"Турските актьори 24/7" (260): от 2 до 8 март 2020 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 8 март, честит Международен ден на жената! Продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 2 до 8 март 2020 г., научавате сега от новото юбилейно издание №260 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Гьокхан Алкан се присъединява към екипа на "Забранената ябълка" (Yasak Elma)! Изключително популярният актьор, известен с ролите си в успешните заглавия "Семейството на съпруга ми" (Kocamin Ailesi), "Обича ме, не ме обича" (Seviyor Sevmiyor) и "Сърцебиене" (Kalp Atisi), става част от актьорския състав на хитовата драма, излъчваща се всяка понеделник вечер с голям успех по FOX. В "Забранената ябълка" Гьокхан, чиято последна изява на малкия екран бе през пролетта на изминалата 2019 г. в провалилия се сериал "Богати и бедни" (Zengin ve Yoksul), ще вдъхне живот на Керим и ще застане редом до изпълнителката на главната роля Еда Едже като неин нов екранен партньор. Междувременно стана официално известно, че "Забранената ябълка" ще бъде подновена с четвърти сезон, като финалът на третия ще бъде показан на 8 юни в 84-та серия. 

2) Ново попълнение и в актьорския състав на "Лекарят чудо" (Mucize Doktor)! Младата актриса Мерве Диздар се присъединява към екипа на най-гледания сериал в момента в Турция, влизайки в образа на доктор Дамла считано от 25-ти епизод, който бе излъчен този четвъртък, 5 март. Героинята на Мерве се явява сериозен конкурент на главния персонаж в историята - д-р Али Вефа. Мерве Диздар доби популярност с участията си в сериала "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), мюзикъла "Алиса" (Alice) и игралния филм "Войната на етървите" (Eltilerin Savasi). 

3) Нилай Дениз няма да изпълни главната роля в "Луна и слънце" (Ay ve Gunes)! Наскоро стана известно, че в последния момент актрисата се е отказала от подписването на договор за участие в новия сериал, който ще бъде римейк на индийския хит "Пътеки към щастието" (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon). Така да заеме овакантеното от нея място и да изиграе главната женска роля в новата драма, продуцентите ѝ от Es Film водят усилени преговори с не по-малко популярната млада актриса Мелис Сезен, позната от "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir), "Петно" (Leke) и "Скъпо мое минало" (Sevgili Gecmis). 

4) Кой ще изиграе главната мъжка роля в новия сериал "Мария и Мустафа" (Mariya Mustafa)? Обещаващият проект на продуцентска компания NTC Medya, чиито снимки започват много скоро в Кападокия, ще бъде оглавен от изключително популярната бразилска актриса Джесика Мей, както информирахме по-рано в "Турските актьори 24/7". Да застане редом до нея като неин екранен партньор, се водят усилени преговори с младия актьор Хилми Джем Интепе, известен с ролите си в заглавията "Бордумска приказка" (Bodrum Masali) и "Само сърце" (Tek Yurek). Междувременно стана известно, че сценаристката на сериала Махинур Ергун напуска екипа му още преди да е започнал, като на нейно място застава Бирол Елгиньоз. 

5) Запълва се актьорският състав на новата драма "Грехът на една майка" (Bir Annenin Gunahi)! Към екипа на обещаващото заглавие, което, както вече информирахме, ще бъде оглавено от Мехмет Аслантуу и Йозге Йозберк, се присъединяват петима изключително популярни актьори. Договор за участие в проекта с продуцентите му от Limon Film сключиха Мерт Язъджъоулу ("Черна роза" и "Всяка твоя сълза"), Памир Пекин ("Сезони на любовта"), Исмаил Дювенджи ("1001 нощ", "Мелодията на сърцето" и "Другите отчаяни съпруги"), Енгин Бенли ("Великолепният век: Кьосем") и Алихан Тюркдемир ("Великолепният век: Кьосем" и "Горчиво и сладко"). Участие в "Грехът на една майка" ще вземат още две актриси, снимали се за последно в "Двор" (Avlu) - Онуряй Еврентан и Умму Путгюл, както и младата Ългаз Кая, която в момента гледаме у нас в "Завинаги" (Istanbullu Gelin). 

6) Вилма Елес напуска екипа на "Опасни улици" (Arka Sokaklar)! Изключително популярната германска актриса, добила световна слава с участието си в семейната драма "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki), се разделя с актьорския състав на полицейския феномен, излъчващ се вече четиринадесет години в ефира на KanalD с огромен успех, считано от 547-я му епизод. Участието на Вилма в "Опасни улици" продължи осемнадесет серии, в които се въплъти в ролята на Надя. 

7) Екипът на новия интернет-сериал "Само ако" (If Only) се събра преди началото на снимките! Преди няколко дни актьорите, които ще изпълнят главните роли в новата турска оригинална продукция на Netflix - Йозге Йозпиринчджи, Биркан Сокуллу и Бурак Ямантюрк, както и сценаристът Едже Йоренч и продуцентът Керем Чатай бяха забелязани на излизане от заведение в Истанбул и на качване в голям джип. На въпросите на пресрещналите ги журналисти кога започват снимките на 8-серийния мини-сериал, никой от присъствалите не отговори. И петимата обаче бяха във видимо добро настроение, както можете да видите от снимката по-горе.

