"Турските актьори 24/7" (242): от 21 до 27 октомври 2019 г.

октомври 27, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 27 октомври, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 21 до 27 октомври 2019 г., научавате сега от новото издание №242 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Дамла Джолбай се завръща на екран! Младата актриса, позната на българските зрители с ролята си в криминалната драма "Вътрешен човек" (Icerde), се присъединява към актьорския състав на турския римейк на "Д-р Хаус" - "Хекимоулу" (Hekimoglu). Красавицата, която за последно се снима в провалилото се заглавие от пролетта на тази година "Богат и беден" (Zengin ve Yoksul), ще си партнира с не по-малко популярните си колеги Тимучин Есен, Окан Ялабък, Каан Йълдъръм и Айтач Шашмаз, за чието участие в проекта вече информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7". Хюлия Гезер, работила за последно по заснемането на "Двор" (Avlu), ще седне на режисьорския стол на "Хекимоулу". Сценарият пък е поверен на Бану Керемитчи. 

2) Нови попълнения в актьорския състав на "Опасни улици" (Arka Sokaklar)! Актрисата с немски произход Вилма Елес, добила световна популярност с ролята си на Каролин в семейната драма "Времето лети", и актьорът Мерт Йоджал, когото у нас познаваме като Ертан от романтичната комедия "Любов от втори опит", се присъединяват към екипа на полицейския феномен, продължаващ излъчването си вече четиринадесети сезон подред всяка петъчна вечер в ефира на KanalD. Последните изяви на Мерт на малък екран бяха епизодични участия във военните драми "Войник" (Savasci) и "Безименните" (Isimsizler), както и в третия сезон на "Назови ме по име" (Adini Sen Koy). Вилма пък гледахме със специално участие в края на втория сезон на "Новата булка" (Yeni Gelin).

3) Джан Яман и Демет Йоздемир се завръщат на екран в напълно различни светлини от познатите досега! Наскоро двамата любимци на зрителите, партнирали си доскоро в романтичната комедия "Свободен дух" (Erkenci Kus), чийто старт предстои у нас до броени дни, споделиха пред репортери, че се подготвят за нови и коренно противоположни на досегашните им роли. Повече подробности даде Демет, която предстои да оглави новата драма "Моят дом" (Evim) с Ибрахим Челиккол. За героинята си в нея тя сподели: "Предстои нещо много вълнуващо. Защото ще опитам нещо различно. Надявам се да се хареса. Историята на сериала ни е много, много истинска!". Джан пък загатна, че ще продължи да работи с продуцентска компания Gold Film и собственика ѝ Фарук Тургут, но е много вероятно следващият проект с негово участие, чието начало се очаква през март 2020 г., да не бъде романтична комедия. "Защото вече заснехме най-добрата", изказа се Яман.

4) Продуцентска компания TMC е пред фалит! Фирмата, стояща с името си зад някои от най-успешните сериали в историята на турската телевизия - "Истанбулска приказка", "Готова на всичко", "1001 нощ", "Златната клетка", "Любов и наказание" и "Момичето, което обичах", е много вероятно скоро да обяви несъстоятелност. Причина за краха ѝ е поредицата от провали, които последните продуцирани от нея заглавия отбелязаха. През последните три години TMC застана зад сериалите "Фамилия" (Familya), "Затаен дъх" (Nefes Nefese), "Див вятър" (Bir Deli Ruzgar) и "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili), които не привлякоха достатъчно голям зрителски интерес и бяха свалени от екран. За участието си в последния от тях актьорът ветеран Зафер Алгьоз, например, все още не е получил хонорара си в размер на 153 000 турски лири, за което вече е завел дело срещу бившите си работодатели. 

5) Броени дни преди да роди, Хазал Кая се качи на високи токчета и застана до съпруга си Али Атай на премиерата на новия режисиран от него игрален филм! Световноизвестната актриса от "Забраненият плод", "Огледален свят" и "Изкушение", която за последно се снима в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която позира с порасналия си корем в елегантна бяла рокля и на... високи токчета! Мнозина от последователите ѝ се възхитиха, че Хазал ходи на високи обувки, докато е бременна в деветия месец. Да ѝ пожелаем леко раждане!

6) Джейда Дювенджи е станала неузнаваема! Изключително популярната актриса от сериалите "1001 нощ", "Другите отчаяни съпруги" и "Семейни тайни" наскоро бе забелязана от папараци на излизане от голям търговски център в Истанбул. Самите репортери, заснели Джейда, са изпитали затруднение, докато я познаят, тъй като любимката на зрителите е с нова прическа на бретон и е отслабнала. По повод освежената си визия пред журналистите Дювенджи сподели, че е свалила 5 килограма, след като е започнала да спортува активно, и че ѝ остават още 4. Напомняме, че понастоящем актрисата се изявява като телевизионна водеща на здравно предаване, излъчващо се по канал TV8. 

