Биранд Тунджа: "Не смятам, че трябва да променям нещо по себе си"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 19 декември, и продължава публикуването на интервюта с най-известните и харесвани турски актьори и актриси. През изминалия месец публикувахме такива със звездите от хитовия сериал "Свободен дух" (Erkenci Kus), излъчващ се всеки делничен ден от 18.00 часа по БТВ. Тазседмичното последно за 2019-а година е с актьора, изпълняващ една от поддържащите роли в него - Биранд Тунджа. Той е роден на 5 октомври 1990 г. в най-големия турски град Истанбул. В момента е на 29 години, зодия везни. Завършва висше образование със специалност "Театрално изкуство" в Консерваторията към университета Мюждат Гезен. Прави дебюта си на малкия екран с участието си в хитовата историческа драма "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) през 2014 г. През лятото на 2016-а година се снима в романтичната комедия "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), а през есента на същата година - в семейната драма "Семейни тайни" (Babam ve Ailesi). С ролите си в тях е познат и в България. През 2018 г. участва в историческата драма "Мехметчик: Честита победа" (Mehmetcik Kut'ul Amare). Последната му изява бе и може би най-успешната му до момента. От лятото на 2018-а, в продължение на една година, изпълняваше ролята на Емре в хитовата романтична комедия "Свободен дух" (Erkenci Kus), въртящ се в момента у нас. Да започваме с интервюто!

В какъв етап от живота Ви се намирате в момента?
Не съм на някакво специално място. Не разделям живота си на етапи, на "тогава", "сега" и "после". В период съм, в който получавам много повече от възнаграждание за работата, която върша и усилията, които полагам. А именно - от морална гледна точка и стойност.

"Свободен дух" е най-гледаният сериал в момента. Възгордява ли Ви този факт?
Да получаваме висока оценка за работата, която вършим, определено ни мотивира още повече. Като гориво е. В самото естество на работата ни няма как егото да не присъства. Важното е да съумеем да стоим далеч от нарцисизма и да не преминаваме тънката линия, която го разделя от егото.

По какво си приличате и по какво се отличавате от героя Ви Емре Дивит?
С Емре си приличаме най-много по това, че дори и да сбъркаме, никога не кривваме от правия път. Въобще не си приличаме обаче по липсата на обич в живота, от каквато страда той.

Да харесваме или да не харесваме Емре - малко подвеждащ въпрос?
От своята гледна точка Емре е напълно прав. Не знам обаче дали това, че е прав, му дава позволение да се държи неправилно в определени ситуации. За да отговорим на този въпрос, според мен първо трябва да се поставим на негово място. Мисля, че тогава ще ни се стори по-симпатичен.

Как прекаравате почивните дни?
Не спирам да работя, ако трябва да сме честни. И в почивните си дни работя усилено върху персонажа си и играта си заедно с коуча ми.

Каква е жената, в която бихте се влюбили?
Мога да кажа каква е, само когато я срещна.

Отдавате ли значение на външния вид?
Да, доколкото се налага.

Падате ли си по флирта?
Не.

Преживявал ли сте любовна мъка?
Повече съм слушал за нея от жалващи ми се.

Какъв е най-добрият съвет, който можете да дадете на двама влюбени?
Да бъдат искрени един с друг.

Какво бихте променили в себе си?
Не смятам, че има нужда да променям каквото и да е по себе си, тъй като всяко едно нещо ме прави именно такъв, какъвто съм.

Какво бихте казали на 18-годишния Биранд Тунджа, ако можехте да се върнете в миналото?
"На правилния път си, продължавай в същия дух! Работи, работи, работи!"

Ако можехте да се родите като някое животно, кое щеше да е то?
Коала.

Лято или зима?
През лятото ми липсва зимата, а през зимата ми липсва лятото.

Зодия везни сте. Притежате ли особеностите на знака си?
Да. Докато държа в перфектен баланс външния си свят, във вътрешния ми цари пълна бъркотия.

От какво изпитвате най-голям страх?
От самотата.

Ако можехте да смените мястото си с някого за седмица, кой щеше да е той?
Всеки, който има нужда от здраве.

Бихте ли споделили нещо за себе си, което не сте казвали на никого и никъде досега?
Доста обсесивен съм. И ми беше много трудно, докато превърна това от недостатък в качество.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица и тази година! Очаквайте нови интервюта с турски актьори и актриси през новата 2020 година! Дотогава си припомнете предишните чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.