"Турски награди 2019": най-добрата актриса за годината е Ебру Шахин от "Вятърничав" (Hercai)

Здравейте, приятели! Петък е, 6 декември, и е време да обявим резултатите от гласуването към дванадесетата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра актриса. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 200 анонимни потребители, е ясна голямата победителка. Коя е тя - научаваме заедно сега!

Най-добрата актриса за 2019 г. е Ебру Шахин! За екранната Реяян от драмата "Вятърничав" (Hercai) своя вот дадоха 28.26% от всички, включили се в гласуването (52 гласа).
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Елчин Сангу. За красавицата, оглавила "Сблъсък" (Carpisma) в образа на Зейнеп, гласуваха 23.37% (43 гласа). 
С бронз трета финишира Бурджу Бириджик за ролята си на Дила в "Гарван" (Kuzgun), за която през изминалата една седмица гласуваха 8.15% (15 гласа).

Да научим и останалите резултати! На четвърто място класирахте Айбуке Пусат от "Навсякъде ти" с 6.52% (12 гласа). Петата позиция е заета от Бахар Шахин от "Жесток Истанбул" с 5.43% (10 гласа). Шеста е Ханде Ерчел от "Халка" с 4.35% (8 гласа). На седмо място се класира Афра Сарачоулу от "Братовчеди" с 3.26% (6 гласа). Осмата позиция е заета от Дениз Байсал от "Обещание" с 2.72% (5 гласа). Девета е Бурджу Йозберк от "Любов на показ" с 2.17% (4 гласа). На десето място се класират Деврим Йозкан от "Реликва", Синем Юнсал от "Лекарят чудо", Севда Ергинджи от "Скъпо мое минало", Сонгюл Йоден от "Една семейна история" и Йозге Яъз от "Клетва" с по 1.63% (по 3 гласа). Мелис Сезен от "Петно", Йозгю Кая от "Никой не знае", Джейда Атеш от "Дете", Демет Евгар от "Двор", Аслъ Бекироулу от "Моята сладка лъжа" и Аслъхан Гюнер от "Северна звезда" си делят единадесета позиция с по 1.09% (по 2 гласа). Нехир Ердоан от "Казвам се Мелек" и Йълдъз Чааръ Атиксой от "Шампион" са дванадесети с по 0.54% (по 1 глас). И последна с 0% (0 гласа) са Биран Дамла Йълмаз от "Съкровено", Бурчин Терзиоулу от "Куршум", Еслем Акар от "Само сърце" и Хафсанур Санджактутан от "Разплакваща любов".

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ТРИНАДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2019" - ЗА НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - БАРЪШ КЪЛЪЧ ОТ "ЗАБРАНЕНАТА ЯБЪЛКА" (YASAK ELMA), ИДРИС НЕБИ ТАШКАН ОТ "ЖЕСТОК ИСТАНБУЛ" (ZALIM ISTANBUL), КАДИР ДОУЛУ ОТ "РЕЛИКВА" (VUSLAT), АРАС АЙДЪН ОТ "СЪКРОВЕНО" (CANEVIM), ФЕЯЗ ДУМАН ОТ "ЖЕНА" (KADIN), СЕРКАН ЧАЙОУЛУ ОТ "ХАЛКА" (HALKA), БУРАК СЕВИНЧ ОТ "ПЕТНО" (LEKE), КЕРЕМДЖЕМ ОТ "НИКОЙ НЕ ЗНАЕ" (KIMSE BILMEZ), СЕРХАТ ТЕОМАН ОТ "ДЕТЕ" (COCUK), БАРЪШ АРДУЧ ОТ "ГАРВАН" (KUZGUN), ЧААЛАР ЕРТУУРУЛ ОТ "ЛЮБОВ НА ПОКАЗ" (AFILI ASK), КУТСИ ОТ "КАЗВАМ СЕ МЕЛЕК" (BENIM ADIM MELEK), ЕНГИН АЛТАН ДЮЗЯТАН ОТ "КУРШУМ" (KURSUN), КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ ОТ "СБЛЪСЪК" (CARPISMA), УУР ГЮНЕШ ОТ "ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА" (BIR ZAMANLAR CUKUROVA), ФУРКАН ПАЛАЛЪ ОТ "МОЯТА СЛАДКА ЛЪЖА" (BENIM TATLI YALANIM), ТАНЕР ЙОЛМЕЗ ОТ "ЛЕКАРЯТ ЧУДО" (MUCIZE DOKTOR), АКЪН АКЪНЬОЗЮ ОТ "ВЯТЪРНИЧАВ" (HERCAI), ФУРКАН АНДЪЧ ОТ "НАВСЯКЪДЕ ТИ" (HER YERDE SEN), СЕЧКИН ЙОЗДЕМИР ОТ "СКЪПО МОЕ МИНАЛО" (SEVGILI GECMIS), ДЖЕЛИЛ НАЛЧАКАН ОТ "ЕДНА СЕМЕЙНА ИСТОРИЯ" (BIR AILE HIKAYESI), ИСМАИЛ ДЕМИРДЖИ ОТ "СЕВЕРНА ЗВЕЗДА" (KUZEY YILDIZI), МЕХМЕТ АСЛАНТУУ ОТ "БРАТОВЧЕДИ" (KARDES COCUKLARI), ДЕНИЗДЖАН АКТАШ ОТ "РАЗПЛАКВАЩА ЛЮБОВ" (ASK AGLATIR), ТОЛГАХАН САЙЪШМАН ОТ "ШАМПИОН" (SAMPIYON) И ГЬОКБЕРК ДЕМИРДЖИ ОТ "КЛЕТВА" (YEMIN), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 13 ДЕКЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.