"Турските актьори 24/7" (237): от 16 до 22 септември 2019 г.

септември 22, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 22 септември, честит празник на Независимотта! Продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 16 до 22 септември 2019 г., научавате сега от новото издание №237 от "Турските актьори 24/7"!

ТУРСКИТЕ АКТЬОРИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ - ОТ 16 ДО 22 СЕПТЕМВРИ 2019 Г.:


1) Известен е новият сериал с участието на Джансу Дере! Световноизвестната актриса от сериалите "Завръщане", "Езел", "Великолепният век" и "Майка" подписа договор за участие с продуцентска компания O3 Medya за участие в новия ѝ проект с работно заглавие "Ферхат и Ширин". Както информирахме по-рано в "Турските актьори 24/7", главните роли в драмата ще бъдат поверени на не по-малко популярните имена Толга Саръташ и Лейля Танлар. Към актьорския състав на "Ферхат и Ширин" се присъединиха още Ъшъл Юджесой, известна у нас от "Пламъкът на сърцето" и снимала за последно в "Черни пари и любов" (Kara Para Ask), "Животът е пълен с чудеса" (Hayat Mucizelere Gebe) и "Любов и синьо" (Ask ve Mavi), и Йълдърай Шахинлер от "Тайни" и "Вътрешен човек". 

2) Мехмет Али Нуроулу се завръща на екран! Актьорът, добил световна популярност с ролята си на злодея Ведат в хитовата социална драма "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz), ще оглави новия обещаващ сериал на StarTV и Pastel Film "Гълъб" (Guvercin). Мехмет Али подписа договор за участие в проекта с продуцента му Яшар Ирвюл. Напомняме, че за главната мъжка роля в заглавието по-рано се спекулираше с имената на Ибрахим Челиккол, Гьокхан Алкан и Джанер Джиндорук. Освен Нуроулу, в главните роли в новата драма ще видим още Нурсел Кьосе, Мендерес Саманджълар и Еслем Акар.

3) Нови попълнения в актьорския състав на "Пропаст" (Cukur)! С началото на третия сезон на криминалната драма на ShowTV към екипа ѝ се присъединяват две от най-известните турски актриси-ветерани в южната ни съседка - Мерал Четинкая и Нюр Сюрер. Мерал, известна в България с ролите си в "1001 нощ", "Времето лети" и "Великолепният век: Кьосем", ще вдъхне живот на новата героиня Макбуле, а Нур, позната от "Гордата Аси", "Под липите" и "Сезони на любовта" - тази на Фадик. Напомняме, че към "Пропаст" се присъединиха още две изключително популярни актриси, само че по-млади - Дамла Сьонмез и Хазал Субашъ.

4) Еркан Петеккая със специално участие в новия сериал "Скъпо мое минало" (Sevgili Gecmis)! Световноизвестният актьор, познат у нас от "Любов назаем", "Времето лети", "Дила" и "Твоят мой живот", ще изиграе епизодична роля в обещаващото ново заглавие, подготвяно за излъчване от Surec Film за StarTV. Да участват в проекта, но за постоянно, договори подписаха двама от най-известните турски комедийни актьори - Хюлия Дуяр ("Огнено сърце" и "Черна роза"), снимала се за последно в "Затаен дъх" (Nefes Nefese), и Ренан Билек ("Времето лети"), участвал допреди година в "Новата булка" (Yeni Gelin).

5) Излезе афишът към новия сериал "Азизе" (Azize)! На него Буура Гюлсой и Ханде Ерчел, за чието общо участие в проекта информирахме миналата седмица в "Турските актьори 24/7", застанаха за първи път заедно пред камера. Феновете на актьора от "Незабравима", "Пепел от рози", "Север-Юг" и "Любов от втори опит" и на актрисата от "Черната перла", "Любовта не разбира от думи" и "Слънчеви момичета" харесаха как двамата стоят един до друг и отсега уловиха химията помежду им. Напомняме, че "Азизе" се подготвя за излъчване от продуцентската компания Surec Film за KanalD.

6) Подготвя се нов исторически игрален филм! Кино-лентата "Турците идват: Мечът на справедливостта" (Turkler Geliyor: Adaletin Kilici) е готова за пускане на голям екран, като в интернет-пространството изтекоха и първите промоционални снимки от снимачната ѝ площадка. В мащабната продукция с главни роли ще видим добре познати и любими актьори, сред които Ерен Вурдем от "Любов на инат", Едже Чешмиоулу от "Перла", "Семеен сарай", "Времето лети" и "Великолепният век: Кьосем", Ебру Йозкан от "Твоят мой живот", Фунда Илхан от "Слънчеви момичета", Левент Йоздилек от "Мечтатели" и "Ангелският остров", Емре Къвълджъм от "Намери ме", Джемал Хюнал от "Твоят мой живот", Серай Кая от "Жена" (Kadin), Селда Алкор от "Имението с лозите" и Сердар Гьокхан. 

