"Турските актьори 24/7" (284): от 17 до 23 август 2020 г.

август 23, 2020
Здравейте, приятели! Неделя е, 23 август, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 17 до 23 август 2020 г., научавате сега от новото издание №284 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Онур Сайлак е новият Егемен във "Вавилон" (Babil)! Актьорът, когото в момента гледаме у нас всяка делнична вечер от 21.00 часа в "Ирония на съдбата" (Çarpışma) по БТВ, заема мястото на Озан Гювен с началото на втория сезон на драмата на Ay Yapım, излъчвала се с голям успех всяка петъчна вечер по StarTV. Както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", досегашният актьор, въплъщавал се в един от основните персонажи във "Вавилон" - Озан Гювен, бива дисциплинарно уволнен от продукцията заради воденото срещу него съдебно дело за домашно насилие. Ще се справи ли според вас Онур Сайлак с ролята на Егемен?

2) Ставайки дума за "Вавилон" (Babil) и скандалът около Озан Гювен, няма как да подминем поредната драма в семейството на изпълнителя на главната роля в сериала - Халит Ергенч. Световноизвестният актьор от "Готова на всичко", "1001 нощ" и "Великолепният век" бе сред малцината, осмелили се да застанат зад Озан Гювен и да повярват в неговата невинност, що се касае до обвиненията за упражнено домашно насилие над бившата му приятелка. С тази своя позиция Халит предизвика възмущение сред голяма част от обществеността в Турция и даде повод на своята балдъза Зейнеп Корел да излезе със скандални обвинения срещу него. Сестрата на Бергюзар Корел, с която семейство Ергенч е в лоши отношения от доста време насам, сподели пред медиите в южната ни съседка, че зет ѝ Халит Ергенч е упражнявал психологически тормоз над нея в миналото, отнасяйки се неуважително и викайки ѝ. Пореден опит за PR на Зейнеп Корел на гърба на звездните си роднини или истина? 

3) Беркер Гювен с нова роля! Младият актьор, снимал се за последно в драмата "Жесток Истанбул" (Zalim İstanbul) и спечелил световна слава с участието си в нея, се завръща на екран тази есен. Беркер, чиято звезда изгря преди четири години в историческия сериал "Ти си моята родина" (Vatanım Sensin), е подписал договор за участие с продуцентска компания Ay Yapim в новия ѝ проект "Сред пламъците" (Alevlerin Ardında). Както информирахме по-рано, в турския римейк на френския хит "Le Bazar de la Charité" ще видим още Демет Евгар, Хазар Ергючлю и Дилян Чичек Дениз. По последна информация Беркер Гювен ще се явява екранен партньор на Хазар Ергючлю. "Сред пламъците" стартира тази есен по ShowTV.

4) Süreç Film подготвя нова семейна комедия! Продуцентската компания доайен в производството на романтични и семейни комедии ще застане зад нов проект с работно заглавие "Добрият семеен баща" (İyi Aile Babası). Главните роли в него ще бъдат изиграни от Шебнем Бозоклу и Чаалар Чорумлу, доказали се през годините като едни от най-харесваните и успешни комедийни актьори в южната ни съседка. Сериалът с режисьор Тайфун Гюнейер и сценарист Хакан Алгюл предстои да започне излъчването си скоро по KanalD. Сред най-успешните романтични комедии на компания Süreç Film през последните години са "Любов от втори опит", "Животът понякога е сладък", "Новата булка" и "Северна звезда". 

5) Ново мъжко попълнение в актьорския състав на "Мистър грешен" (Bay Yanlış)! Серхат Паръл се присъединява към екипа на хитовата романтична комедия, излъчваща се в момента всяка петъчна вечер по FOX. Актьорът, известен с ролите си в заглавията "Кварталът на богатите" и "Великолепният век: Кьосем", ще се въплъти в образа на братовчеда на главния герой Йозгюр (Джан Яман), идващ си от Америка в Турция, считано от 10-ти епизод. Той е сключил договор за участие в проекта с продуцентите му от компания Gold Film. 

6) Коронавирус на снимачната площадка на "Уважение" (Saygı)! Преди няколко дни бе установено, че четирима души от режисьорския екип на новия интернет-сериал са с положителни проби за COVID-19. Така бе наложено временното преустановяване снимките на продукцията и тестването на целия останал екип, работещ по нея. Напомняме, че главните роли в "Уважение" изпълняват Неджат Ишлер, Мирай Данер и Боран Кузум. Проектът се подготвя за излъчване на интернет-платформата BluTV от компания InterMedya. До момента са заснети първите 4 епизода от него. Очаква се скоро снимачният процес да бъде възобновен.

