"Турски награди 2019": най-добрият актьор ветеран за годината е Тамер Левент

Здравейте, приятели! Петък е, 25 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към шестата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър актьор ветеран от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 150 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият актьор ветеран от сериал за 2019 г. е Тамер Левент от хитовата драма "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) на StarTV. За екранния Гарип своя вот дадоха 22.78% от всички, включили се в гласуването (36 гласа).
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Айда Аксел от "Вятърничав" (Hercai). Тя събира подкрепа от 16.46% (26 гласа).
С бронз трета финишира Йозлем Токаслан от романтичната комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) на StarTV, за която през изминалата една седмица гласуваха 13.29% (21 гласа).

Да научим и останалите резултати! На четвърто място застава Хатидже Аслан от "Гарван" (Kuzgun) с 6.96% (11 гласа). Пети са Назан Кесал от "Халка" (Halka) и Айше Тунабойлу от "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen) с по 6.33% (по 10 гласа). Шести е Шериф Ерол от "Жена" (Kadin) с 5.70% (9 гласа), седми е Левент Юлген от "Гарван" (Kuzgun) с 5.06% (8 гласа), осми са Алтан Еркекли от "Любов на показ" (Afili Ask), Серпил Тамур от "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova) и Нурсел Кьосе от "Двор" (Avlu) с по 4.43% (по 7 гласа). И девети е Ахмет Мюмтаз Тайлян от "Халка" (Halka) с 3.80% (6 гласa).

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ СЕДМАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2019" - ЗА НАЙ-ДОБРА КРИМИНАЛНА ДРАМА НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - "ПРОПАСТ" (CUKUR), "ОБЕЩАНИЕ" (SOZ), "БЕЗ БАНДИТИ СВЕТЪТ Е НЕВЪЗМОЖЕН" (EDHO), "ХАЛКА" (HALKA), "СБЛЪСЪК" (CARPISMA), "ОПАСНИ УЛИЦИ" (ARKA SOKAKLAR) И "ВОЙНИК" (SAVASCI),  КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 1 НОЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.