"Турските актьори 24/7" (281): от 27 юли до 2 август 2020 г.

август 02, 2020
Здравейте, приятели! Неделя е, 2 август, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 27 юли до 2 август 2020 г., научавате сега от новото издание №281 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Баръш Ардуч се ожени! Един от най-харесваните турски актьори, добил световна слава с ролята на Йомер в романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralık Aşk), сключи брак с дългогодишната си половинка Гупсе Озай. Двамата са се венчали в изключително тесен семеен и приятелски кръг в летния курорт Чешме. На бракосъчетанието им са присъствали 5 души. Голяма сватба Баръш и Гупсе планират да вдигнат догодина, тъй като тази са възпрепятствани от противоепидемичните мерки заради коронавируса. Напомняме, че те са заедно от шест години. Ардуч предстои да се завърне на екран тази есен в последния четвърти сезон на "Пропаст" (Çukur), в чийто каст се присъедини през март т. г. Предходната му изява на малък екран бе в "Гарван" (Kuzgun).

2) Още една звездна сватба! Сонгюл Йоден също се омъжи по-рано тази седмица. 41-годишната актриса, позната в България с ролите си в "Перла" (Gümüş) и "Другите отчаяни съпруги" (Umutsuz Ev Kadınları), сключи брак с бизнесмена Арман Бъчакчъ. Двамата имат връзка от четири години насам. Сватбената церемония е протекла в тесен кръг, като на нея са присъствали единствено семействата на младоженците. Напомняме, че за последно Сонгюл се снима в семейната драма от 2019 г. "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi). Да пожелаем дълги години семейно щастие на новосформиралото се семейство!

3) Берк Октай с нова любов! Известният у нас с ролите си в "Опасни улици" и "Надежда за обич" актьор изживява любовен романс със своя бивша екранна партньорка. Това е Йълдъз Чааръ Атиксой, с която Берк си партнира в първите два сезона на хитовата военна драма "Войник" (Savaşcı). Актрисата е позната в България с ролята си на Беррин във "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki). Двамата споделиха първите си общи фотоси в профилите си в социалната мрежа Instagram, с което афишираха връзката си пред цялото общество. Напомняме, че допреди две години Берк бе женен за Мерве Шарапчъоулу, с която се раздели и разведе по скандален начин, обвинен за упражняване на насилие върху нея. 

4) Звезда от "Една жена" (Kadın) с двойно завръщане на екран! Актрисата Гьокче Еюбоулу, изпълнила ролята на колоритната Джейда в хитовата социална драма, излъчваща се в момента в България всяка делнична вечер от 22.00 часа по Диема Фемили, се присъединява към актьорските състави на два сериала. Чаровницата ще се снима паралелно както в проекта, подготвян за излъчване на интернет-платформата Netflix и оглавяван от Бурджу Бириджик "Фатма" (Fatma), така и във втория сезон на телевизионната драма "Изумруденият феникс" (Zümrüdüanka) на FOX. Любопитно е, че ролята на Гьокче в сериала на Pastel Film, оглавяван от Алп Навруз и Джемре Йълмаз, първоначално бе поверена на бившата ѝ екранна партньорка в "Една жена" Сахра Шаш (Бершан). Тя обаче е напуснала каста по здравословни причини малко преди началото на снимките на новите епизоди, започващи през септември.

5) Нови подробности около новия сериал с Нургюл Йешилчай! "Изкупление" (Kefaret), с който една от най-известните турски актриси предстои да се завърне на екран след едногодишна пауза в кариерата си, ще бъде режисиран от не по-малко популярен режисьор - Хилял Сарал. Наградената с международния приз "Emmy" за работата си по "Черна любов" (Kara Sevda) майсторка на визуалните изкуства ще застане начело на снимачния процес на новия сериал с Нургюл Йешилчай, подготвян за излъчване от компания Blacklist тази есен по FOX. Сценарист на "Изкупление" ще бъде Махинур Ергун. 

6) Първо силно мъжко попълнение в каста на "Червена стая" (Kırmızı Oda)! Новата психологическа драма, чийто старт предстои тази есен в ефира на турския канал TV8, се сдоби с изпълнител на главната мъжка роля - Бурак Севинч. Актьорът, добил световна слава с играта си във военния хит "Обещание" (Söz), е скючил договор за участие в новата психологическа драма с продуцентската ѝ компания OGM Pictures. Напомняме, че освен Бурак, снимал се за последно в провала "Петно" (Leke), в "Червена стая" предстои да видим още Биннур Кая, Мерич Арал, Тюлин Йозен и Еджем Узун, както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7". 

7) Толгахан Сайъшман продължава да работи без прекъсване и през новия сезон! Световноизвестният актьор от хитовете "Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла", ще оглави нов сериал тази есен. Проектът е с работно заглавие "Дума на честта" (Şeref Sözü), като ще бъде продуциран от компания Tims&B Productions. Началото му е планирано за тази есен, а каналът, по който ще се върти, е турският ShowTV. Любопитно е, че по-рано да изпълнят главната мъжка роля в сериала, се спрягаха имената на Чаатай Улусой и Енгин Алтан Дюзятан. Напомняме, че през изминалия телевизионен сезон 2019-2020 г. Толгахан Сайъшман се снимаше в драмата "Шампион" (Şampiyon) на TRT1, чиито последни епизоди се излъчват в момента всяка четвъртък вечер.

