"Турските актьори 24/7" (245): от 11 до 17 ноември 2019 г.

ноември 17, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 17 ноември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 11 до 17 ноември 2019 г., научавате сега от новото издание №245 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Подготвя се нов оригинален турски сериал за Netflix! След успеха на първия такъв "Пазителя" (The Protector) и заснемането на още два - "Подаръкът" (The Gift) и "Любов 101" (Love 101), чиито излъчвания предстоят, турската продуцентска компания Krek Film ще заснеме нов мини-сериал, състоящ се от 8 епизода. Той ще бъде оглавен от някои от най-известните и харесвани актьори и актриси в южната ни съседка - Йойкю Карайел ("Север-Юг" и "Великолепният век: Кьосем"), Фатих Артман, Фунда Ерийт, Алиджан Юджесой ("Отмъщението"), Тюлин Йозен ("Великолепният век: Кьосем"), Дефне Каялар ("Кварталът на богатите" и "Сърцето на града"), Биге Йонал и Сеттар Танръйоен. На режисьорските столове на проекта с все още неизвестно заглавие пък ще седнат Али Ферхунде и Нисан Джерен Гьорен. 

2) Ново попълнение в актьорския състав на "Моят дом" (Evim)! Към екипа на новата драма, продуцирана от OG Medya, се присъединява изключително популярната актриса ветеран Нуршим Демир, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в "Щастливи заедно", "Моят живот" и "Стая: 309". Любимката на три поколения, снимала се за последно в приключилата преди дни драма "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz), ще си партнира с не по-малко популярните си колеги Демет Йоздемир, Ибрахим Челиккол и Фатих Койуноулу. "Моят дом" ще бъде режисиран от Чааръ Байрак и писан от Ейлем Джанполат, като ще се излъчва по TV8. 

3) Биркан Сокуллу се завръща на екран, този път - дигиталния! Известният актьор от сериалите "Малки тайни" и "С Русия в сърцето", който за последно се снима в провалилата се драма "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi), ще изиграе главната мъжка роля в новата интернет-младежка драма "Лимит" (Limit), за която информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7". Това няма да е първата изява на Биркан в дигиталното простанство. Напомняме, че преди година Сокуллу оглави интернет-сериала "Безжизнените" (Yasamayanlar), партнирайки си с Елчин Сангу, Керем Бюрсин и Селма Ергеч. В "Лимит", който ще бъде продуциран от Surec Film, Биркан ще си партнира с Афра Сарачоулу.

4) Ставайки дума за "Лимит", няма как да пропуснем последните новини около Керем Бюрсин, за когото доскоро се спекулираше, че ще вземе участие в новия интернет-сериал. Световноизвестният актьор от "В очакване на слънцето", "Въпрос на чест" и "Сърцето на града" се договори да участва в друго заглавие, подготвяно за излъчване в дигиталното пространство - "Мечти и реалност" (Hayaller ve Hayatlar). Освен това, наскоро Керем замина за Лос Анджелис, САЩ, където присъства на коктейл по повод наградите "Златен глобус" (Golden Globe). 

5) Аслъ Бекироулу се контузи! Младата актриса, изпълняваща главната женска роля в романтичната комедия "Моята сладка лъжа" (Benim Tatli Yalanim), претърпя операция на менискуса. Така след медицинската интервенция върху крака ѝ Аслъ ще трябва да се придвижва известно време с патерици, докато се възстанови. Бекироулу няма да прекъсне да се снима в сериала със свое участие, а ще продължи, въпреки контузията си. Да ѝ пожелаем бързо оздравяване!

6) Скандал на снимачната площадка на "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova)! Актьорът, изпълняващ главната мъжка роля в историческия сериал на ATV - Мурат Юналмъш, е нападнал един от служителите зад кадър на снимачната площадка с юмруци. Свадата е била преустановена с помощта на намесели се колеги, които успокоили и двете страни в нея. В резултат обаче възникналото напрежение на сета се режело с нож. Любопитно е, че това не е първият случай, в който името на Мурат Юналмъш се замесва в скандал на работното му място. Преди две години, докато се снимаше в драмата "Лудо сърце" (Deli Gonul), актьорът, познат у нас от "Цената на славата", преживя подобен скандал. 

7) Серкан Чайоулу с нова роля! Изключително популярният актьор от "Сезонът на черешите" е на път да подпише договор за участие в нов сериал с работно заглавие "Бодигард" (Bodyguard). Проектът ще бъде продуциран от набиращата сила в последно време компания Karga Seven Pictures и режисиран от Елиф Усман. Напомняме, че последната изява на Серкан на малък екран бе в първия сезон на криминалната драма "Халка" (Halka), работата по чийто втори сезон обаче бе замразена за неопределен период от време. 