7) Гамзе Йозчелик посети Алепо! Актрисата, добила световна популярност с ролята си в полицейския феномен "Опасни улици" (Arka Sokaklar), наскоро сподели в профила си в социалната мрежа Instagram свои снимки, на които позира сред руините от войната в сирийския град Алепо. Красавицата, сложила на пауза актьорската си кариера и отдала се на благотворителна и доброволческа дейност, изрази тъгата и съжалението си от заобикалящата я гледка и се помоли за мир по света. Предишната спирка от благотворителните дейности на Гамзе, напомняме, бе в Африка.

8) Гупсе Озай и Баръш Ардуч се изнасят от дома си! Една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка наскоро взе решение да се премести в нов дом. Гупсе и Баръш, които досега живееха в двуетажна вила в квартала Зинджирликьою в центъра на Истанбул, вече ще живеят в покрайнините на големия град - в Зекериякьой. Фактор, повлиял на решението им да се изнесат, е бил и високият наем, който са плащали за пребиваването си в досегашната им квартира - 22 000 турски лири. Двойката, която се събра след общото си участие в игралния филм "Делиха" (Deliha) преди шест години, е в търсене на по-изгоден вариант в по-отдалечена и спокойна точка в мегаполиса.

9) Кадир Доулу за първи път на театралната сцена! Световноизвестният актьор от сериалите "Малки тайни", "Двете лица на Истанбул" и "Великолепният век: Кьосем" предстои да изиграе първата си роля в театъра. Кадир, който вече втори сезон се снима в драмата на TRT1 "Реликва" (Vuslat), ще оглави новата театрална постановка "Адмиралът потъна, да бягаме" (Amiral Batti Kaciyoruz), чиято премиера предстои съвсем скоро. В нея Кадир ще си партнира с Хакан Ератик, Чийдем Батур, Йелиз Шар и прима-балерината на Истанбулската опера - Оливър Спенси. 

10) Сонгюл Йоден с напълно нова визия! Актрисата, добила световна слава с ролята си в класиката "Перла" (Gumus), подстрига късо косата си. Сонгюл се реши на тази голяма промяна във външния си вид непосредствено след финала на последния сериал със свое участие "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi), завършил преждевременно заради ниските си рейтинги. Йоден сподели с последователите си в социалната мрежа Instagram снимки с новата си къса прическа, като предизвика същински фурор и вълна от одобрителни коментари относно промяната. 

11) Ебру Йозкан се завръща на екран! Изключително популярната актриса от "Твоят мой живот" (Paramparca) се присъединява към актьорския състав на новата медицинска драма "Хекимоулу" (Hekimoglu). Ебру, която за последно се снима в провалилото се от края на миналата 2018-а година заглавие "Хълмът на соколите" (Sahin Tepesi), ще изиграе една от главните женски роли в новия сериал на лекарска тематика и ще си партнира с не по-малко известния си колега Тимучин Есен, на когото пък е възложено да пресъздаде главния мъжки персонаж в историята - Атеш Хекимоулу. Началото на сериала се очаква скоро по KanalD.

12) Фарах Зейнеп Абдуллах и Ахмет Ръфат Шунгар се разделиха! Една от най-известните и харесвани светски двойки в южната ни съседка сложи край на връзката си, продължила две години. Актрисата, позната в България от "Времето лети", "С Русия в сърцето" и "Великолепният век: Кьосем", и актьорът, който в момента се снима в социалната драма "Жена" (Kadin), не изтъкват причината, поради която са решили да разделят пътищата си, но пред общи познати са споделили, че смятат да останат приятели. Фарах Зейнеп и Ахмет Ръфат взаимно са спрели да следват профилите си в социалната мрежа Instagram, с което дадоха недвусмислен сигнал на феновете си, че са се разделили.

13) Две нови силни попълнения в актьорския състав на "Ферхат и Ширин" (Ferhat ile Sirin)! Към екипа на новия сериал, чието начало се очаква много скоро по FOX, се присъединиха две изключително популярни актриси - Ъшъл Юджесой и Емел Чьолгечен. Ъшъл е позната на българските зрители с ролята си в "Пламъкът на сърцето", както и тази в "Черни пари и любов" (Kara Para Ask), а Емел доби широка популярност с изиграването на една от поддържащите роли в криминалната драма феномен "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). Напомняме, че "Ферхат и Ширин" ще оглавят Толга Саръташ, Джансу Дере и Лейля Танлар, като снимките на сериала вече са започнали.

Резултат с изображение за yesim ceren bozoglu kalbimdeki deniz
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 28 октомври, ще бъде финализиран брой №282 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 29-ти, ще започне новият №283, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 29 октомври, предстои шестият за сезона и сто и петнадесети подред брой от "Турция представя...", в който ще представим още два нови есенни сериала на StarTV - "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kizi) и "Гълъб" (Guvercin). В четвъртък, 31 октомври, идва ред на интервю с актрисата от хитовата драма "Втори шанс" (Kalbimdeki Deniz) Йешим Джерен Бозоулу. В петък, 1 ноември, ще обявим резултатите от гласуването за най-добра криминална драма и ще дадем началото на това за най-добър комедиен актьор за годината в класацията ни "Турски награди 2019". И в неделя, 3 ноември, ще бъде публикуван брой №243 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.