"Турски награди 2019": най-добрият летен сериал за годината е "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen)

Здравейте, приятели! Петък е, 20 септември, и е време да обявим резултатите от гласуването към първата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър летен сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 200 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Като най-добър летен сериал за 2019 г. мнозинството читатели на СЕРИАЛИ в България посочи "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen) на FOX. За романтичната комедия с участието на Фуркан Андъч и Айбуке Пусат в главните роли гласуваха 38.89% (70 потребители). 
Второто място отредихте за "Любов на показ" (Afili Ask). Най-гледаният летен сериал в Турция за тази година, оглавяван от Чаалар Ертуурул и Бурджу Йозберк, събра 32.78% подкрепа, равняваща се на 59 гласа. 
С бронз финишира драмата "Никой не знае" (Kimse Bilmez). Летният сериал на ATV с Керемджем и Йозгю Кая е трети в класацията с 14.44% или 26 гласа. 

Ето и останалите резултати: на четвърто място с 11.67% (21 гласа) застава "Моята сладка лъжа" (Benim Tatli Yalanim) на StarTV. Петата позиция пък е заета от "Съкровено" (Canevim) с 2.22% (4 гласа). 
_________________________________________________________________________________

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ВТОРАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2019" - ЗА НАЙ-ДОБРО ДЕТЕ-АКТЬОР НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - ДОАНДЖАН САРЪКАЯ ОТ "ПРОПАСТ" (CUKUR), ИЛБЕР КАБОУЛУ ОТ "ЗАБРАНЕНАТА ЯБЪЛКА" (YASAK ELMA), НИСА СОФИЯ АКСОНГУР ОТ "ГАРВАН" (KUZGUN), МЕТЕХАН ПАРЪЛТЪ ОТ "ГАРВАН" (KUZGUN), ЛАВИНЯ ЮНЛЮЕР ОТ "МОЯТА СЛАДКА ЛЪЖА" (BENIM TATLI YALANIM), ГЬОКЧЕН ЧИФТЧИ ОТ "СБЛЪСЪК" (CARPISMA), ЕБРАР ДЕМИРБИЛЕК ОТ "ВЯТЪРНИЧАВ" (HERCAI), ЕМИР ЙОЗЯКЪШЪР ОТ "ГЮЛПЕРИ" (GULPERI), БЕРЕН ГЬОКЙЪЛДЪЗ ОТ "ДЪЩЕРЯ МИ" (KIZIM), ЕМИР БЕРКЕ ЗИНДЖИДИ ОТ "БЛИЗНАЦИТЕ МЕМО И ДЖАН" (IKIZLER MEMO-CAN) И ИЙТ КАЗАН ЯЗЪДЖЪ ОТ "НЕ ПУСКАЙ РЪКАТА МИ" (ELIMI BIRAKMA), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 27 СЕПТЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.