Мерич Арал влиза в "Една история под морето"

Запълва се актьорският състав на новия интернет-сериал "Една история под морето" (Bir Denizaltı Hikayesi)! След като стана известна актрисата, която ще изиграе главната женска роля и ще застане до Къванч Татлъту като новата му екранна партньорка - Йозге Йозпиринчджи, са ясни и имената на още няколко звезди, които ще вземат участие в продукцията. Кои са те? 


Мерич Арал
("Кварталът на богатите" и "Висше общество"), Алпер Салдъран ("Ангели пазители"), Ертан Сабан ("Долината на вълците") и Еджем Узун ("Готова на всичко" и "Малки тайни") са подписали договори за участие в "Една история под морето" с продуцентската ѝ компания OGM Medya. Снимките на интернет-сериала, чиято премиера се очаква по-късно тази година на интернет-платформата Netflix, стартират на 27 януари. 

Напомняме, че в момента Мерич Арал и Еджем Узун се снимат в психологическата драма "Червена стая" (Kırmızı Oda). Алпер Салдъран за последно взе специално участие в "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı), а Ертан Сабан - в интернет-сериала "Шерей бей" (Şeref Bey). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.