"Турските актьори 24/7" (252): от 6 до 12 януари 2020 г.

януари 12, 2020
Здравейте, приятели! Неделя е, 12 януари, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 6 до 12 януари 2020 г., научавате сега от новото издание №252 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Дениз Байсал и Сечкин Йоздемир стават екранна двойка в нов сериал! Двамата изключително популярни актьори ще изиграят главните роли в турската адаптация на американския хит "Подли камериерки" (Devious Maids) - "Камериерки" (Hizmetciler). Напомняме, че последната изява на Дениз на малкия екран бе в третия сезон на военната драма "Обещание" (Soz), а тази на Сечкин - в провалилата се "Скъпо мое минало" (Sevgili Gecmis), завършила в края на миналата 2019-а година. Както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", кастът на "Камериерки" ще се допълни от Неслихан Арслан, Айшенил Шамлъоулу, Алейна Солакер и Ийт Киразджъ. Сериалът ще бъде продуциран от Fabrika Yapim, като ще започне скоро по KanalD.

2) Серкан Чайоулу и Ниса София Аксонгур стават екранни баща и дъщеря! Както информирахме в предишното издание от "Турските актьори 24/7", изключително популярният актьор от "Сезонът на черешите" ще изиграе главната роля в новия сериал, римейк на американския хит "Бодигард" (Bodyguard) - "Нов живот" (Yeni Hayat). Известна е и малката актриса, която ще се превъплъти в образа на неговата дъщеря. Това е все по-популярната малка звезда Ниса София Аксонгур, която у нас познаваме от "Назови ме по име" (Adini Sen Koy) и чиято последна изява на малък екран бе в сериалите "Гарван" (Kuzgun) и "Лекарят чудо" (Mucize Doktor), а на голям - във филма "Чудо в килия №7" (Yedinci Kogustaki Mucize). "Нов живот" започва съвсем скоро по KanalD като продукция на компания Karga Seven. 

3) Енгин Йозтюрк и Айбуке Пусат застават на една снимачна площадка! Изключително популярните актьори ще оглавят нов интернет-сериал, продуциран за излъчване на американската интернет-платформа Netflix. Обещаващият нов проект ще носи заглавието "50 квадратни метра" (50 Metrekare), като освен Енгин и Айбуке, на малкия екран ще видим още Дженгиз Бозкурт, Йозгюр Емре Йълдъръм, Ийт Киразджъ, Джансу Дааделен, Тууче Карабаджак и Хасан Ялнъзоулу. Напомняме, че последната изява на Йозтюрк на малкия екран бе в провалилата се драма от пролетта на 2019-а "Противопоставяне" (Yuzlesme), а тази на Пусат - в лятната романтична комедия "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen). Продуценти на "50 квадратни метра" са BKM Film. 

4) Противно на информацията, изтекла през октомври м. г. по повод съдбата на сериала "Шампион" (Sampiyon) на TRT1 и неговия финал, насрочен за началото на новата 2020-а година, за момента той продължава излъчването си. При това към актьорския му състав се присъединява ново изключително силно и голямо име... Договор за участие в драмата, оглавявана от Толгахан Сайъшман и Йълдъз Чааръ Атиксой, подписа не по-малко известната им колежка Гизем Караджа, известна в България с ролите си в "Опасна красота", "Надежда за обич", "Пътят на Емир", "Градско момиче" и "Черна любов". Последната изява на красавицата на малък екран бе отпреди цели две години през пролетта на 2018-а в провала "Човешка вина" (Insanlik Sucu). 

5) Джан Яман става войник! Актьорът, добил световна слава с участията си в хитовите романтични комедии "Любов на инат", "Горчиво и сладко" и "Свободен дух", постъпи в казармата, за да отслужи задължителното в южната ни съседка военно дело. Преди да се закълне в безусловна вярност към родината, се наложи Джан да подстриже късо дългата си коса и да обръсне брадата си. Първата снимка с новата му визия, която Яман сподели с феновете си в социалните мрежи, предизвика същински фурор в интернет-пространството. Милионите фенове на актьора, макар и изненадани от голямата промяна във външия му вид, го одобриха и обърнаха внимание на факта, че с новата си визия той изглежда доста подмладен. Напомняме, че след отслужването на казармата Джан ще замине за Италия, където ще се изявява като водещ на тамошното издание на приключенското риалити "Survivor".

6) Нов сериал от създателя на "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz)! Две години след началото на социалната драма, превърнала се във феномен в турския ефир с рекордни рейтинги от 20%, продуцентът и собственик на компания Sinegraf Осман Сънав подготвя нов проект със заглавие "Идва ли, любов е" (Gel Dese Ask). Известни са и актьорите, които ще изпълнят главните роли в новия сериал, режисиран от Мурат Онбул - изключително популярните Еркан Петеккая и Илайда Чевик. Актьорският състав ще бъде допълнен от не по-малко известните им колеги Ертан Сабан, Йойкю Гюрман и Уур Чавушоулу. "Идва ли, любов е" се подготвя за излъчване по ATV. 

7) Известни са актрисите, с които Илкер Калели ще си партнира в новия сериал "Учител" (Ogretmen)! Преговори да вземат участие в новия им проект продуцентите от Med Yapim водят с две изключително популярни имена - Джерен Морай ("Мечтатели" и "Моят живот") и Афра Сарачоулу ("Г-жа Фазилет и нейните дъщери"). За момента нито една от двете не е подписала договор, но близки до тях издават, че гледат топло на отправеното им предложение и най-вероятно ще му отговорят положително. Напомняме, че последната изява на Джерен на малкия екран бе в "Двор" (Avlu), а тази на Афра - в "Братовчеди" (Kardes Cocuklari). Режисьор на "Учител", който ще се излъчва по FOX, е Корай Керимоулу.

