"Какво гледат в Турция?" (323): от 10 до 16 август 2020 г.

Новият телевизионен сезон 2020-2021 г. в Турция започва само след месец. Все по-голям и важен става въпросът кои от летните сериали, излъчвали се през това лято, ще получат зелена светлина и ще продължат и през задаващата се есен, а защо не и зима! Място в есенната програма на FOX със сигурност ще получи "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) - най-гледаният летен сериал тази година. Най-вероятно обаче той ще смени деня си на излъчване, тъй като в сегашния му - сряда, с нов сезон ще се завърне драмата "Учител" (Öğretmen). Шанс най-вероятно ще получи и "Мистър грешен" (Bay Yanlış) отново на FOX, което обаче ще бъде по-рискован ход. Тъй като романтичната комедия с Йозге Гюрел и Джан Яман отбелязва рейтинги от около 5%, които е почти сигурно, че ще паднат с увеличаването на конкуренцията му. Останалите две летни заглавия - "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV от понеделник и "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) на KanalD от четвъртък, ще приключат с края на лятото заради средните си резултати от 3%. 
Какви рейтинги ще отчетат сериалите в Турция за периода от 10 до 16 август 2020 г., научавате единствено и само в новото издание №323 от "Какво гледат в Турция?", което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. 

Рейтинги за понеделник, 10 август:
Голям ръст в интереса към себе си отбелязва "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah)! Семейната комедия на ATV заема челна позиция в prime-time-а в понеделник, но макар и значително повишил се, резултатът ѝ се запазва среден и не особено задоволителен - под 4%.

2. "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah):
телевизия: ATV | рейтинг: 3.69%
AB:        място: 2 | рейтинг: 3.14%

Рейтинги за вторник, 11 август, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!

Рейтинги за сряда, 12 август:
След двуседмично отсъствие от екран "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) се завърна с нов епизод. Романтичната комедия на FOX е най-гледаният летен сериал тази година, запазвайки отлично представяне от шест пункта. Продължаването ѝ и на есен е сигурно.

1. "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı):
телевизия: FOX | рейтинг: 6.38%
AB:        място: 2 | рейтинг: 6.17%

Рейтинги за четвъртък, 13 август:
"Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) продължава да привлича средна гледаемост от 3%. С подобни резултати романтичната комедия на KanalD е малко вероятно да продължи и през новия телевизионен сезон 2020-2021 г., започващ само след месец. А в ефира на TRT1 бе показан финалът на драмата "Шампион" (Şampiyon), завършила с провал.

2. "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk):
телевизия: KanalD | рейтинг: 3.38%
AB:             място: 4 | рейтинг: 2.53%

26. ФИНАЛ: "Шампион" (Şampiyon):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 0.99%
AB:         място: 22 | рейтинг: 0.95%

Рейтинги за петък, 14 август:
"Мистър грешен" (Bay Yanlış) не оправдава гласуваното му доверие. Откъм цифри романтичната комедия на FOX се представя много добре - с 5%, но подобно представяне ще ѝ бъде крайно недостатъчно само след месец, когато в петъчния prime-time с нови сезони се завръщат кой от кой по-големи хитове...

2. "Мистър грешен" (Bay Yanlış):
телевизия: FOX | рейтинг: 4.69%

AB:        място: 2 | рейтинг: 4.63%

Рейтинги за събота, 15 август:
С нисък рейтинг от 2% и място в средата на ТОП 10 излъчването си в съботните вечери продължава семейната комедия "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) на TRT1.

6. "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 2.03%
AB:         място: 3 | рейтинг: 2.58%

Рейтинги за неделя, 16 август:
Новият сериал "Боже мили" (Tövbeler Olsun) на TRT1 се проваля. Семейната комедия, започнала миналата седмица, намира място в края на ТОП 10 с повече от незадоволителен рейтинг под 2%. Резултатът ѝ сред интелигенцията е една идея по-добър.

9. "Боже мили" (Tövbeler Olsun):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 1.68%
AB:          място: 4 | рейтинг: 2.45%

ОБЗОР:
Време е да научим кои са най-гледаните сериали и най-гледаните телевизии в южната ни съседка за периода от 10 до 16 август 2020 г.!

Най-гледаният сериал за седмицата е романтичната комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) на FOX от сряда с 6.38% рейтинг. На второ място застава "Мистър грешен" (Bay Yanlış) на FOX от петък, който бележи резултат от 4.69%. На трета позиция е семейната комедия "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV от понеделник, привличаща 3.69% зрителски интерес. Четвърти е "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) на KanalD от четвъртък с 3.38% гледаемост. На пето място застава семейната комедия "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) на TRT1 от събота, отчитаща 2.03% рейтинг. И на шеста позиция е "Боже мили" (Tövbeler Olsun) на TRT1 от неделя с 1.68% резултат. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.