"Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) - нов турски сериал от 22 април по Диема Фемили

Нов турски сериал започва в България! Драмата "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) ще направи премиерата си на 22-ри април (сряда) в ефира на Диема Фемили, като ще се излъчва всяка делнична вечер от 21.00 до 22.00 часа. Заглавието, оглавявано от Кадир Доулу и Седа Бакан, ще замести приключващия ден по-рано - на 21-ви април (вторник), хит "Назови ме по име" (Adini Sen Koy). 

"Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) започва в Турция на 26 август 2016 г., като се излъчва всяка петъчна вечер в ефира на телевизия FOX. Заради незадоволителното си представяне не след дълго бива преместен в понеделник, когато окончателно се проваля. Завършва на 30 януари 2017 г. с 22 оригинални двучасови или 73 оригинални четиридесет и пет минутни епизода. Продуцентската компания, стояща зад сериала, е Ay Yapim. Сценарист е Дениз Акчай, а режисьор - Месуде Ерарслан. Участие взимат Кадир Доулу ("Малки тайни", "Двете лица на Истанбул" и "Великолепният век: Кьосем"), Седа Бакан, Мустафа Юстюндаа ("Щастливи заедно", "Милост" и "Великолепният век: Кьосем"), Долунай Сойсерт ("Тайни"), Кадир Чермик, Махпери Мертоулу, Джемил Бююкдьоерли, Бихтер Динчел, Сердар Йозер, Асли Орджан, Бахадър Ватаноулу, Мине Кълъч, Емир Чубукчу, Гюлпер Йоздемир, Илайда Алишан, Наз Сайънер, Лавиня Юнлюер и други. 

В основата на сюжетното развитие в "Научи ме да обичам" стои Лейля (Седа Бакан), живееща в семейството заедно с баща си Салих и бебето си. Възрастният човек работи в компанията на заможния и влиятелен бизнесмен Хашмет (Мустафа Юстюнда), който един ден случайно се запознава с дъщерята на своя служител и се влюбва в нея. Предлагайки ѝ предложение за брак, Лейля приема, мислейки за сигурното и подсигурено бъдеще за нея и детето ѝ, което той ще ѝ предложи. Тя обаче не знае почти нищо за него и за мръсните му сделки. Алпер (Кадир Доулу) е управител в един от ресторантите на Хашмет. Един ден той среща съпругата на своя работодател и така пътищата между двамата неизбежно се пресичат. Двамата ще поемат по рискован път без връщане назад.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.