7) Ключова сделка във филмовата индустрия в Турция! Продуцентската компания Ay Yapım, превърнала се в доайен и марка за най-високо качество на сериали както в южната ни съседка, така и по целия свят, предстои да се обедини с един от новите играчи на пазара. Изпълнителният продуцент на Ay Yapım Керем Чатай си е стиснал ръка с Йомер Йозгюнер, оглавяващ новата компания Karga Seven Pictures, стояща зад сериалите "Хекимоулу" (Hekimoğlu) и "Нов живот" (Yeni Hayat). Двамата работят по сливането на двете фирми в едно и основаването на нова такава с най-големите мащаби в Турция. Напомняме, че преди да оглави Karga Seven, Йомер Йозгюнер бе програмният директор на StarTV.

8) Известна актриса се омъжи тайно! Селен Сейвен, позната на българските зрители с ролите си на Пънар от "Ангел пазител" (Genco) и Рейхан от "Моят живот" (O Hayat Benim), сключи брак с дългогодишния си приятел. Снималата се за последно в хитовия психо-трилър "Двор" (Avlu) актриса се врече във вечна вярност на любимия си Баран Йълдъръм в тесен семеен и приятелски кръг. Да пожелаем на младото семейство дълго щастие и много здраве!

9) Още нови попълнения в актьорския състав на "Фатма" (Fatma)! Най-обещаващият нов турски оригинален интернет-сериал на Netflix запълва каста си със следните изключително популярни имена: Хазал Тюресан от "Черни пари и любов" и "Г-жа Фазилет и нейните дъщери", снимаща се паралелно и в "Лекарят чудо" (Mucize Doktor); Мелис Сезен от "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlıdır), "Черната перла" (Siyah İnci) и "Петно" (Leke); и Чаадаш Онур Йозтюрк от "Север-Юг". Междувременно стана ясно, че Фърат Танъш няма да вземе участие в проекта, оглавяван от Бурджу Бириджик. 

10) Цените на недвижимите имоти в Истанбул се увеличават, щом в близост живеят известни личности! На този феномен стават свидетели отскоро брокерски агенции в турския мегаполис, наблюдаващи голям ръст в търсенето на жилища, намиращи се близо до домовете на най-големите звезди в Турция. Съобразно с търсенето цената им също се увеличава. Така например за да бъдат съседи с една от най-известните светски двойки Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен, живеещи в комплекс в квартал Бейкоз, желаещите трябва да заплатят по-висока цена за наем или покупко-продажба, отколкото иначе. Сходно е положението и в Зекериякьой, където пък местожителстват Чаатай Улусой и Йозджан Дениз. 

11) Съдът в Турция не уважи молбата на Тамер Левент снимките, на които се целува с младо момиче, да бъдат изтрити от интернет! Такъв иск срещу няколко медии в южната ни съседка бе завел известният актьор ветеран, когото в момента гледаме като Гарип в хитовата драма "Завинаги" (İstanbullu Gelin) всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ. Преди около две години Тамер бе заснет от папараци в опасна близост и интимност със своя значително по-млада колежка актриса. Скандалните фотоси за малко не съсипаха семейството на Левент, който има дългогодишна съпруга и две деца. Молбата му снимките и новините към тях да бъдат свалени от интернет-пространството от турския съд обаче не бе уважена. Напомняме, че 69-годишният актьор е известен у нас още от "Любов от втори опит" и "Искрите на отмъщението".

12) Снимка на Ханде Ерчел от първи клас изтече в интернет! Близък приятел на изключително популярната млада актриса, снимаща се в момента в най-гледания летен сериал в Турция за 2020 г. "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), разпространи в социалните мрежи неин фотос от 1999 г. Снимката е от ученически албум, направен по повод завършването на първи клас. На него родената през 1993 г. Ханде е на едва шест години. Напомняме, че Ерчел е известна в България с ролите си в "Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи" и "Черната перла". 

13) Йозгю Кая и Бурак Сердар Шанал отпразнуваха първата годишнина от връзката си! Двамата млади актьори, срещнали и влюбили се един в друг на снимачната площадка на драмата от лятото на 2019 г. "Никой не знае" (Kimse Bilmez), наскоро споделиха в профилите си в социалната мрежа Instagram своите най-нови фотоси, направени по повод отбелязването на първата година от началото на любовния им романс. Йозгю и Бурак отпразнуваха повода на яхта в Босфора. Изглеждащи повече от щастливи заедно, двамата си пожелаха любовта им да продължи вечно.

Mucize Doktor'un Doruk'u Hakan Kurtaş kimdir? - Hayat Haberleri
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 24 август, ще бъде финализиран брой №324 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 25-ти, започва новият №325, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 27 август, идва ред на интервю с актьора Хакан Курташ от "Ирония на съдбата" (Çarpışma). И в неделя, 30 август, ще можете да прочетете брой №285 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.