"Турски награди 2019": най-добрата екранна двойка за годината е Зейнеп и Кадир от "Сблъсък" (Carpisma)

Здравейте, приятели! Петък е, 18 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към петата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра екранна двойка от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 300 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрата екранна двойка от сериал за 2019 г. е Зейнеп-Кадир от криминалната драма "Сблъсък" (Carpisma) на ShowTV. За героите, изиграни от Елчин Сангу и Къванч Татлъту, своя вот дадоха 25.63% от всички, включили се в гласуването (81 гласа).
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Миран и Реяян от драмата "Вятърничав" (Hercai) на ATV. Двойката-сребърен медалист, пресъздавана от Акън Акъньозю и Ебру Шахин, събира подкрепа от 21.84% (69 гласа).
С бронз трета финишира екранната двойка Демир-Селин от романтичната комедия "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen) на FOX, за която през изминалата една седмица гласуваха 13.61% (43 гласа).

Ето какви са и останалите резултати! На четвърто място поставихте Айше и Керем от "Любов на показ" (Afili Ask) със 7.91% (25 гласа). Петата позиция е заета от Дила и Кузгун от "Гарван" (Kuzgun) със 7.59% (24 гласа). Шести са Азиз и Фериде от "Реликва" (Vuslat) с 3.80% (12 гласа), седми са Емир и Рейхан от "Клетва" (Yemin) с 3.48% (11 гласа). Осми са Али и Севда от "Никой не знае" (Kimse Bilmez) с 3.16% (10 гласа), девети са Суна и Неджат от "Моята сладка лъжа" (Benim Tatli Yalanim) с 2.53% (8 гласа), десети са Ендер и Кая от "Забранената ябълка" (Yasak Elma) и Зюлейха и Йълмаз от "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova) с по 1.58% (по 5 гласа), единадесети са Джемре и Недим от "Жесток Истанбул" (Zalim Istanbul), Мюжде и Джихан от "Халка" (Halka) и Джем и Рейхан от "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi) с по 0.95% (по 3 гласа) и дванадесети са Джейлян и Йомер от "Съкровено" (Canevim) с 0% (0 гласa).

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ШЕСТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2019" - ЗА НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР-ВЕТЕРАН НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - ШЕРИФ ЕРОЛ ОТ "ЖЕНА" (KADIN), АХМЕТ МЮМТАЗ ТАЙЛЯН ОТ "ХАЛКА" (HALKA), НАЗАН КЕСАЛ ОТ "ХАЛКА" (HALKA), ХАТИДЖЕ АСЛАН ОТ "ГАРВАН" (KUZGUN), ЛЕВЕНТ ЮЛГЕН ОТ "ГАРВАН" (KUZGUN), АЛТАН ЕРКЕКЛИ ОТ "ЛЮБОВ НА ПОКАЗ" (AFILI ASK), СЕРПИЛ ТАМУР ОТ "ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА" (BIR ZAMANLAR CUKUROVA), НУРСЕЛ КЬОСЕ ОТ "ДВОР" (AVLU), АЙДА АКСЕЛ ОТ "ВЯТЪРНИЧАВ" (HERCAI), ТАМЕР ЛЕВЕНТ ОТ "ИСТАНБУЛСКА НЕВЕСТА" (ISTANBULLU GELIN), АЙШЕ ТУНАБОЙЛУ ОТ "НАВСЯКЪДЕ ТИ" (HER YERDE SEN) И ЙОЗЛЕМ ТОКАСЛАН ОТ "РАНОБУДНА ПТИЦА" (ERKENCI KUS), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 25 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.