СЕРИАЛИ в България с YouTube-канал от тази есен!

Месец септември е на път да преполови, като макар и с леко закъснение, дойде време СЕРИАЛИ в България да обяви какво подготвя като програма през предстоящите есенни седмици. Съпътствайки началото на новия телевизионен сезон 2019-2020 г. в Турция, с нови издания продължават добре познатите ви рубрики, публикуващи се целогодишно. С наближаването на края на годината пък за трета поредна есен ще имате възможността да изберете чрез гласувания всяка седмица вашите любими турски сериали, актьори, актриси, герои и телевизии. И накрая, но не на последно място: предстои един от най-мащабните проекти, зад които блогът е заставал в 8-годишната си история, а именно - собствен канал в YouTube! За всичко загатнато в пълни подробности научавате сега!

С ежедневни обновявания и финализирания всеки понеделник продължава публикуването на "Какво гледат в Турция?" - рубриката, в която отразяваме рейтингите на сериалите, излъчващи се в южната ни съседка. С нов сезон, считано от 17-ти септември (вторник), се завръща "Турция представя...", в чиито предстоящи броеве ще представяме в пълни детайли новите заглавия, започващи там - в добре познатия формат по жанр, продуцентска компания, режисьори, сценаристи, актьорски състав и сюжет. И с нови издания всяка неделя продължава "Турските актьори 24/7", за да бъдете винаги в час с това какво се случва около любимците ви от сериалите - както в личен, така и в професионален план. 

От 19 септември (четвъртък) започва публикуването на интервюта с актьорите и актрисите, участващи в сериалите, които се излъчват в момента или са се излъчвали доскоро в българския ефир. Предстоят най-личните и откровени изповеди на звездите от "Сълзи от рая" (Cennet'in Gozyaslari), "Вътрешен човек" (Icerde), "Втори шанс" (Kalbimdeki Deniz), "Слънчеви момичета" (Gunesin Kizlari) и още... 

На 13 септември (петък) ще бъде дадено началото на гласуването към първата категория в тазгодишната класация, организирана от СЕРИАЛИ в България - "Турски награди 2019"! По традиция ще започнем, избирайки най-добрия летен сериал, излъчвал се в южната ни съседка през изминалото лято. Резултатите от вота към отделните категории, по традиция, ще стават известни всеки петък, като заедно с тях ще бъде давано началото и на гласуванията към следващите.

Като гвоздей в есенната ни програма се очертава YouTube-каналът, който ще тръгне под шапката на СЕРИАЛИ в България! Проектът е един от най-мащабните в 8-годишната ни история и ще бъде голямо предизвикателство както за нас, тъй като досегашната дейност на блога е била изцяло в писмен формат, така и нещо напълно ново и непознато за вас - като свикнали с досегашния ни начин на работа. Считаме за естествена крачка в развитието ни напред въвеждането и налагането на видео-съдържание, следвайки световните тенденции и обръщайки внимание на потребността на потребителите да научават всичко необходимо максимално бързо, кратко и точно. Важно е да уточним, че YouTube-каналът ни по никакъв начин няма да измести блога, който ще продължи да функционира по начина, по който е работил досега, а ще има за цел единствено да го допълва с ексклузивно и авторско видео-съдържание. Какво например, сигурно се питате. Като допълнение към изданията на "Турските актьори 24/7", които ще продължат да се публикуват тук всяка неделя, е планирана видео-рубриката "Турските актьори в социалните мрежи", в която заедно ще разглеждаме всичко най-интересно от живота на любимците ни от сериалите в профилите им в интернет-платформите и най-вече - в Instagram, като най-използвана сред тях. Анализите и коментарните статии, които досега публикувахме в писмен вариант, постепенно пък ще преминават вече във формат на видеа. Подготвят се и ексклузивни влогове от Истанбул, както и включвания с рецепти за някои от най-известните турски ястия, напитки и десерти. Водещ на YouTube-канала на СЕРИАЛИ в България ще бъде един от главните му редактори. Планира се качване на две до три видеа седмично. Тук е мястото да ви осведомим още отсега, че за да бъдете информирани кога се качва ново видео и да получавате известия своевременно, можете да се абонирате за канала и да дадете допълнителна отметка върху символа със звънчето от тук

1 коментар:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Предоставено от Blogger.