"Обади се на мениджъра ми" (Menajerimi Ara) - турски римейк на френски сериал тази есен по StarTV

Един от най-успешните френски сериали за последните години се сдобива с турски римейк. Драмедията "10 процента (Dix Pour Cent), вървяща под интернационалното заглавие "Обади се на мениджъра ми" (Call My Agent), ще бъде адаптирана на турския телевизионен екран тази есен. Оглавяван от добре познатите Джанан Ергюдер ("1001 нощ", "Златната клетка" и "Войната на розите") и Баръш Фалай ("Езел", "Момичето с червения шал", "Кварталът на богатите" и "Твоят мой живот"), във всеки епизод от новия сериал със специално участие ще гледаме най-големите турски филмови звезди. При това те ще влизат в образите на... самите себе си! 

"Обади се на мениджъра ми" (Menajerimi Ara) ще бъде продуциран от компанията доайен Ay Yapım и ще се излъчва през новия телевизионен сезон 2020-2021 г. в ефира на турската StarTV. Освен Баръш Фалай и Джанан Ергюдер, с ключови роли в мащабната и новаторска продукция ще видим още Фатих Артман ("Петима братя"), Айшенил Шамлъоулу ("Пламъкът на сърцето" и "Кварталът на богатите"), Ахсен Ероулу ("Майка" и "Завинаги"), Дениз Джан Акташ, Семи Съртъккъзъл ("Една жена") и други. 

Вече са известни и звездите, които ще вземат участия като гост-актьори в първите епизоди на "Обади се на мениджъра ми", играейки самите себе си! Това са Туба Бююкюстюн ("Гордата Аси", "Под липите", "Огнено сърце", "20 минути", "Черни пари и любов" и "Искрите на отмъщението"), Чаатай Улусой ("Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Вътрешен човек"), Халит Ергенч ("1001 нощ", "Готова на всичко" и "Великолепният век") и Небахат Чехре ("Забраненият плод" и "Великолепният век"). 

На режисьорския стол на "Обади се на мениджъра ми" застава майсторът Али Билгин, известен с работата си по хитове като "Забраненият плод" (Aşk-ı Memnu), "Кварталът на богатите" (Medcezir), "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Güzel) и "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). Сценаристи пък са Йелда Ероулу и Йешим Чътак

"Обади се на мениджъра ми" ще хвърли светлина върху скритата страна на телевизионния и кино шоу-бизнес, изглеждащ иначе бляскав и примамлив отстрани. Представяйки динамичното и понякога инфарктно ежедневие на няколко успешни мениджъра, работещи в голямата агенция за таланти Ego, сериалът ще разкрие колко жесток, коварен и труден е светът на известните. Има ли обаче място за любов и приятелство в тази своеобразна джунгла, където всеки се бори със зъби и нокти за своя звезден миг? 

Вижте първите кадри и трейлъри от сериала по-долу!













За оригинала "10 процента" (Dix Pour Cent):
Сериалът започва през 2015 г., излъчвайки се паралелно в три франкофонски държави - във Франция по канал France 2, в Канада по ICI ARTV и в Швейцария по RTS Un. Достъпен е за гледане в цял свят през интернет-платформата Netflix, на която се излъчва под интернационалното си заглавие "Обади се на мениджъра ми" (Call My Agent). До момента са заснети и излъчени 3 сезона и общо 18 епизода от по 50 минути. Четвъртият сезон предстои да бъде показан тази есен. "10 процента" е един от най-гледаните сериали във Франция за последните години, привличайки средно между 3 и 4 милиона зрители с всеки свой епизод и оглавявайки тамошните телевизионни класации. Снима се във френската столица Париж. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.