"Турски награди 2020": най-добрият злодей от сериал за годината е Акън от "Дъщерята на посланика"

 Здравейте, приятели! Петък е, 20 ноември, и е време да обявим резултатите от гласуването към десетата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър злодей от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият злодей от сериал за 2020 г. е Акън от драмата "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı)! За отрицателния герой на Ерхан Алпай своя вот дадоха цели 35.09% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Селин от "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı). Героинята на Биге Йонал събира подкрепа от 20.18%.
С бронз трета финишира злодейката Бенал, превъплъщавана от Инджинур Севимли, от драмата "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir), за която през изминалата една седмица гласуваха 10.53%. 

Да научим и останалите резултати! На четвърто място застават Джихангир от "Рамо" (Ramo) и Дерин от "Неверният" (Sadakatsız) с по 7.89%. Пети е Кърач от "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara) с 6.14%. Бурак от "Повреда" (Arıza) заема шеста позиция с 5.26%. На седмо място поставяте Сюлейман от "Вавилон" (Babil) и Алпай от "Казвам се Мелек" (Benim Adım Melek) с по 2.63%. И последна осма е Сафие от "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı) с 1.75%.


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ЕДИНАДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2020" - ЗА НАЙ-ДОБРА ДРАМА НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" (SEFİRİN KIZI), "БЛОКЪТ НА НЕВИННИТЕ" (MASUMLAR APARTMANI), "БАРАЖ" (BARAJ), "ХЕКИМОУЛУ" (HEKİMOĞLU), "НЕВЕРНИЯТ" (SADAKATSIZ), "РОДНИЯТ ТИ ДОМ Е ТВОЯТА СЪДБА" (DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR), "ДУМА НА ЧЕСТТА" (ŞEREF SÖZÜ), "НОВ ЖИВОТ" (YENİ HAYAT), "ЧЕРВЕНА СТАЯ" (KIRMIZI ODA), "РАМО" (RAMO), "ДЕТСТВО" (ÇOCUKLUK), "ВАВИЛОН" (BABİL), "ИЗУМРУДЕНИЯТ ФЕНИКС" (ZÜMRÜDÜANKA), "ПОВРЕДА" (ARIZA), "ТЪРСИ МЕНИДЖЪРА МИ" (MENAJERİMİ ARA), "МАРИЯ И МУСТАФА" (MARİA İLE MUSTAFA) И "УЧИТЕЛ" (ÖĞRETMEN), КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 27 НОЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.