Толгахан Сайъшман става предприемач

 Толгахан Сайъшман се насочва към нови професионални области! Световноизвестният актьор от сериалите "Сезони на любовта" (Lale Devri), "Сега и завинаги" (Asla Vazgeçmem) и "Черната перла" (Siyah İnci), става предприемач. Любимецът на зрителките ще се занимава с текстил, строителство и недвижими имоти

Наскоро Толгахан Сайъшман бе забелязан на излизане от рибен ресторант в истанбулския квартал Арнавуткьой. Пред пресрещналите го репортери актьорът заяви: "Станах съдружник на мой приятел от гимназията. Той има текстилна фабрика в Байрампаша (бел. ред. - един от кварталите в покрайнините на Истанбул). Започнахме продажби онлайн. С друг мой приятел ще работим заедно в строителна компания. Дадохме началото на строителни дейности на резиденция с 40 апартамента и 14 вили в Гьоктюрк (бел. ред. - един от новите квартали в северната европейска част на Истанбул)"

Изглежда, че след провалите на последните сериали с участието му, Толгахан Сайъшман е решил да преустанови за известно време актьорските си изяви. Напомняме, че проектите, които оглави през последните две години - "Една надежда стига" (Bir Umut Yeter), "Шампион" (Şampiyon) и "Дума на честта" (Şeref Sözü), отбелязаха голям неуспех. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.