8) Актриса от "Вятърничав" (Hercai) е бременна! Фериде Четин, която изпълнява ролята на Зехра в хитовата драма на ATV, излъчваща се с голям успех всяка петъчна вечер, очаква първото си дете. 39-годишната актриса, позната в България с ролята си в "Любов и наказание", се омъжи за съпруга си и известен кино-сценарист Мурат Йозер миналия месец октомври. Сценаристите на "Вятърничав" ще се съобразят с бременността на Фериде и ще направят героинята ѝ Зехра също бременна. Очаква се Четин да продължи участието си в сериала възможно най-дълго допреди да роди. 

9) Къванч Татлъту не се отказва от страстта си към високите скорости! Дори и ако трябва да остави съпругата си Башак Дизер за сметка на това. Наскоро най-известният турски актьор, снимал се за последно в криминалната драма "Сблъсък" (Carpisma), бе забелязан заедно с жена си на излизане от известно заведение в Истанбул. И докато модната дизайнерка се качи на джип, с който потегли към дома, съпругът ѝ се отправи към мотоциклета си, с който потегли на бързи обороти. Преди това обаче бе пресрещнат от чакащи го репортери, пред които сподели, че си е починал добре след края на снимките на последния си проект и че в момента е в процес на четене на сценарии на нови заглавия, с което обнадежди феновете си. 

10) Джан Яман иска да дари косата си за благотворителност! Изключително популярният актьор, познат в България с ролите си в "Горчиво и сладко" и "Любов на инат", предстои да отбие задължителната в южната ни съседка Турция военна служба в началото на предстоящата 2020 г. За ролята си в романтичната комедия "Свободен дух" (Erkenci Kus), която гледаме в момента у нас по БТВ, Джан пусна дълга коса, с която обаче ще трябва да се раздели, преди да постъпи в казармата. Именно затова Яман обмисля да дари косата си за благотворителност, но все още не е решил по какъв начин точно ще се случи това. Във всеки случай Джан не иска да отреже емблематичната си коса напразно. 

11) Илкер Инаноулу не се предава пред годините! 54-годишният актьор, познат у нас с ролята си в "Опасни улици" (Arka Sokaklar), наскоро бе забелязан в истанбулския търговски център Zorlu в компанията на 24-годишна чужденка на име Анабел, с която демонстрира изключително близки и интимни отношения. Илкер, който би могъл да бъде баща на момичето до себе си, не се притеснява от голямата разлика в годините помежду им. Инаноулу се грижи стриктно за външния си вид с усилен спорт и здравословно хранене. С тези мерки, поне за момента, Илкер определенно надделява в битката с напредващите си години. 

12) Несрин Джавадзаде иска да се омъжи и да създаде семейство! Изключително популярната актриса, позната у нас с ролята си в "Момичето с червения шал", наскоро направи изненадващо изявление пред турските медии, в което разкри, че иска да стане майка и да роди деца. Красавицата, снимаща се в момента в третия сезон на драмата "Забранената ябълка" (Yasak Elma) като Шахика, добави още, че не търси в бъдещия баща на децата си външна красота, колкото вътрешна любов, която да изпитва към него. Напомняме, че по-рано Несрин взе участие и в семейната трагиомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye). 

13) Броени дни преди да роди първородното си дете Хазал Кая преживя пожар в дома си! Животът на световноизвестната актриса от "Забраненият плод", "Огледален свят" и "Изкушение" и този на бебето ѝ бе поставен под опасност заради късо съединение, възникнало в къщата, в която тя живее заедно със съпруга си Али Атай, и предизвикало пожар. Преди няколко дни Хазал бе забелязана от журналисти, пред които не пожела да коментира инцидента. Нещастният случай очевидно не се е отразил по какъвто и да е начин на бъдещата майка, очакваща раждането на сина си Фикрет Али до броени дни, която бе усмихната и с приповдигнато настроение пред пресрещналите я репортери. 

Резултат с изображение за ali yagci
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 18 ноември, ще бъде финализиран брой №285 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 19-ти, ще започне новият №286, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 21 ноември, идва ред на интервю с актьора от хитовата романтична комедия "Свободен дух" (Erkenci Kus) Али Яаджъ. В петък, 22 ноември, ще обявим резултатите от гласуването за най-добър злодей от сериал и ще дадем началото на това за най-добра драма за годината в класацията ни "Турски награди 2019". И в неделя, 24 ноември, ще бъде публикуван брой №246 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.