"Турски награди 2019": най-добрият сериал, излъчен в България за годината, е "Вътрешен човек" (Icerde)

Здравейте, приятели! Петък е, 20 декември, и е време да обявим резултатите от гласуването към последната четиринадесета категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър сериал, излъчен в България. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 300 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият сериал, излъчен в България през 2019 г., е "Вътрешен човек" (Icerde)! За криминалния хит, която се излъчваше през лятото и чието продължение предстои скоро по БТВ, своя вот дадоха 24.71% от всички, включили се в гласуването (65 гласа).
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха "Завинаги" (Istanbullu Gelin). За драмата, която гледаме всеки делник от 20.00 часа по БТВ, гласуваха 19.01% (50 гласа). 
С бронз трета финишира романтичната комедия "Свободен дух" (Erkenci Kus), която се върти всеки делник от 18.00 часа по БТВ. За нея гласуваха 17.11% (45 гласа). 

Да научим и останалите резултати! На четвърто място с по 6.84% (по 18 гласа) поставихте заглавията "Слънчеви момичета" (Gunesin Kizlari) и "Назови ме по име" (Adini Sen Koy). Друг хит, оглавяван от Ханде Ерчел и показан по Диема Фемили - "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), заема пета позиция с 6.08% (16 гласа). Драмата "Втори шанс" (Kalbimdeki Deniz), излъчвала се в следобедния пояс по БТВ, е шеста с 4.56% (12 гласа). Ротиращата се в момента всяка делнична вечер по Диема Фемили драма "Дъщеря ми" (Kizim) е на седмо място с 4.18% (11 гласа). Осмата позиция е заета от комедията "Ягодова любов" (Cilek Kokusu), въртяща се всеки делничен следобед в ефира на БТВ, с 3.04% (8 гласа). "Божествено" (Fi) на БТВ Лейди е девети с 2.66% (7 гласа). "Сълзи от рая" (Cennet'in Gozyaslari) заема десето място с 2.28% (6 гласа). "Черна роза" (Karagul) на НоваТВ се класира на единадесета позиция с 1.90% (5 гласа). И последни дванадесети с по 0.38% (по 1 глас) са "Горчива любов" (Aci Ask) и "Намери ме" (Elif). 

ТОВА БЕШЕ ВСИЧКО ОТ "ТУРСКИ НАГРАДИ" ЗА 2019-А ГОДИНА! БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ХИЛЯДИ ЧИТАТЕЛИ, ВКЛЮЧИЛИ СЕ В ГЛАСУВАНИЯТА КЪМ 14-ТЕ КАТЕГОРИИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ТРИ МЕСЕЦА! В ЦЕЛИ ПЕТ КАТЕГОРИИ ПОБЕДИТЕЛ Е ДРАМАТА "ВЯТЪРНИЧАВ" (HERCAI), В ТРИ - КРИМИНАЛНИЯТ ХИТ "СБЛЪСЪК" (CARPISMA), В ДВЕ - РОМАНТИЧНАТА КОМЕДИЯ "СВОБОДЕН ДУХ" (ERKENCI KUS), А В ПО ЕДНА - "ЗАВИНАГИ" (ISTANBULLU GELIN) И "НАВСЯКЪДЕ ТИ" (HER YERDE SEN). ЗА ПЪРВА ГОДИНА ATV Е ИЗЯВЕН ПОБЕДИТЕЛ, ПЕЧЕЛЕЙКИ СЪС СВОИТЕ СЕРИАЛИ И АКТЬОРИ В ОБЩО 6 КАТЕГОРИИ, СЛЕДВАНА ОТ SHOWTV В 4 И STARTV - ДОСЕГАШНИЯ ПЪРВЕНЕЦ, В 3. ОЧАКВАЙТЕ НИ ОТНОВО ПРЕЗ 2020-А ГОДИНА! :)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.