"Турски награди 2019": най-добрата музика от сериал за годината е на Тойгар Ъшъклъ от "Сблъсък" (Carpisma)

Здравейте, приятели! Петък е, 15 ноември, и е време да обявим резултатите от гласуването към деветата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра музика от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 150 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрата музика от сериал за 2019 г. е тази на Тойгар Ъшъклъ от "Сблъсък" (Carpisma)! За саундтрака от криминалната драма своя вот дадоха 20% от всички, включили се в гласуването (28 гласа).
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Метин Аръгюл за работата му по музиката от "Вятърничав" (Hercai). Композиторът събира подкрепа от 19.29% (27 гласа).
С бронз трети финишира Тойгар Ъшъклъ, написал саундтрака и на драмата "Гарван" (Kuzgun), за когото през изминалата една седмица гласуваха 16.43% (23 гласа).

Ето и останалите резултати: на четвърто място застава двойката Алпай Гьолтекин-Зейнеп Алася с музиката от "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen) с 13.57% (19 гласа). Йозгюр Йозаслан от "Дъщеря ми" (Kizim) заема петата позиция с 6.71% (8 гласа). Шести са Алп Йениер с музиката от "Жесток Истанбул" (Zalim Istanbul), Аслъ Демирел - с тази от "Любов на показ" (Afili Ask), и JingleTV - с тази от "Северна звезда" (Kuzey Yildizi), с по 5% (по 7 гласа). За работата си по саундтрака от "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) Айтекин Аташ е на седмо място с 2.86% (4 гласа). Осмата позиция е за Бертан Асланлъ от "Никой не знае" (Kimse Bilmez) с 2.14% (3 гласа). Айтекин Аташ с музиката от "Братовчеди" (Kardes Cocuklari) е девети с 1.43% (2 гласа). Десетата позиция с по 0.71% (по 1 глас) си делят Сертач Йозгюмюш от "Халка" (Halka), Атакан Ългаздаа от "Гюлпери" (Gulperi), Джем Тунджер от "Моята сладка лъжа" (Benim Tatli Yalanim), Джем Йоет от "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi) и Ендер Гюндюзлю от "Разплакваща любов" (Ask Aglatir). Последни са Йълдърай Гюрген с работата си по саундтрака на "Дете" (Cocuk) и Ендер Гюндюзлю от "Клетва" (Yemin) с по 0% (по 0 гласа).

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2019" - ЗА НАЙ-ДОБЪР ЗЛОДЕЙ ОТ СЕРИАЛ НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ ОТРИЦАТЕЛНИ ГЕРОИ - ЧЕТО ОТ "ПРОПАСТ" (CUKUR), ШАХИКА ОТ "ЗАБРАНЕНАТА ЯБЪЛКА" (YASAK ELMA), ШЕНИЗ ОТ "ЖЕСТОК ИСТАНБУЛ" (ZALIM ISTANBUL), АСИЕ ОТ "ДЕТЕ" (COCUK), ГЕНДЖО ОТ "РАЗКАЗВАЙ, ЧЕРНО МОРЕ" (SEN ANLAT KARADENIZ), ФЕРМАН ОТ "ГАРВАН" (KUZGUN), ДЕМИР ОТ "ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА" (BIR ZAMANLAR CUKUROVA), ЗЕРРИН ОТ "ДВОР" (AVLU), АЗИЗЕ ОТ "ВЯТЪРНИЧАВ" (HERCAI), АСУ ОТ "ДЪЩЕРЯ МИ" (KIZIM), АЙЛИН ОТ "СВОБОДЕН ДУХ" (ERKENCI KUS), ЕЙЛЮЛ ОТ "НАВСЯКЪДЕ ТИ" (HER YERDE SEN), АЙЛИН ОТ "МОЯТА СЛАДКА ЛЪЖА" (BENIM TATLI YALANIM), УМАЙ ОТ "БРАТОВЧЕДИ" (KARDES COCUKLARI) И УЙГАР ОТ "НИКОЙ НЕ ЗНАЕ" (KIMSE BILMEZ), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 22 НОЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

1 коментар:

mia_migel(RBD) каза...

къде да гласувам за новите номинации за злодей не виждам линк?

Предоставено от Blogger.