмична новогодишна пауза "Мафията не може да управлява света" се завръща в ефир тази вечер, 19 януари, по турската ATV. 

1 коментар:

gold каза...

Всички фенове се молим за Сабина! Невероятна актриса и майка на всички в сериала-строга и страдаща майка едновременно! Истински стожер! Нищо няма да е същото без нея! 💔 За всички зрители, които 6 години съпреживяваме драматичната съдба на семейство Чакърбейли, раздялата с всеки персонаж е трудна - Мерием, Зейно, Йозлем, Юнал Каплан, първите правителствени агенти (Невзат, Давут), а сега и майка Хайрие. 😢 Ще ми се сериалът да започне отново и всички да са живи. 😢💗🌹👑

Предоставено от Blogger.