8) Хитов сериал предстои да приключи! "Жена" (Kadin) ще излъчи големия си финал след три сезона и почти две години и половина в ефира на 4 февруари (вторник). Въпреки изключително високите рейтинги от по около 8%, които социалната драма на FOX отбелязва и с третия си сезон всяка вторник вечер, по сценарий тя ще завърши с последен 81 епизод след по-малко от месец. А актьорът, изпълняващ главната мъжка роля в нея - Феяз Думан, отсега подписа договор за участие в нов проект след това, а именно в обещаващото заглавие "Бараж" (Baraj), което, както информирахме миналата седмица в "Турските актьори 24/7", ще бъде оглавено от Биран Дамла Йълмаз и Бурак Йорюк. 

9) Четин Текиндор се завръща на екран! Световноизвестният актьор ветеран, познат в България с ролите си в сериалите "Истанбулска приказка", "Гордата Аси", "Момичето, което обичах", "Справедливостта на Кара" и "Вътрешен човек", ще оглави новото заглавие "Хай султан" (Hay Sultan). Проектът се подготвя за излъчване от Емре Конук и Иса Йълдъз по националната TRT1, като ще се състои от 30 епизода, независимо от рейтинга си, при това с продължителност от по 60 минути. 

10) "Забранената ябълка" (Yasak Elma) ще има 4-ти сезон? Отскоро в медийното пространство в южната ни съседка циркулира упоритият слух, че продуцентите на хитовата драма на FOX от Med Yapim още отсега са получили заявка за заснемането на четвърти сезон през есента на 2020 г. Интереса, който заглавието привлича вече близо две години в ефира, не секва ни най-малко, въпреки напредването на епизодите му, както информираме в "Какво гледат в Турция?", което прави теориите за 4-ти сезон напълно възможни. В първия епизод за 2020-а година от "Забранената ябълка" специално участие ще вземе известният комедиен актьор и телевизионен водещ Енис Аръкан.

11) Хатидже Шендил е готова да се завърне на снимачната площадка! Изключително популярната актриса, добила световна слава с ролите си в хитовете "Черни планини", "Дила" и "Част от мен", наскоро бе забелязана заедно с тригодишния си син Джан в един от големите търговски центрове в Истанбул. Пред пресрещналите я репортери красавицата, станала майка през 2017-а година, заяви, че вече се чувства готова да се завърне на екран и е в очакване на предложения за участия от продуцентите в южната ни съседка. Напомняме, че през 2015 г. Хатидже се омъжи за известния актьор и продуцент Бурак Саяшар, от когото две години по-късно роди и първородното си дете.

12) Мерием Узерли се сбръчка! Актрисата с германски произход, добила световна популярност с ролята си на Хюррем султан в първите три сезона на най-успешната турска историческа драма "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), наскоро се върна от Берлин в Истанбул, за да вземе участие на честването на 10-та годишнина от основаването на "Фондация за живот без пречки", подпомагаща хора с различни увреждания. На въпросното събитие Мерием не можа да скрие видимо състарилото си лице от присъствалите репортери, които я излобиха в неособено блестящ вид. През последните няколко години 36-годишната Узерли премина през най-различни пластични операции, направени от пластичния хирург на самите сестри Кардашиян - д-р Саймън Кюриън. Естествения ход на времето обаче дава неизбежно отражението си върху визията на Мерием, която видимо се е сбръчкала... 

13) Ръза Коджаоулу и Хазал Субашъ изживяват любовен романс! Двамата изключително популярни актьори, снимащи се заедно от началото на телевизионен сезон 2019-2020 г. в третия сезон на хитовата криминална драма "Пропаст" (Cukur), наскоро бяха изловени от папараци в опасна близост помежду си. Ръза, познат у нас от "Езел", "Север-Юг", "Справедливостта на Кара" и "Вътрешен човек", и Хазал, която гледаме в "Назови ме по име", бяха забелязани на излизане от нощен клуб в Етилер към 06.00 часа сутринта, откъдето си хванаха такси към дома на Коджаоулу в Джихангир. 

Резултат с изображение за guven murat akpinar
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 13 януари, ще бъде публикуван брой №292 от "Какво гледат в Турция?", в който ще публикуваме рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 6 до 12 януари 2020 г., а във вторник, 14-ти, започва новият №293, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 14 януари, предстои второто за сезона и сто и деветнадесето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим двата нови сериала "Вавилон" (Babil) на StarTV и "Неудържимите" (Tutunamayanlar) на TRT1. В четвъртък, 16 януари, идва ред на интервю с актьора от сериала "Завинаги" (Istanbullu Gelin) Гювен Мурат Акпънар. И в неделя, 19 януари, ще можете да прочетете брой №253 от "Турските актьори 24/7"

3 коментара:

Анонимен каза...

Защо пишете неверни неща за Ръза и Хазал. Това беше опровергано. Освен това снимката е Фотошоп. Спрете да очерняте хората и да лъжете. Преди да напишете "Новините" ги проверявайте.

Анонимен каза...

Това за Ръза и Хазал се доказа,че е долна лъжа.Разпространилите го си изтриха публикациите!Вие вземате информации от руски сайтове,които не посмяха да съобщят това,заради недолябването им към Хазал!

Анонимен каза...

И аз съм възмутена от фалшивите новини, които публикувате. Снимката на Хазал и Ръза е фотошоп. Във всички публикации в Инстаграм, които тиражираха новината, са поместени само фотоколажи. Проверявайте източниците си, преди да пишете.

Предоставено от Blogger.