8) Коронавирусът възпрепятства визитата на Гьокхан Алкан в Южна Корея! Изключително популярният турски актьор, който през 2016 г. спечели престижна награда на международната класация APAN (Asia Pasific Actors Network), трябваше да посети южнокорейската държава през следващия месец септември. Поканеният от най-влиятелните телевизии и продуцентски компании там Гьокхан обаче е отложил визитата си за следващата 2021 г. заради нестихващата зараза от COVID-19, ограничаваща международните пътувания в цял свят. Изпълнителят на главната мъжка роля в драмата "Забранената ябълка" (Yasak Elma), чийто 4-ти сезон започва тази есен по FOX, доби голяма популярност в Южна Корея с участията си в няколко успешни турски адаптации на корейски сериали - "Обича ме, не ме обича" (Seviyor Sevmiyor) и "Сърцеиене" (Kalp Atışı). 

9) Джан Яман с поредна сделка за реклама срещу колосален хонорар. Един от най-известните турски актьори за последните няколко години в Турция, а и по света, става рекламно лице на известна марка за мъжка мода и новата ѝ колекция ризи. Името на компанията все още не се уточнява, но е известен хонорарът, срещу който Джан ще промотира дрехите ѝ за срок от две години - 3 000 000 турски лири. Рекламната кампания на марката няма да се ограничи само до отделни билбордове, фотосесии и телевизионни клипове, а ще навлезе много скоро и в новия сериал на Яман "Мистър грешен" (Bay Yanlış), в който героят му Йозгюр ще започне да бъде обличан предимно с промотираните ризи. 

10) Ебру Шахин с първо selfie с новия си възлюбен! Изпълнителката на главната роля в хитовата драма "Вятърничав" (Hercai), завръщаща се с трети сезон тази есен по турската ATV, сподели в профила си в социалната мрежа Instagram първата си обща снимка с новата си половинка - Джеди Осман. На нея, както можете да се убедите сами по-горе, баскетболистът целува Ебру, която грее от щастие в неговата компания. Двамата също бяха спипани от папараци, хванати ръка за ръка, по-рано миналата седмица, въпреки че доскоро Шахин отричаше да има нова връзка.

11) Развитие на любовния фронт и при Акън Акъньозю! Актьорът, изпълняващ главната мъжка роля във "Вятърничав" (Hercai), е предложил брак на любимата си Сандра Пещелмалджиян. Екранният Миран сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която прави изненада със свещи, подредени под формата на букви и образуващи думата "happiness" (щастие), на плажа в турския летен курорт Бодрум. Акън е съчетал предложението за брак с отбелязването на Курбан Байрама тази година. 

12) Още едно звездно предложение за брак! Джем Белеви, известен в България с ролята си в романтичната комедия "Любов на инат" (İnadına Aşk), се е обяснил в любов с пръстен на своята половинка Зехра Йълмаз. Популярният в Турция и с певческата си кариера артист е изненадал приятелката си по повод рождения ѝ ден с романтична вечеря на морския бряг в покрайнините на Истанбул, в близост до най-новия трети междуконтинентален мост. Черешката на тортата в сюрприза в края на вечерта е било предложението на Джем за брак, което възлюбената му е приела. 

13) Серенай Саръкая напълня. Наскоро световноизвестната актриса от сериалите "Сезони на любовта", "Кварталът на богатите" и "Божествено" сподели в профила си в социалната мрежа Instagram свои нови снимки, на които позира на морския бряг. Облечената в бяло Серенай направи впечатление с позакръглилите се свои форми, които разделиха почитателите ѝ на две крайности - харесващи я по-пълна или по-слаба. Мнозина направиха хапливи коментари, че връзката ѝ с доста по-възрастния от нея комедиант Джем Йълмаз не ѝ се отразява добре. Други пък отдадоха качените от нея килограми на изолацията и отпускането с храната по време на карантината заради коронавируса. 

Pişmanlıklarım geride kaldı' - Cumartesi
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 3 август, ще бъде финализиран брой №321 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 4-ти, започва новият №322, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 6 август, идва ред на интервю с актрисата от "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) - Долунай Сойсерт. И в неделя, 9 август, ще можете да прочетете брой №282 от "Турските актьори 24/7"

2 коментара:

Анонимен каза...

Радвам се, че Джан ще се облече, защото тези потници в новия му филм вече станаха прекалени...дори на сватба! То фигура, то мускули, но кой ходи на тържество по потник?

Илпо каза...

Освен семействата на Сонгюл Юден и Арман Бичакчи,присъстваха и най-близките им приятели-Хазал Кая,Демет Авгард.Шюкран Овали,екип от телевизия"FOX" с Фатих Аксой,а свидетели от страна на булката бяха Есра Дерманджеоуглу и Арзу Онан.

Предоставено от Blogger.