Всичко за новия сериал с Толга Саръташ "Повреда" (Arıza) + първи кадри

Сред звездите, завръщащи се на телевизионния екран в Турция през новия сезон 2020-2021 г., е Толга Саръташ. Младият актьор, известен в България от "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları), ще оглави новия сериал "Повреда" (Arıza), чийто старт е насрочен за тази есен. Толга, известен още от военната драма "Обещание" (Söz) и снимал се за последно в провала "Ферхат и Ширин" (Ferhat ile Şirin), ще си партнира с Айча Айшин Туран ("Черна роза") и Ахмет Мюмтаз Тайлян ("Любов назаем", "Вярна на себе си" и "Градско момиче"). 

Продуцентската компания, стояща зад заснемането на "Повреда" (Arıza), е O3 Medya. Каналът, по който сериалът ще се излъчва, е ShowTV. Актьорският му състав бива допълнен от още известни имена като Олгун Токер ("Справедливостта на Кара"), Левент Джан ("Край или начало" и "Вътрешен човек"), Джавит Четин Гюнер, Мурат Далтабан ("Двама завинаги" и "Пепел от рози"), Дилара Аксюек ("Милост" и "Завинаги"), Уйгар Йозчелик ("Ангел пазител" и "Изгубени години"), Пънар Чаалар Бирдал, Али Ръза Кубилай, Яъзджан Конялъ ("Времето лети"), Йешим Салкън и Йешим Гюл ("Цената на живота", "Дила" и "Горчиво и сладко"). 

Сценарист на "Повреда" е Озан Аксонгур, работил по-рано върху "Пропаст" (Çukur), а режисьор - Реджай Карагьоз, снимал "Завинаги" (İstanbullu Gelin).

Главно действащо лице в сюжета на "Повреда" е младият таксиметров шофьор Али Ръза (Толга Саръташ), възпитан на морал, чест и достойнство от семейството си. Животът му се променя коренно, когато се влюбва в своя случайна клиентка - Халиде (Айча Айшин Туран), която се оказва лекарка, но и дъщеря на опасен мафиот. 

Вижте първите кадри от сета на "Повреда" (Arıza) по-долу!






Няма коментари:

Предоставено от Blogger.