"Турските актьори 24/7" (264): от 30 март до 5 април 2020 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 5 април, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 30 март до 5 април 2020 г., научавате сега от новото издание №264 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Къванч Татлъту заразен с коронавирус? Най-известният турски актьор, добил световна слава с ролите си в сериалите "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг", "С Русия в сърцето" и "Искрите на отмъщението", постъпи в болница със симптоми на COVID-19, въпреки строгата изолация, на която той и съпругата му се подложиха със започването на пандемията, установявайки се във вилата си в провинцията. За щастие на милионите фенове на Къванч по света, тестът му за коронавирус е излязъл отрицателен, като неразположението му се е дължало на обикновена настинка. Небезизвестен е фактът, че Татлъту от край време си пада хипохондрик и е особено притеснетелен за здравето си, на което могат да се отдадат и неоправдалите му се опасения, че е бил заразен с коронавирус... 

2) Бабата на Пънар Дениз почина от коронавирус! Както информирахме преди две седмици в изданието на "Турските актьори 24/7", голяма част от семейството на младата актриса е била приета в болница със съмнения за зараза с COVID-19. И докато майката и лелята на Пънар Дениз са били с отрицателни проби, то тези на баба ѝ са били положителни. Уви, организмът на възрастната жена не е издържал и тя е починала малко след настаняването си в болницата. Опечалена, скръбната вест за кончината на баба си обяви самата Пънар Дениз в социалните мрежи. Стотиците хиляди на красавицата от "Ти си моята родина", снимала се за последно в интернет-сериала "Любов 101" (Love 101), изразиха своите съболезнования и я подкрепиха в този труден за нея момент.

3) Еркан Петеккая предизвика възмущението на цяла Турция! Изключително популярният актьор от сериалите "Любов назаем", "Времето лети", "Дила" и "Твоят мой живот" сподели в профилите си в социалните мрежи свое видео, на което танцува и се забавлява по време на снимките на новия си сериал "Когато любовта те повика" (Gel Dese Ask), докато целият свят и цяла Турция са в пика на заразата с коронавирус и се борят срещу нея. С тази своя изява Еркан предизвика вълна от възмущение в медийното пространство, обвинен в безотговорност и несолидарност с възникналата кризисна ситуация, по време на която се забавлява и танцува. Петеккая открай време е известен със скандалното си поведение и често е порицаван от обществото... 

4) Още новини от снимачната площадка на "Когато любовта те повика" (Gel Dese Ask)! Снимките на новия сериал на ATV бяха прекратени, въпреки че първоначалният план бе те да продължат и по време на пандемията от коронавирус. Приближени до екипа на драмата, съпътствана от скандали още със самото си начало, разкриват, че снимачният ѝ процес е бил преустановен заради съмненията на актрисата, изпълняващата главната роля в нея - Шебнем Бозоклу, че е болна от COVID-19. За момента нито продуцентскака компания, стояща зад създаването на "Когато любовта те повика" - Sinegraf, нито самата Шебнем са излезли с изявление по този повод.

5) Актриса от "Свободен дух" (Erkenci Kus) заразена с коронавирус! Преди няколко дни изключително популярната Джансън Чекили, добила популярност с ролята си на Айсел в излъчващата се в момента у нас всеки делничен ден от 18.00 часа по БТВ романтична комедия, сподели с феновете си в социалната мрежа Instagram, че е болна от COVID-19. Красавицата, за последно взе участия в драмите "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) и "Дете" (Cocuk), е с положителен тест за коронавирус, но тъй като състоянието ѝ не е тежко, не е постъпила в болница и се лекува у дома, спазвайки стриктна карантина. Относно оплакванията си Джансън сподели, че има дълбока кашлица и е изгубила обонянието и вкуса си. Да ѝ пожелаем бързо оздравяване!

6) Ay Yapim подготвя нов летен сериал! Продуцентската компания доайен във филмовата и телевизионната индустрия в Турция започна работа по новия си проект с работно заглавие "Обади се на мениджъра ми" (Menajerimi Ara). Обещаващото заглавие се подготвя за излъчване през предстоящия летен сезон по StarTV. Неин режисьор ще бъде доказалият се през годините с работата си по хитовете "Забраненият плод", "Кварталът на богатите", "Искрите на отмъщението" и "Малки убийства" Али Билгин. Заради пандемията от коронавирус кастингът за ролите в "Обади се на мениджъра ми" ще се проведат през следващите няколко седмици в интернет. 

