"Какво гледат в Турция?" (319): от 13 до 19 юли 2020 г.

Как се представиха новите летни сериали с премиерите си? "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) на FOX стартира в сряда, отчитайки нелош резултат от 4% и давайки заявка за по-нататъшен успех. Ден по-късно - в четвъртък, в ефира на KanalD пък започна "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk), който се представи по-плахо със среден три. От решаващо значение за заглавията са рейтингите, които ще отбележат тази седмица с вторите си серии. Именно те ще определят дали да възлагаме надежди за продължаването им и през есента или не.
Междувременно на дневен ред стои и въпросът кой ще бъде най-гледаният летен сериал в Турция за 2020 г. Към този момент най-устремен към приза изглежда "Мистър грешен" (Bay Yanlış) на FOX от петък, който с всеки следващ епизод привлича все по-голям интерес, стигнал миналата седмица до 5% и половина. 
Какви рейтинги ще отчетат сериалите в Турция за периода от 13 до 19 юли 2020 г., научавате единствено и само в новото издание №319 от "Какво гледат в Турция?", което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата.

Рейтинги за понеделник, 13 юли:
"Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) продължава да губи кръв! Семейната комедия на ATV отбелязва пореден спад в интереса към себе си, клонящ вече повече към три, отколкото към четири пункта. С подобно средно представяне шансовете ѝ да се задържи на екран и през есента клонят към нула.

3. "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah):
телевизия: ATV | рейтинг: 3.42%
AB:        място: 4 | рейтинг: 2.99%

Рейтинги за вторник, 14 юли, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!


Рейтинги за сряда, 15 юли:
Рекорден рейтинг отчита "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) с втория си епизод! Романтичната комедия на FOX с Ханде Ерчел и Керем Бюрсин привлича двойно по-висок интерес в сравнение с премиерата си миналата седмица и застава на първо място по гледаемост в сряда с 8%.

1. "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı):
телевизия: FOX | рейтинг 8.25%
AB:        място: 1 | рейтинг: 7.46%

Рейтинги за четвъртък, 16 юли:
Ръст в интереса към себе си, макар и значително по-малък, бележи и "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk). Романтичната комедия на KanalD, започнала миналата седмица, е най-гледана с нелош резултат от 4%.

1. "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk):
телевизия: KanalD | рейтинг: 4.34%
AB:             място: 2 | рейтинг: 3.76%

Рейтинги за петък, 17 юли:
"Мистър грешен" (Bay Yanlış) запазва много добро представяне! Макар и с лек спад в интереса към себе си, романтичната комедия на FOX е най-гледана с 5%. Ако обаче не отчете по-високи рейтинги занапред, е много вероятно да не устои на натиска, който се задава през септември от страна на завръщащите се с нови сезони хитове в петък...

1. "Мистър грешен" (Bay Yanlış):
телевизия: FOX | рейтинг: 5.17%
AB:        място: 1 | рейтинг: 4.31%

Рейтинги за събота, 18 юли:
"Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) продължава да се проваля. Въпреки че заема отлично място в ТОП 10, семейната комедия на TRT1, продължаваща вече три сезона и над 100 епизода, се представя повече от зле откъм цифри с под 2%.

6. "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 1.93%
AB:         място: 3 | рейтинг: 1.83%

Рейтинги за неделя, 19 юли, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!

ОБЗОР:
Време е да научим кои са най-гледаните сериали и най-гледаните телевизии в южната ни съседка за периода от 13 до 19 юли 2020 г.!
Най-гледаният сериал за седмицата е романтичната комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) на FOX от сряда с 8.25% рейтинг. На второ място застава "Мистър грешен" (Bay Yanlış) на FOX от петък, който бележи резултат от 5.17%. На трета позиция е семейната комедия "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) на KanalD от четвъртък, привличаща 4.34% зрителски интерес. Четвърти "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV от понеделник с 3.42% гледаемост. И на пето място застава семейната комедия "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) на TRT1 от събота, отчитаща 1.93% рейтинг.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.