"Какво гледат в Турция?" (321): от 27 юли до 2 август 2020 г.

Слабо се представят летните сериали тази година. Освен по количество - едва четири, новите заглавия, излъчващи се това лято, отстъпват на миналогодишните и по рейтинг. Единствен с отлично представяне се разписва "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) на FOX с Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, ротиращ се в сряда. Прилични са и резултатите на другата комедия на FOX - "Мистър грешен" (Bay Yanlış) с Джан Яман и Йозге Гюрел, от който обаче на есен ще се очаква повече. Останалите две семейни комедии - "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV с Елиф Доан и Бурак Тозкопаран от понеделник и "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) на KanalD с Фуркан Андъч и Езги Шенлер от четвъртък, се провалят и надали ще продължат излъчването си и през основния нов телевизионен сезон 2020-2021 г., започващ след месец през септември.
Заради мюсюлманския празник Курбан Байрам в Турция някои сериали няма да покажат нови епизоди. Какви рейтинги ще отчетат сериалите в Турция за периода от 27 юли до 3 август 2020 г., научавате единствено и само в новото издание №321 от "Какво гледат в Турция?", което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата.

Рейтинги за понеделник, 27 юли:
Окончателен провал за "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah). Семейната комедия на ATV заема челна позиция в ТОП 10, но въпреки липсата на конкуренция, се представя повече от незадоволително - с рейтинг от 3%.

3. "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah):
телевизия: ATV | рейтинг: 2.95%
AB:        място: 3 | рейтинг: 2.61%

Рейтинги за вторник, 28 юли, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!

Рейтинги за сряда, 29 юли:
Продължава тенденцията за спад в интереса към "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) на FOX. Най-гледаният летен сериал за 2020 г. се задържа на върха в prime-time-a в сряда с все така отличен резултат от над шест пункта и половина.

1. "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı):
телевизия: FOX | рейтинг: 6.61%
AB:        място: 1 | рейтинг: 6.39%

Рейтинги за четвъртък, 30 юли:
Въпреки че е на първо място по гледаемост в четвъртък, "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) за поредна седмица не успява да отчете очаквания висок рейтинг и се разписва с посредствените 3% и половина. С отчайващо нисък интерес предстои да приключи драмата "Шампион" (Şampiyon) на TRT1 - под един пункт.

1. "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk):
телевизия: KanalD | рейтинг: 3.60%
AB:             място: 1 | рейтинг: 3.51%

49. "Шампион" (Şampiyon):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 0.70%
AB:       място: 28 | рейтинг: 0.72%

Рейтинги за петък, 31 юли, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!

Рейтинги за събота, 1 август:
Семейната комедия "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) на TRT1, продължаваща вече три сезона и над 100 епизода, се проваля все повече и повече с нисък рейтинг от 1% и половина.

6. "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 1.43%
AB:         място: 4 | рейтинг: 1.15%

Рейтинги за неделя, 2 август, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!

ОБЗОР:
Време е да научим кои са най-гледаните сериали и най-гледаните телевизии в южната ни съседка за периода от 27 юли до 2 август 2020 г.!

Най-гледаният сериал за седмицата е романтичната комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) на FOX от сряда с 6.61% рейтинг. На второ място застава "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) на KanalD от четвъртък, който бележи резултат от 3.60%. На трета позиция е семейната комедия "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV от понеделник, привличаща 2.95% зрителски интерес. И на четвърто място застава семейната комедия "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) на TRT1 от събота, отчитаща 1.43% рейтинг.

3 коментара:

Анонимен каза...

Мога ли да ви попитам дали това е окончателният нов дизайн на СВБ?

Админ каза...

Не, ще търпи промени. Временен е.

Анонимен каза...

Много е зле. Нищо не отваря

Предоставено от Blogger.