7) Турските звезди с благотворителна кампания в помощ на семействата, изпаднали в затруднено финансово положение заради коронавируса! Светската двойка Халит Ергенч и Бергюзар Корел ще посрещне нуждите на 175 домакинства в рамките на два месеца; Йозге Йозпиринчджи от "Ангели пазители", "Момичето с червения шал", "Любов от втори опит" и "Една жена" ще дари средства за препитаването на 100 семейства; а Бурджу Бириджик от "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) и "Гарван" (Kuzgun) - на 20. Кампанията бе поведена от известния турски певец Халюк Левент, като все повече звезди се включват в нея.

8) Турхан Кая почина от коронавирус! Изключително популярният турски актьор ветеран се спомина преди няколко дни след постъпване в болница и положителен тест за COVID-19. 69-годишният любимец на три поколения, когото в България познаваме от сериалите "1001 нощ", "Златната клетка", "Двама завинаги" и "Ангели-пазители", е страдал от всички присъщи за вируса симптоми. Последните телевизионни изяви на Турхан Кая бяха в интернет-сериала от 2018 г. "Самоличност" (Sahsiyet) и в криминалната драма от 2019 г. "Халка" (Halka). Мир на праха му!

9) "Чудо в килия №:7" (Yedinci Kogustaki Mucize) продължава да жъне успехи, вече на международната сцена! Игралният филм, оглавяван от Арас Булут Ийнемли и Ниса София Аксонгур, въртяла се по турските кина в края на миналата 2019-а година и оглавила за отрицателно време тамошните боксофиси, наскоро направи световната си премиера на интернет-платформата Netflix. По време на пандемията от коронавирус необикновената драматична лента събра вниманието на милиони зрители от цял свят, като застана на челните позиции по гледаемост в редица държави от три континента - Европа, Северна и Южна Америка, като Франция, САЩ, Испания, Гърция, Аржентина, Мексико, Бразилия, Колумбия, Венецуела, Катар, Румъния, Чили и Парагвай. 

10) Амине Гюлше стана майка! Изключително популярната актриса от "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) роди първородната си дъщеря на 31 март, вторник, давайки ѝ името Еда. Младият баща и известен футболист от Арсенал - Месут Йозил, подари на дарилата го с дете своя съпруга голямо имение във Великобритания на стойност 82 000 000 долара. Светската двойка сподели първата си обща снимка с малката Еда непосредствено след раждането ѝ, за разлика от повечето останали знаменити родители, криещи лицата на новородените си деца. Да пожелаем на увеличилото се с още един член семейство много здраве и щастие!
11) Беркер Гювен изненада феновете си с нова визия! Младият актьор, добил широка популярност с ролята си на Недим в хитовата драма "Жесток Истанбул" (Zalim Istanbul), наскоро сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която позира с гладко избръсната брада. Беркер, снимал се по-рано в "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), се е осмелил на тази промяна в имиджа си, тъй като снимките на сериала, в който се снимаше доскоро, са преустановени за неопределен период от време, а и чествайки международния ден на хората с аутизъм от преди няколко дни. 

12) Лариса Гаджемер с благородно дело! Изключително популярната актриса и модел, позната у нас с ролята си в драмата "Моят живот" (O Hayat Benim), сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която позира, докато храни бездомни животни на улицата. Екзотичната красавица, която е родом от Бразилия, не забрави да се погрижи за уличните кучета и котки, чието препитание допреди пандемията от коронавирус се крепеше основно на остатъци от храни от ресторанти и заведения за бързо хранене. След затварянето им за бездомните животинки в Турция се грижат хора с големи сърца като Лариса... Да не ги забравяме по време на пандемията!

13) Селим Байрактар е преживял сериозен здравословен проблем заради роля в театъра! Актьорът, добил световна слава с ролята си на Сюмбюл ага в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век", наскоро сподели в профила си в социлната мрежа Instagram своя снимка от 2011 г., на която освен с обръсната гола глава, позира и с доста тъмен тен. С последователите си Селим, снимащ се в момента в драмата "Изумруденият феникс" (Zumruduanka), сподели, че за ролята си в постановката "Отело" отпреди девет години е трябвало да подложи кожата на тялото си на процедури по увеличаване на тена с бои, които са предизвикали сериозен дерматологичен проблем впоследствие и лечението му е продължило три години и половина. Байрактар посочи това като един от рисковете на професията си и заяви, че въпреки всичко я практикува и до ден-днешен с голяма любов и отдаденост. 

Akın Akınözü kimdir? Eski (kilolu) hali görenleri şaşırtıyor
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 6 април, ще бъде финализиран брой №304 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 7-ми, започва новият №305, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 7 април, ще бъде публикувано новото осмо за сезона и сто двадесет и пето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите интернет-сериали на BluTV "Пощата с козичката" (Dudullu Postasi) и "Алеф" (Alef). В четвъртък, 9 април, идва ред на интервю с петия отпаднал участник от "Любима турска звезда 2020" - актьора Акън Акъньозю. И в неделя, 12 април, ще можете да прочетете брой №265 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.