Мерве Болуур навсякъде без маска

 Мерве Болуур е една от знаменитостите в Турция, отхвърлящи и пренебрегващи демонстратирвно правилата, въведени с цел ограничение разпространяването на коронавирус. От възникването на пандемията през март т. г. досега актрисата, известна в България с ролите си в "Малки тайни" (Küçük Sırlar), "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl) и "Север-Юг" (Kuzey Güney), предизвиква възмущението на обществеността с безотговорното си отношение и неносенето на маска. По тази причина тя бе глобена два пъти, но изглежда, че не възнамерява да си вземе бележка... 

Преди няколко дни Мерве, снимала се за последно в провалилата се драма от пролетта на 2017 г. "Бурята в мен" (İçimdeki Fırtına), отново бе забелязана от папараци на обществено място без да носи маска. На въпросите им защо и правила ли си е наскоро тест за коронавирус, Болуур, излизаща от известно заведение в истанбулския квартал Меджидейекьой, не даде отговор. 


По-рано Мерве Болуур направи интересно, но неоправдаващо я изявление относно неспазването на противоепидимичните мерки, гласящо следното: "Не спазвам мерките, защото по принцип съм дистанциран човек и стоя далеч от хората"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.