"Турция представя..." (122): нови пролетни сериали по FOX

Здравейте, приятели! Вторник е, 10 март, продължава рубриката ни "Турция представя...", в чиито нови издания представяме в пълни подробности най-новите заглавия, стартиращи в южната ни съседка - по традиция, всеки вторник. В петия за сезона и сто и двадесет и втори подред брой спираме вниманието си върху два нови пролетни сериала на FOX - "Бараж" (Baraj) и "Грехът на една майка" (Bir Annenin Gunahi). Да започваме! 

"Бараж" (Baraj) - от 17 март, всеки вторник по FOX:
жанр: драма
продуцентска компания: Med Yapim&No Dokuz Productions
продуценти: Ямур Юнал и Фатих Аксой
режисьор: Хасан Толга Пулат
сценарист: Хасан Толга Пулат
актьорски състав: Биран Дамла Йълмаз, Феяз Думан ("Една жена"), Бурак Йорюк, Сумру Явруджук ("Брак с чужденец", "Пепел от рози", "Любов в спешното отделение" и "Стая 309"), Туна Орхан ("Огнено сърце"), Иман Касабланка, Саит Генай, Ихсан Илхан, Батухан Юзгюлеч, Самил Кафкас, Месут Йълмаз и други
сюжет: Назъм (Феяз Думан) и Нехир (Биран Дамла Йълмаз) се запознават в сайт за запознанства в интернет. Идва моментът, в който двамата си пращат свои снимки. Разбирайки, че Нехир е много по-млада и красива от него, а и заради огромния белег на лицето си, Назъм се срамува да изпрати своя снимка и използва такава на младеж, работещ на баража заедно с него - Тарък (Бурак Йорюк). Нехир проявява още по-голям интерес към интернет-възлюбения си и с идването си на баража ще обърка всичко... Съвременна адаптация на едноименния игрален филм от 1977 г. с Тюркан Шорай и Тарък Акан. 

______________________________________________

"Грехът на една майка" (Bir Annenin Gunahi) - скоро по FOX:
жанр: драма
продуцентска компания: Limon Film
продуцент: Хайри Аслан
режисьори: Юксел Аксу и Филиз Гюлмез Пакман
сценаристи: Йозлем Атасой и Йешим Аслан
актьорски състав: Йозге Йозберк ("Пламъкът на сърцето" и "Втори шанс"), Мехмет Аслантуу ("Истанбулска приказка"), Мерт Язъджъоулу ("Черна роза" и "Всяка твоя сълза"), Хафсанур Санджактутан, Памир Пекин ("Сезони на любовта"), Дениз Барут ("Изгубени години"), Енгин Бенли ("Великолепният век: Кьосем"), Дидем Инселел, Гьокче Йозйол, Бурак Демир, Корай Елибол, Илгаз Кая ("Завинаги"), Алихан Тюркдемир ("Великолепният век: Кьосем" и "Горчиво и сладко"), Умму Путгюл, Онуряй Еврентант и други
сюжет: Суна (Йозге Йозберк) е майка, готова на всичко за своето дете, което отглежда сама. От друга страна, стои Садри (Мехмет Аслантуу) - собственик на голяма строителна фирма, изкачил се от дъното на социалната пирамида до нейния връх с много усилия и спечелил уважението на бранша, в който работи. Идва неочакваният момент, в който холдингът му фалира и Садри е принуден да остави големи дългове на семейството си. Как ще се пресекат пътищата на Суна и Садри, предстои да разберем. Адаптация на филипинската драма "A Mother’s Guilt".
______________________________________________

Освен "Бараж" и "Грехът на една майка", по FOX продължават излъчванията на "Забранената ябълка" (Yasak Elma) в понеделник, "Учител" (Ogretmen) в сряда, "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) в четвъртък, "Изумруденият феникс" (Zumruduanka) в събота и "Войник" (Savasci) в неделя.

Това беше всичко от нас за тази седмица! Припомнете си предишните издания в архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.