"Какво гледат в Турция?" (320): от 20 до 26 юли 2020 г.

Известен е носителят на титлата "Най-гледан летен сериал за 2020 г."! Това е "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), излъчващ се в сряда по FOX, който още с втория си епизод успя да отчете рекорден рейтинг от 8%. Романтичната комедия, оглавявана от Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, отсега получава зелена светлина за продължаване и през новия телевизионен сезон 2020-2021 г., започващ след два месеца - през септември. 
С установени позиции вече са и останалите три летни сериала. Семейната комедия "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV, въртяща се в понеделник, привлича средна гледаемост от 3%, с която шансовете ѝ да се задържи на екран и на есен клонят към нула. Една идея по-добро е представянето на излъчващия се в четвъртък "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) на KanalD - от около 4%, което обаче също няма да бъде достатъчно, за да продължи по-дълго. "Мистър грешен" (Bay Yanlış) на FOX от петък отчита много добър рейтинг, вариращ около 5%, който обаче е много вероятно да падне на есен, взимайки предвид предишни години и предишни сериали.
Нищо обаче не е свършило! Възможни са обрати в представянията на сериалите, които да обърнат хода на събитията. Какви рейтинги ще отчетат сериалите в Турция за периода от 20 до 26 юли 2020 г., научавате единствено и само в новото издание №320 от "Какво гледат в Турция?", което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата.

Рейтинги за понеделник, 20 юли:
"Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV продължава да се представя колебливо. С резултат от среден три семейната комедия с Бурак Тозкопаран и Елиф Доан в главните роли заема отлично място в ТОП 10, което обаче е крайно недостатъчно за продължаването ѝ и след края на лятото.

3. "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah):
телевизия: ATV | рейтинг: 3.30%
AB:        място: 3 | рейтинг: 3.11%

Рейтинги за вторник, 21 юли, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!


Рейтинги за сряда, 22 юли:
Спад в интереса към себе си отчита "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı). Въпреки това представянето на романтичната комедия, претендираща за титлата "Най-гледан летен сериал за 2020 г.", се запазва повече от отлично - от 7%.

1. "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı):
телевизия: FOX | рейтинг: 7.23%
AB:        място: 1 | рейтинг: 6.67%

Рейтинги за четвъртък, 23 юли:
Провал за "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk). Романтичната комедия на KanalD отбелялзва нисък рейтинг от 3%, макар и да е най-гледана в четвъртък, което означава, че ще приключи в края на лятото. Катастрофален е резултатът на продължаващата драма "Шампион" (Şampiyon) на TRT1, която приключва след три седмици.

3. "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk):
телевизия: KanalD | рейтинг: 3.25%
AB:             място: 3 | рейтинг: 3.03%

50. "Шампион" (Şampiyon):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 0.76%
AB:       място: 17 | рейтинг: 1.06%

Рейтинги за петък, 24 юли:
Интересът към "Мистър грешен" (Bay Yanlış) продължава да пада. Романтичната комедия на FOX е най-гледана в петък вечер и запазва много добро представяне от 5%, с което най-вероятно ще получи шанс да продължи и на есен.

1. "Мистър грешен" (Bay Yanlış):
телевизия: FOX | рейтинг: 5.04%
AB:        място: 2 | рейтинг: 4.38%

Рейтинги за събота, 25 юли:
Нисходяща е градацията и при "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim). Семейната комедия на TRT1 с над 100 епизода и три сезона е на командно дишане с крайно нисък рейтинг под 2%, губейки дори и сравнително по-силните си позиции сред интелигенцията.

9. "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 1.63%
AB:         място: 5 | рейтинг: 1.66%

Рейтинги за неделя, 26 юли, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!

ОБЗОР:
Време е да научим кои са най-гледаните сериали и най-гледаните телевизии в южната ни съседка за периода от 20 до 26 юли 2020 г.!

Най-гледаният сериал за седмицата е романтичната комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) на FOX от сряда със 7.23% рейтинг. На второ място застава "Мистър грешен" (Bay Yanlış) на FOX от петък, който бележи резултат от 5.04%. На трета позиция е семейната комедия "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV от понеделник, привличаща 3.30% зрителски интерес. Четвърти е "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) на KanalD от четвъртък с 3.25% гледаемост. И на пето място застава семейната комедия "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) на TRT1 от събота, отчитаща 1.63% рейтинг.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.