"Турските актьори 24/7" (240): от 7 до 13 октомври 2019 г.

октомври 13, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 13 октомври, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 7 до 13 октомври 2019 г., научавате сега от новото издание №240 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Аслъ Енвер с нова роля! Изключително популярната актриса, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в "Мечтатели" (Kavak Yelleri) и "Тайни" (Kayip) и която предстои да гледаме от следващата седмица в епизодите на новото заглавие "Завинаги" (Istanbullu Gelin), е в процес на водене на преговори с продуцентите на новия сериал "Вавилон" (Babil) за участие в него. Напомняме, че главните мъжки роли в обещаващата продукция, дело на Ay Yapim, ще бъдат поверени на Халит Ергенч и Озан Гювен, както информирахме по-рано в изданията на "Турските актьори 24/7". Следете ни за повече актуална и официална информация относно присъединяването на Аслъ Енвер към актьорския състав на проекта!

2) Буура Гюлсой и Тугай Мерджан отново заедно на снимачната площадка! Двамата изключително популярни актьори, които в момента гледаме в епизодите на "Дъщеря ми" (Kizim) всяка делнична вечер от 22.30 часа по Диема Фемили, ще застанат отново един до друг на една снимачна площадка само половин година след приключването на последния проект със съвместното им участие. Става въпрос за новата драма "Азизе" (Azize), чийто старт се очаква много скоро по KanalD. Както вече информирахме, главната женска роля в заглавието ще бъде поверена на не по-малко популярната Ханде Ерчел. Към актьорския състав, освен Тугай Мерджан, се присъединяват още Мустафа Авкъран от "Листопад" и "Север-Юг", Мустафа Йълдъран от "Вътрешен човек", Селен Йозтюрк от "Великолепният век", Дженк Кангьоз от "Кварталът на богатите" и Уфук Шен.

3) Първи кадри от снимачната площадка на новия сериал "Моят дом" (Evim)! Изпълнителите на главните роли в обещаващата продукция на OGM Pictures - Демет Йоздемир ("С Русия в сърцето" и "Стая 309") и Ибрахим Челиккол ("Ифет", "Черни планини" и "Милост"), застанаха за първи път заедно пред камера, за да заснемат първите промоционални снимки към заглавието със свое участие. Впечатление на феновете направи новата визия на Ибрахим, снимал се за последно в полицейската драма "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili) от есента на 2018 г., който е пуснал мустаци. Последната изява на Демет пък, напомняме, бе в романтичната комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus). Отиват ли си двамата заедно?

4) Ново попълнение в актьорския състав на новия сериал "Ферхат и Ширин" (Ferhat ile Sirin)! Романтичната комедия, подготвяна за излъчване от продуцентска компания O3 Medya за телевизия FOX, ще събере на една снимачна площадка изключително популярни имена като Джансу Дере, Толга Саръташ и Лейля Танлар, за чието участие в нея вече информирахме. Към тях съвсем наскоро се присъедини не по-малко известният им колега Усхан Чакър, когото в България познаваме с ролите му в историческите драми "С Русия в сърцето" и "Великолепният век: Кьосем". Напомняме, че последните изяви на Усхан на малък екран бяха в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) през есента на 2018-а и в "Двор" (Avlu) през пролетта на 2019-а година. 

5) Мелиса Аслъ Памук и Мерт Фърат ще си партнират в игрален филм! Двамата изключително популярни актьори ще изиграят главните роли в кино-лентата "Заключено" (Kilit), която ще бъде продуцирана от компания Darktown. Напомняме, че последната изява на малък екран на Мелиса Аслъ на малък екран бе в криминалната драма "Сблъсък" (Carpisma), а тази на Мерт - в модерната история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). 

6) Запълва се актьорският състав на новия сериал "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kizi)! Към екипа на обещаващата драма, подготвяна за излъчване от продуцентска компания O3 Medya за StarTV, се присъединяват актьорите Ердал Кючюккьомюрджю от "Реакция" (Reaksiyon), "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) и "Гарван" (Kuzgun), Тюлин Язкан от "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), Гонджа Джилясун, Ерхан Алпай от "Черна любов" (Kara Sevda), Ураз Кайгълароулу от "Егейска хамсия" (Ege'nin Hamsisi), Хивда Зизан Алп и Доукан Полат от "Обещание" (Soz). Снимките на сериала ще започнат на 25 октомври в Муула, като предстоят и такива в чужбина, които ще се осъществят в Черна гора.

7) Баръш Ардуч за пореден път се издигна в очите на феновете си. Световноизвестният актьор от "Любов под наем" наскоро посети училище, обучаващо деца, страдащи от умствени и нервни заболявания, както и от различни синдроми, за да ги зарадва и да прекара време с тях. Посещението на Баръш е било съвсем спонтанно и непланирано, като се е случило по време на една от почивките между снимките на сериала с негово участие, чийто втори сезон върви в момента по StarTV - "Гарван" (Kuzgun). Освен с появата и присъствието си, Ардуч е зарадвал учениците в неравностойно положение и с подаръци като моливи, тетрадки и други училищни пособия. Любимецът на милиони по света не пропусна да се снима за спомен с децата, като обеща, че отново ще ги посети. 