8) Аху Яту претърпя инцидент на сцената! Изключително популярната актриса, известна с ролите си в драмите "Любов и наказание" и "Твоят мой живот", наскоро счупи прешлен, докато играеше в театралната постановка със свое участие "Комедия на тъмно" (Karanlikta Komedi). Близки до красавицата уверяват, че състоянието ѝ се подобрява и не е тежко, но въпреки това Аху ще трябва да прекара известно време във възстановяване, далеч от сцената. Поради инцидента с Яту предстоящите постановки на пиесата, режисирана от Бурджу Кара, бяха отменени. Съвсем скоро българските зрители предстои да гледат отново Аху на малък екран в новите епизоди на драмата "Една жена" (Kadin).

9) Има ли напрежение на снимачната площадка на "Лекарят чудо" (Mucize Doktor)? Този въпрос дойде на дневен ред в медийното пространство в Турция, след като актьорът, изпълняващ една от главните роли в сериала - Мурат Айген, сподели интересен пост с философски цитат в профила си в социалната мрежа Instagram. Като коментар под него друга актриса, взимаща ключово участие в медицинската драма на FOX и Med Yapim - Хаял Кьошеоулу, написа следните многозначителни думи: "Това май се отнася за мен и Фърат (Алтунмеше)... Както и да е. Така и не ни заобича, бе! Нищо не казвам. Както и да е". Въпросният ѝ коментар предизвика вълна от реакции сред феновете на "Лекарят чудо", които го взеха на сериозно и получиха повод да смятат, че любимците им всъщност не се разбира толкова добре на снимачната площадка... Малко след това обаче Хаял излезе с нов коментар, в който уверява, че се е пошегувала, и че всичко между нея и Мурат Айген е наред.

10) Дефне Самйели ще съди Мустафа Сандал! Изключително популярната манекенка и актриса, която съвсем скоро предстои да гледаме у нас в новите епизоди на хитовата драма "Завинаги" (Istanbullu Gelin) по БТВ, заведе дело срещу известния певец Мустафа Сандал, който в биографичната си книга разкрива, че в миналото е имал връзка с нея. Дефне, която доскоро делеше една постеля с комика Джем Йълмаз, излезе с изявление, че между нея и Мустафа никога не е имало подобно нещо и че ще потърси правата си в съда. По скандалния повод не пропусна да се изкаже и вече бившата съпруга на Сандал и известна актриса и модел от сръбски произход Емина Яхович, известна в България с ролята си в "Сезони на любовта", която сподели, че за 14 години брачен живот Мустафа никога не ѝ е разказвал за бившите си приятелки, камо ли пък да е споменавал името на Дефне Самйели. Емина изрази съмненията си, че зад това стои нещо по-голямо и вероятно някой се опитва да си разчисти сметките с Дефне посредством Мустафа...

11) И ставайки дума за Джем Йълмаз, в интернет-пространството изтече първата му обща снимка с новата му половинка Серенай Саръкая. Повод да застанат един до друг пред камера е била тяхна малка фенка, която ги е видяла в ресторант, в който са вечеряли преди няколко дни, и ги е помолила да се снимат. Джем и Серенай не са могли да ѝ откажат, но след като фотосът е бил качен в социалните мрежи, за отрицателно време се превърна в тема №1 за обсъждане и в официално доказателство за отношенията, пламнали между комика и известната актриса от "Сезони на любовта", "Кварталът на богатите" и "Божествено".

12) Мирай Данер и Боран Кузум изживяват любовен романс! Младите актьори, които допреди две години си партнираха в историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), са заедно отскоро, разкриват близки до тях, и макар и със закъснение, любовта между героите им от снимачната площадка прерасна и в реалността. Активността им един спрямо друг в социалната мрежа Instagram подкрепи излезлите слухове, като преди няколко дни Боран сподели в своя профил снимка от Париж, под която Мирай добави коментар с три сърца. Милионите фенове на Данер и Кузум, които ги шипваха по време на излъчването на "Ти си моята родина", са по-щастливи от всякога за любимците си. Напомняме, че доскоро Мирай имаше връзка с Кубилай Ака, с когото обаче се раздели. 

13) Нургюл Йешилчай с първа изложба! Световноизвестната турска актриса от сериалите "Имението с лозите", "Ангелският остров", "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Твоят мой живот" и "Великолепният век: Кьосем" предстои да представи на широката аудитория галерия със свои рисунки и портрети на 14 март (събота). Запалилата се по живописта любимка на милиони зрители по света излезе с изявление, че всички средства, събрани от билети за посещаването на изложбата ѝ, ще бъдат дарени на кризисни центрове за жени, пострадали от домашно насилие и нуждаещи се от психологическа помощ. Напомняме, че последната изява на Нургюл на малък екран бе в драмата "Гюлпери" (Gulperi).

Резултат с изображение за „almila ada“
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 9 март, ще бъде финализиран брой №300 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 10-ти, започва новият №301, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 10 март, предстои петото за сезона и сто двадесет и второ подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите пролетни сериали "Нов живот" (Yeni Hayat) на KanalD и "Или независимот, или смърт" (Ya Istiklal Ya Olum) на TRT1. В четвъртък, 12 март, идва ред на интервю с първия отпаднал участник от "Любима турска звезда 2020" Алмила Ада. И в неделя, 15 март, ще можете да прочетете брой №261 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.