"Турските актьори 24/7" (236): от 9 до 15 септември 2019 г.

септември 15, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 15 септември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. С началото на есенния сезон тя се сдобива и с напълно нов елемент - специални видео-издания, които ще се качват в YouTube-канала ни и в които заедно ще разглеждаме какво са споделяли любимците ни от сериалите в профилите си в социалните мрежи седмица за седмица. Какво се случи с тях в личен и в професионален план от 9 до 15 септември 2019 г., научавате сега от новото издание №236 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Буура Гюлсой и Ханде Ерчел ще си партнират в нов сериал! Актьорът, известен в България с ролите си в "Незабравима", "Пепел от рози", "Север-Юг" и "Любов от втори опит", и актрисата, която сме гледали в "Черна перла", "Любовта не разбира от думи" и "Слънчеви момичета", ще изиграят главните роли в новия сериал, подготвян за излъчване от продуцентска компания Surec Film за KanalD - "Азизе" (Azize). Режисьор на заглавието ще бъде доказалия се с работата си по редица успешни проекти Волкан Коджатюрк. Напомняме, че последната изява на Буура на малък екран бе в драмата "Дъщеря ми" (Kizim), а тази на Ханде - в кримката "Халка" (Halka). 

2) Ново попълнение в актьорския състав на "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen)! Към екипа на хитовата романтична комедия, чието излъчване продължава и след края на лятото всяка петъчна вечер по FOX, се присъедини изключително популярната млада актриса Бесте Кьокдемир, която ще вдъхне живот на новата героиня в историята - Ейлюл. Красавицата доби широка популярност с ролята си в "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar) и с последвалите си специални участия в хитовете "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi). Последната изява на Бесте на екран бе в провалилата се историческа романтична комедия от лятото на 2018-а година "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani).

3) Хазал Субашъ се завръща на екран! Актрисата, добила световна известност с ролята си на Зехра в драмата-феномен "Назови ме по име" (Adini Sen Koy), излъчваща се в момента у нас всяка делнична вечер по Диема Фемили, подписа договор за участие в новия трети сезон на хита "Пропаст" (Cukur) с продуцентската му компания Ay Yapim. Хазал, снимала се доскоро в полицейската мистерия "Халка" (Halka), се присъединява към актьорския състав на сериала на ShowTV заедно с друга своя не по-малко популярна колежка - Дамла Сьонмез, за чието участие вече информирахме в предишния брой на "Турските актьори 24/7". В "Пропаст" Субашъ ще вдъхне живот на новата героиня Нехир. 

4) Новият сериал на Бурак Дениз получи втори шанс! Заглавието "Патрон" (Patron), зад което стоеше продуцентската компания Tims&B Productions, но впоследствие бе отложено за неопределен период от време, ще види ефир, но с други създатели. Конкурентната компания O3 Medya, работила през последните години по хитове като "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun), "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) и "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), застава зад "Патрон", като началото на обещаващия нов сериал, бележещ завръщането на Бурак Дениз на екран, се очаква в средата или втората половина на стартиращия нов телевизионен сезон 2019-2020 г. 

5) Ново попълнение в актьорския състав на "Забранената ябълка" (Yasak Elma)! Към екипа на модерната драма, чийто трети сезон стартира с голям успех в понеделник по FOX, се присъединява изключително популярната актриса Тувана Тюркай. Красавицата, добила широка известност след участието си в сериала "Земя, небе, любов" (Yer Gok Ask) и доказала впоследствие таланта си в заглавията "Черни пари и любов" (Kara Para Ask), "Развалящият играта" (Oyunbozan) и "За дъщерите ми" (Kizlarim Icin), ще се въплъти с образа на новата героиня в историята Лейля. Заедно с началото на третия сезон на "Забранената ябълка" излезе и напълно новият афиш към сериала, на който позират Шеввал Сам, Талат Булут, Еда Едже, Баръш Кълъч и Несрин Джавадзаде.

6) За сметка на отказа си от "Патрон" (Patron), продуцентска компания Tims&B Productions подготвя нов и не по-малко обещаващ сериал! Продуцентите Тимур Савджъ и Бурак Саяшар ще застанат зад новото заглавие "Марашлия" (Maraşlı), като да изиграе главната мъжка роля в него, в момента се водят усилени преговори с не кого да е, а със самият Кенан Имирзалъоулу! Световноизвестният актьор от "Диво сърце", "До последен дъх", "Езел" и "Справедливостта на Кара" е пред подписване на договор за участие в проекта. Напомняме, че последната изява на Кенан на малък екран бе в провалилата се историческа драма от пролетта на 2018-а "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi). Сценарист на "Марашлия" ще бъде известния с работата си по "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и "Обещание" (Soz) Етхем Йозъшък. 

7) Кой ще изиграе главната мъжка роля в новия сериал "Гълъб" (Guvercin)? Продуцентската компания, стояща зад проекта - Pastel Film, е спряла вниманието си върху трима от най-известните и харесвани актьори през последните телевизионни сезони в Турция. Това са Ибрахим Челиккол, Гьокхан Алкан и Джанер Джиндорук, с които в момента се водят усилени преговори за евентуалното им бъдещо участие в новия сериал. Напомняме, че в актьорския състав на "Гълъб" ще видим Мендерес Саманджълар, Нурсел Кьосе, Еслем Акар и други известни и обичани актьори, за чието присъединяване към екипа вече инфорирахме в предишните издания на "Турските актьори 24/7". А кого ще гледаме в главната мъжка роля - следете ни, за да разберете!

