"Какво гледат в Турция?" (324): от 17 до 23 август 2020 г.

Завесата около новия телевизионен сезон 2020-2021 г. се открехва все повече! Известно е кога започва един от най-очакваните и обещаващи нови сериали тази есен - "Обади се на мениджъра ми" (Menajerimi Ara)! Мега-продукцията на Ay Yapım, в чиито епизоди ще гледаме най-големите турски звезди, при това - играещи самите себе си, стартира още на 25 август (вторник), като ще се излъчва всяка вторник вечер след 20.00 часа в ефира на StarTV. Ясни са и стартовите дати на първите хитове, завръщащи се с нови сезони след принудителното излизане в пауза през март заради коронавируса. Драмата "Бараж" (Baraj) на FOX започва отново на 1 септември (вторник), а "Казвам се Мелек" (Benim Adım Melek) на TRT1 - на 2 септември (сряда). Със забележителен четвърти сезон бива подновена и "Забранената ябълка" (Yasak Elma) - от 7 септември (понеделник) по FOX. Много скоро през предстоящия месец септември предстои да се завъртят още няколко напълно нови заглавия - "Нов живот" (Yeni Hayat) по KanalD, "В добри и лоши дни" (İyi Günde Kötü Günde) по StarTV, "Мария и Мустафа" (Maria ile Mustafa) по ATV, "Повреда" (Arıza) по ShowTV и "Червена стая" (Kırmızı Oda) по TV8. 
Какви рейтинги ще отчетат сериалите в Турция за периода от 17 до 23 август 2020 г., научавате единствено и само в новото издание №324 от "Какво гледат в Турция?", което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. 

Рейтинги за понеделник, 17 август:
Семейната комедия "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV запазва средно представяне от три пункта и половина, което неизбежно ще доведе до финализирането ѝ в близкия един месец.

2. "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah):
телевизия: ATV | рейтинг: 3.45%
AB:        място: 3 | рейтинг: 3.08%

Рейтинги за вторник, 18 август, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!

Рейтинги за сряда, 19 август:
Голям ръст в интереса към "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)! Най-гледаният летен сериал за 2020 г. заема първо място по гледаемост с повече от отличен резултат от 7%. Така продължаването му и през новия телевизионен сезон 2020-2021 г. е гарантирано.

1. "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı):
телевизия: FOX | рейтинг: 7.15%
AB:        място: 2 | рейтинг: 7.16%

Рейтинги за четвъртък, 20 август:
Без значителна промяна се запазва представянето на "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) на KanalD, а именно - посредствено. С рейтинг от 3% романтичната комедия трудно би издържала на огромния натиск, задаващ се само след месец. Изглежда обаче, че шанс ще ѝ бъде даден.

2. "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk):
телевизия: KanalD | рейтинг: 3.48%
AB:             място: 3 | рейтинг: 3.44%

Рейтинги за петък, 21 август:
"Мистър грешен" (Bay Yanlış) с ръст в интереса към себе си. Романтичната комедия на FOX отчита един от най-високите си резултати - от пет пункта и половина, с което си гарантира получаването на билет за новия телевизионен сезон 2020-2021 г., започващ след по-малко от месец в Турция.

2. "Мистър грешен" (Bay Yanlış):
телевизия: FOX | рейтинг: 5.45%
AB:        място: 2 | рейтинг: 5.02%

Рейтинги за събота, 22 август:
Семейната комедия "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) на TRT1 се задържа на добра позиция в ТОП 10, но с нисък рейтинг от 2%.

5. "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 2.14%
AB:         място: 3 | рейтинг: 2.89%

Рейтинги за неделя, 23 август:
Крайно незадоволително дори за националната телевизия TRT1 е представянето на новия сериал "Боже мили" (Tövbeler Olsun).

5. "Боже мили" (Tövbeler Olsun):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 1.97%
AB:          място: 4 | рейтинг: 2.28%

ОБЗОР:
Време е да научим кои са най-гледаните сериали и най-гледаните телевизии в южната ни съседка за периода от 17 до 23 август 2020 г.!
Най-гледаният сериал за седмицата е романтичната комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) на FOX от сряда със 7.15% рейтинг. На второ място застава "Мистър грешен" (Bay Yanlış) на FOX от петък, който бележи резултат от 5.45%. На трета позиция е семейната комедия "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) на KanalD от четвъртък, привличаща 3.48% зрителски интерес. Четвърти е "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV от понеделник с 3.45% гледаемост. На пето място застава семейната комедия "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) на TRT1 от събота, отчитаща 2.14% рейтинг. И на шеста позиция е "Боже мили" (Tövbeler Olsun) на TRT1 от неделя с 1.97% резултат. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.