"Навсякъде ти" (Her Yerde Sen) - от 10 март по БТВ Лейди

Един от най-гледаните летни сериали през 2019 г. започва излъчването си в България! Романтичната комедия "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen) ще направи премиерата си в родния ефир на 10 март (вторник), като ще се позиционира всяка делнична вечер в часовия пояс между 22.00 и 23.00 часа в ефира на БТВ Лейди. 

"Навсякъде ти" (Her Yerde Sen) стартира в южната ни съседка на 14 юни 2019 г. като част от лятната програма на телевизия FOX. Излъчва се всяка петъчна вечер след 20.00 часа, бележейки от самото си начало огромен успех. Именно високите рейтинги, които романтичната комедия, продуцирана от Karga Seven Pictures, отбелязва, ѝ дават възможността да продължи и през основния телевизионен сезон 2019-2020 г. Заглавието, открояващо се с лежерен хумор и романтика, не успява да удържи на натиска, упражняван върху него от силните му конкуренти в първите есенни петък вечери, и бива преместено в съботния prime-time. Промяната в деня му на излъчване не повлиява на резултатите му в положителна насока и така е взето решение 23-ти епизод да бъде финален. Излъчен е на 23 ноември 2019 г. Интернационалната версия на сериала, под която ще се излъчва и в България, се състои от 75 епизода, всеки от които с продължителност по 45 минути. 

Участие в "Навсякъде ти" взимат Фуркан Андъч от "Другите отчаяни съпруги" (Umutsuz Ev Kadinlari), "Мерием" (Meryem) и "Братовчеди" (Kardes Cocuklari), Айбуке Пусат от "Кварталът на богатите" (Medcezir), "Моят живот" (O Hayat Benim) и "Обещание" (Soz), Али Яачъ от "Свободен дух" (Erkenci Kus), Аслъхан Малбора, Али Гьозюширин, Дениз Ъшън, Али Баркън, Фатих Йозкан, Джем Джюдженоулу Айфер Токатлъ, Айше Тунабойлу от "Готова на всичко" (Aliye) "Пламъкът на сърцето" (Yol Arkadasim) и "Ифет" (Iffet), Биннур Шербетчиоулу, Азиз Джанер Инан и други. Режисьор е Ендер Мъхлар, а сценаристи са Дениз Йешилгюн и Четек Йълмазер. 

Дали е съдба, дали - не, но най-хубавите неща, които се случват в живота ни, най-често се крият зад на пръв поглед неразрешими проблеми. Такава е и историята на Демир (Фуркан Андъч) и Селин (Айбуке Пусат), които са принудени да живеят заедно в една къща, тъй като и двамата претендират за собствеността ѝ. На всичкото отгоре тези двама непоправими инати се сблъскват един с друг и на работното си място, навлизайки в улица без изход. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.