"Обещание" (Yemin) - от 30-ти януари по БТВ

Най-гледаният дневен сериал в Турция през последните два телевизионни сезона стартира в България! Драмата "Клетва" (Yemin), явила се като своеобразен наследник на тоталния хит "Назови ме по име" (Adini Sen Koy) в делничната програма в турския ефир, ще направи премиерата си у нас на 30-ти януари (четвъртък), като ще се излъчва всеки делничен следобед в слота между 13.30 и 15.00 часа по БТВ. Сериалът ще върви под заглавието "Обещание", като ще замести приключващата ден по-рано - на 29 януари (сряда), романтична комедия "Ягодова любов" (Cilek Kokusu). 

"Обещание" (Yemin) започва излъчването си в Турция на 18 февруари 2019 г. по Kanal7, ротирайки се всяка делнична вечер в слота между 19.00 и 20.00 часа. За отрицателно време привлича огромен интерес към себе си и се превръща в най-гледания делничен сериал в южната ни съседка, често класирайки се дори в ТОП 3 на най-гледаните заглавия в определни дни от седмицата. Продуцентската компания, стояща зад "Обещание", е Karamel Yapim. Сценарист е Назмие Йълмаз, а режисьори са Айхан Йозен и Серкан Мут. Главните роли изпълняват непознатите на българската аудитория актьори Йозге Яъз, Гьокберк Демирджи, Джан Верел, Мунисе Йозлем, Гюл Арджан Гюрсес, Беркант Мюфтюлер, Джейда Олгунер, Джансън Мина Гюр, Тууче Ерсой Каджарски, Дерия Куртулуш Октар, Мустафа Шимшек и други. До момента от "Обещание" са излъчени 167 епизода, като вторият ѝ сезон продължава с пълна сила. С успеха, който има, сериалът най-вероятно ще бъде подновен и с трети сезон. 

Напомняме, че СЕРИАЛИ в България първи информира за закупуването на "Обещание" в България през лятото на изминалата година. Новината си припомнете от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.