"Турски награди 2019": най-добрата романтична комедия за годината е "Ранобудна птица" (Erkenci Kus)

Здравейте, приятели! Петък е, 11 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към четвъртата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра романтична комедия. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 200 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрата романтична комедия за 2019 г. е "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) на StarTV. За хита, който за втора поредна година печели в тази категория, своя вот дадоха 34.43% от всички, включили се в гласуването (63 гласа).
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха "Любов на показ" (Afili Ask). Сребърният медалист, излъчващ се всяка сряда вечер по KanalD, събира подкрепа от 28.42% (52 гласа).
С бронз трета финишира романтичната комедия "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen) на FOX, за която през изминалата една седмица гласуваха 21.86% (40 гласа).

Да научим и останалите резултати! На четвърта позиция класирахте семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye) с 6.56% (12 гласа). "Моята сладка лъжа" (Benim Tatli Yalanim) заема петото място с 3.83% (7 гласа). "Северна звезда" (Kuzey Yildizi) е шестa с 2.19% (4 гласа), "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) е седми с 1.09% (2 гласа), а "Да не разберат децата" (Cocuklar Duymasin), "Близнаците Мемо и Джан" (Ikizler Memo-Can) и "Хайлайф" (Jet Sosyete) си делят последното осмо място с по 0.55% (по 1 глас).

_________________________________________________________________________________

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ПЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2019" - ЗА НАЙ-ДОБРА ЕКРАННА ДВОЙКА НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - ДЕРИЯ И ЯВУЗ ОТ "ОБЕЩАНИЕ" (SOZ), ЕНДЕР И КАЯ ОТ "ЗАБРАНЕНАТА ЯБЪЛКА" (YASAK ELMA), НЕДИМ И ДЖЕМРЕ ОТ "ЖЕСТОК ИСТАНБУЛ" (ZALIM ISTANBUL), АЗИЗ И ФЕРИДЕ ОТ "РЕЛИКВА" (VUSLAT), ДЖЕЙЛЯН И ЙОМЕР ОТ "СЪКРОВЕНО" (CANEVIM), АЛИ И СЕВДА ОТ "НИКОЙ НЕ ЗНАЕ" (KIMSE BILMEZ), МЮЖДЕ И ДЖИХАН ОТ "ХАЛКА" (HALKA), АЙШЕ И КЕРЕМ ОТ "ЛЮБОВ НА ПОКАЗ" (AFILI ASK), ДИЛА И КУЗГУН ОТ "ГАРВАН" (KUZGUN), ЗЮЛЕЙХА И ЙЪЛМАЗ ОТ "ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА" (BIR ZAMANLAR CUKUROVA), КАДИР И ЗЕЙНЕП ОТ "СБЛЪСЪК" (CARPISMA), СУНА И НЕДЖАТ ОТ "МОЯТА СЛАДКА ЛЪЖА" (BENIM TATLI YALANIM), МИРАН И РЕЯЯН ОТ "ВЯТЪРНИЧАВ" (HERCAI), КАДИР И ГЮЛПЕРИ ОТ "ГЮЛПЕРИ" (GULPERI), ДЕМИР И СЕЛИН ОТ "НАВСЯКЪДЕ ТИ" (HER YERDE SEN), ДЖЕМ И РЕЙХАН ОТ "ЕДНА СЕМЕЙНА ИСТОРИЯ" (BIR AILE HIKAYESI), РЕЙХАН И ЕМИР ОТ "КЛЕТВА" (YEMIN), КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 18 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.