8) Синем Кобал спечели милион и половина турски лири! Красавицата, която през последните години не бележи толкова голям успех с актьорската си кариера, колкото с тази на рекламно лице, поднови договора си с известната марка обувки Deichmann и преди няколко дни засне рекламните снимки и клипове за новата ѝ колекция "Есен-зима 2019/2020". За да застане за втора поредна година с лицето си зад продуктите на компанията, Синем е получила хонорар, възлизащ на колосалните 1 500 000 турски лири. За момента русокосата актриса, позната у нас от "Малки тайни", не смята да се завръща на екран в сериал.

9) Джейда Атеш окончателно се върна да живее в Турция. Изключително популярната актриса от "Огледален свят" наскоро бе забелязана заедно със съпруга си и известен бизнесмен Буура Топлусой в истанбулския квартал Нишанташъ. Двамата влюбени, които се венчаха в САЩ и заживяха там след сватбата си, бързаха и не направиха никакво изявление пред пресрещналите ги репортери. Причина за завръщането на Джейда, а заедно с нея - и на Буура, в родината им Турция е участието на първата в новата драма "Дете" (Cocuk) на StarTV, излъчваща се от месец насам всеки понеделник.

10) Бергюзар Корел под съдебна защита! Световноизвестната актриса от сериалите "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара" наскоро заведе иск срещу няколко медии в южната ни съседка, които през последните седмици разпространиха информацията за това, че сестра ѝ Зейнеп Корел работи като камериерка в САЩ, както и че със съпруга ѝ Халит Ергенч са в обтегнати отношения и са пред раздяла. Разстроена и огорчена от въпросните издания, Бергюзар, която в момента е бременна с второто си дете, е настояла от съда в Истанбул да получи медийна защита от всякакви подобни писания до момента, в който роди, тъй като се намира в изключително чувствителен период и всяка тревога и притеснение би могла да навреди на нея и бебето, което очаква. 

11) Емина Сандал с нова любов! След като се разведе с дългогодишния си съпруг и известен турски певец Мустафа Сандал, сръбкинята, върнала си бащината фамилия - Яхович, не остана дълго време сама и си намери нова изгора. Става въпрос за известния бизнесмен Садеттин Саран, в чийто дом Емина се нанесла наскоро. Освен това, известната актриса, която у нас познаваме с ролята ѝ в драмата "Сезони на любовта" (Lale Devri), е запознала и двамата си синове от Мустафа Сандал - Явуз и Яман, с новия си възлюбен. Според сръбската преса Емина и Садеттин планират да сключат брак в най-скоро време.

12) Керем Бюрсин с постъпка за пример! Младият актьор, който доби световна популярност с ролята си в младежката драма "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken) и когото у нас познаваме от "Сърцето на града" (Bu Sehir Arkandan Gelecek), остави актьорската професия на страна и се отдаде на рекламата. Преди няколко дни Керем засне рекламните снимки и клипове към новата кампания на известна марка в гориста местност край Истанбул. Докато снимал обаче, Бюрсин бил възмутен от изхвърления насред гората боклук, и помолил екипа си да спрат снимките за малко, за да почистят околността. С тази своя постъпка актьорът, снимал се за последно в полицейската драма "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili) от есента на 2018-а година, даде добър пример на милионите си почитатели.

13) Нургюл Йешилчай и Октай Кайнарджа застават заедно на театралната сцена! Двамата изключително популярни актьори, които със свой общ фотос преди няколко седмици заинтригуваха милионите си почитатели в социалните мрежи, най-накрая обявиха, че ще оглавят нова тетрална пиеса. Нургюл, снимала се за последно в "Гюлпери" (Gulperi), и Октай, когото гледаме вече пети сезон в "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), направиха така чаканото изявление на излизане от ресторант в истанбулския квартал Бебек преди няколко дни. 

Резултат с изображение за ozge ozberk
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 14 октомври, ще бъде финализиран брой №280 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 15-ти, ще започне новият №281, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 15 октомври, предстои петото за сезона и сто и четиринадесето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите есенни сериали "Азизе" (Azize) на KanalD и "Скъпо мое минало" (Sevgili Gecmis) на StarTV. В четвъртък, 17 октомври, идва ред на интервю с актрисата от хитовата драма "Втори шанс" (Kalbimdeki Deniz) Йозге Йозберк. В петък, 18 октомври, ще обявим резултатите от гласуването за най-добра екранна двойка и ще дадем началото на това за най-добър актьор ветеран за годината в класацията ни "Турски награди 2019". И в неделя, 20 октомври, ще бъде публикуван брой №241 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.