8) Озан Гювен и Юсра Гейик в любовен романс! Изключително популярният 44-годишен актьор, когото познаваме от "Истанбулска приказка", "Любов извън закона" и "Великолепният век" и когото отскоро гледаме у нас в новия сериал "Божествено" (Fi) по БТВ Лейди, и 29-годишната актриса, също добила световна популярност с участието си в полицейския феномен "Опасни улици" (Arka Sokaklar), наскоро бяха спипани от папараци заедно, проявявайки голяма близост помежду си. Веднага след излизането на новината за връзката им в медийното пространство двамата я опровергаха категорично, обяснявайки, че направеният им общ кадър е от търсенето им на обувки за участието им в театралната постановка "Дон Кихот". 

9) След като стана известна новата екранна партньорка на Мурат Йълдъръм в сериала "Рамо" (Ramo) - Есра Билгич, вече е ясно и коя актриса-ветеран ще гледаме като негова екранна майка! Саджиде Ташанер, позната в България с ролите си в "Пепел от рози", "С Русия в сърцето" и "Справедливостта на Кара", ще вдъхне живот на героинята Себахат в новата драма, подготвяна за излъчване от продуцентска компания BKM Film за ShowTV. Напомняме, че последните изяви на актрисата-ветеран на малък екран бяха в сериалите "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler) от лятото на 2015-а до пролетта на 2018-а, в "Огромни лъжи" (Koca Koca Yalanlar) от лятото на 2018-а и в "Богат и беден" (Zengin ve Yoksul) от пролетта на 2019-а година. 

10) Нови подробности около продължението на "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) - "Възкресението на Осман" (Dirilis Osman)! Известна е актрисата, с която изпълнителят на главната мъжка роля в историческата драма Бурак Йозчивит ще си партнира - Аслъхан Каралар. Красавицата, която през 2017 г. спечели конкурса за красота "Best Model of Turkey" и представи родината си на международното състезание в Париж, Франция, ще изиграе главната женска роля в най-мащабния и очакван проект този телевизионен сезон. Единствената изява на Аслъхан като актриса до момента е в провалилата се драма от края на 2018 г. "Хълмът на соколите" (Sahin Tepesi). Ясен е и хонорарът, който Бурак Йозчивит ще получава за играта си във "Възкресението на Осман" - по 365 000 турски лири на епизод. 

11) Илкер Калели е в Банкок! Изключително популярният актьор замина за тайландската столица преди две седмици, за да започне работа по новия сериал със свое участие "Серпентината" (The Serpent). В профила си в социалната мрежа Instagram любимецът на зрителите от "Тайни" (Kayip), "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и "Дъно" (Dip), сподели своя нова снимка, към която добави описание, гласящо в типичен за него шеговит стил, че в Банкок температурата е 35 градуса, процентът на влажност на въздуха е 95 и всички са луди. Напомняме, че заради ролята си в проекта на BBC "Серпентината" Илкер се отказа от предвиденото си участие в новото заглавие на ShowTV и O3 Medya "Непознат" (Yabanci). 

12) Хазал Кая е в напреднала бременност! Световноизвестната актриса от "Забраненият плод" и "Огледален свят" наскоро бе забелязана от папараци, разхождайки се в един от най-големите търговски центрове в Истанбул - Zorlu. Любимката на милиони зрители по света, снимала се за последно в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), бе излязла на бебешки шопинг за все още неродения си първороден син Фикрет, като обективите на репортерите я изловиха видимо напълняла и подпухнала от бременността. До термина на Хазал остава само месец и половина. Да ѝ пожелаем безпроблемно раждане!

13) Мурат Айген катастрофира! На връх рождения ден на дъщеря му Нил Алген актьорът, известен в България с ролята си в "Кварталът на богатите", се блъсна челно с друг автомобил на път за турския морски курорт Бодрум. За щастие, пострадали при сблъсъка няма, но, за съжаление, планираният празник за дъщерята на Мурат не се е осъществил. Напомняме, че през изминалите два телевизионни сезона Айген се снима съответно в "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) и "Хълмът на соколите" (Sahin Tepesi), а отскоро оглавява новата медицинска драма на FOX "Лекарят-чудо" (Mucize Doktor).

"Турските актьори в социалните мрежи": от 9 до 15 септември 2019 г.

Резултат с изображение за evrim alasya
14) Следващата седмица започва есенният сезон на СЕРИАЛИ в България! В понеделник, 16 септември, ще бъде финализиран брой №276 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 17-ти, започва новият №277, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Също във вторник, 17 септември, се завръща рубриката "Турция представя...", като в първото за новия сезон издание ще представим новите есенни сериали на StarTV - "Дете" (Cocuk) и "А те обичах" (Sevdim Seni Bir Kere). В четвъртък, 19 септември, предстои интервю с актрисата, която в момента гледаме у нас в "Слънчеви момичета" - Еврим Алася. В петък, 20 септември, ще обявим резултатите от гласуването за най-добър летен сериал в Турция за 2019 г. и ще дадем началото на следващата категория в "Турски награди 2019" - за най-добро дете-актьор. И в неделя, 22 септември, ще бъде публикуван брой №237 от "Турските актьори 24/7", както и YouTube-рубриката ни "Турските актьори в социалните мрежи"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.