Първи кадри и трейлър към новия интернет-сериал с Бурак Дениз и Дилян Чичек Дениз

Интернет-платформата bluTV, намираща се под шапката на телевизия KanalD, продължава да предлага на вниманието на абонатите си провокативни и новаторски оригинални сериали. Тази есен тя ще експериментира с "Незавършенa любов" (Yarım Kalan Aşklar), който ще бъде оглавен от младите звезди, добили световна слава - Бурак Дениз ("Кварталът на богатите" и "Любовта не разбира от думи") и Дилян Чичек Дениз ("Приказка за Бодрум"). Повече за новия проект научавате в следващите редове!

"Незавършена любов" попада в жанровата рамка на фантастичен екшън. Продуцентската компания, стояща зад реализацията му, е Tims&B Productions. Освен Бурак Дениз и Дилян Чичек Дениз, с ключови роли в сериала ще видим още Езел Акай, Джем Давран, Есра Рушан, Назлъ Булум, Джихат Сювариоулу, Гизем Юнсал и други. Специално участие взима и Толга Саръташ ("Слънчеви момичета"). Премиерата на интернет-сериала е насрочена за септември 2020 г. единствено на сайта bluTV. 

Сценарният екип, разработил необикновената история на сериала, е в състав: Етхем Йозъшък, Хакан Бономо и Ердан Уур. На режисьорския стол пък застава Умут Турагай

"Незавършена любов" разказва историята на влюбената двойка журналисти Елиф (Дилян Чичек Дениз) и Озан (Бурак Дениз). Макар и практикуващи една и съща професия, двамата са коренно различни. Докато Озан е привлечен от т. нар. черна хроника, свързана с убийства, отвличания и катастрофи, Елиф се съсредоточава основно върху добрите примери в съвременното общество и ги отразява. Малко преди да сключат брак, Озан губи живота си в автомобилна катастрофа. По необичаен и свръхестествен начин обаче духът му продължава да живее, но в чуждо тяло. Така трансформиралият се Озан има пред себе си две трудни задачи: да разбере кой го е убил и да разкрие цялата истина на Елиф. 

Първи кадри към "Незавършена любов" + трейлър вижте по-долу!





Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.