7) Кенан Имирзалъоулу е новият водещ на турската версия на "Стани богат"! Световноизвестният актьор от "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара" сяда на овакантения от не по-малко популярния му колега Мурат Йълдъръм стол на богатството с началото на новия му сезон. Заедно с това стана ясно и че Кенан ще изиграе главната роля в нов интернет-сериал с работно заглавие "Алеф" (Alef) на турската платформа BluTV, който ще се състои от 8 епизода. Така информацията за участието на Имирзалъоулу в сериалите "Фирузе" (Firuze) и "Марашлия" (Marasli), изтекла по-рано, автоматично бива опровергана. 

8) За трета поредна година турски сериал е номиниран за награда "Emmy"! След като през 2017-а световния приз за най-добра теленовела за първи път в историята на турската телевизия грабна драмата-феномен "Черна любов" (Kara Sevda), а през 2018-а с номинации успяха да се похвалят "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel) и "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), тази година интернет-сериалът "Самоличност" (Sahsiyet) ще се бори редом с най-добрите серийни драми в цял свят за най-престижната награда. Актьорът, изпълнил главната мъжка роля в продукцията на интернет-платформата puhuTV - Халюк Билгинер, пък е номиниран в категория "Най-добър актьор". Тазгодишната церемония по награждаване на наградите "Emmy" ще се състои на 25 ноември.

9) Бенсу Сорал отложи мечтата си да стане майка заради 1,5 милиона! Актрисата, известна в България с ролята си на Мелек в хитовата криминална драма "Вътрешен човек" (Icerde), наскоро подписа едногодишен договор с известна модна марка за дамски облекла да бъде нейно рекламно лице. Залагайки на красивата външност на Бенсу, за да промотира дрехите им, собствениците на въпросната линия, очаквано, са ѝ поставили условие да не забременява в периода на рекламната кампания, тъй като една евентуална бременност би променила значително перфектния ѝ външен вид. Така Сорал отложи мечтата си да стане майка с поне година напред за сметка на милион и половина турски лири, постъпили по банковата ѝ сметка. 

10) Фулия Зенгинер се омъжва! Изключително популярната актриса, добила световна популярност с ролята си в хитовата драма "Малки жени" (Kucuk Kadinlar), сподели в публичното пространство, че се е сгодила и подготвя сватба. Красавицата, чиито последни професионални изяви бяха белязани от провали - в заглавията "Момичето от фабриката" (Fabrika'nin Kizi) и "Кой те взе от мен?" (Seni Kimler Aldi), ще сключи брак с любимия си Кунтай Тарък Еврен. За връзката си с него Фулия наскоро сподели, че двамата се познават още от деца, но че през последните 10 години са били скарани и че любовта им е пламнала съвсем случайно, решавайки да се видят просто на по кафе. Брачната церемония на Зенгинер с любимия ѝ е само след седмица - на 29 септември.

11) Акън Акъньозю сподели с феновете си в социалната мрежа Instagram своя снимка от ученическите си години. Милионите последователи на актьора, добил световна слава през последната половин година с участието си в хитовата драма "Вятърничав" (Hercai), останаха доста изненадани от начина, по който е изглеждал любимеца им преди 10 години. Акън е тежал 120 килограма и е бил доста закръглен, нямайки нищо общо със сегашния си перфектен външен вид. Като описание към фрапиращия фотос Акъньозю добави: "Оцеляват нито най-силните, нито най-умните, а адаптивните и способните на постоянна промяна. За първи път осъзнах силата на промяната, когато свалих 50 килограма и от 120 станах 70". 

12) Турски актьор за малко да стане зет в семейството на дубайски шейх! Изключително популярният Селим Байрактар, добил световна слава с ролята си в историческата драма "Великолепният век" и снимал се за последно в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) и "Не плачи, мамо" (Aglama Anne), наскоро сподели в публичното пространство в южната ни съседка интересна случка от живота си напоследък. В лайф-стайл предаване на KanalD Селим разкри, че преди време е бил поканен от дубайски шейх на официална вечеря. Пристигайки на събитието, му е била подарена бурката на една от дъщерите на шейха, като по този начин по протокол в Арабския свят семейството на жената избира нейния бъдещ съпруг. Осъзнавайки какво му се случва, Байрактар не приел отправения му дар и обяснил, че вече е женен. В изказването си Селим звучеше до голяма степен възмутен от факта, че в 21 век все още действат подобни средновековни порядки...

13) Гамзе Йозчелик с модна линия! Русокосата актриса, добила световна популярност с участието си в полицейския феномен "Опасни улици" (Arka Sokaklar), остави актьорската професия на заден план, за да се отдаде на дизайн на... бурки! Красавицата от доста време насам бива споменавана в медийното пространство в южната ни съседка по повод избора си да се облича според каноните на исляма, като запалена по дългите тоги и шалове, вече застава с името си и зад своя собствена модна линия. Гамзе пусна в продажба първата колекция от марката си за бурки, като сподели, че докато е работила върху дизайна им, се е стремяла към съчетаване между удобство, стил и задължителната семплост. 

Резултат с изображение за emre kinay
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 23 септември, ще бъде финализиран брой №277 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 24-ти, ще започне новият №278, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 24 септември, предстои второто за сезона и сто и единадесето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите есенни сериали на ShowTV "Разплакваща любов" (Ask Aglatir) и "Северна звезда" (Kuzey Yildizi). В четвъртък, 26 септември, идва ред на интервю с актьора, изпълняващ главната мъжка роля в хитовата драма "Слънчеви момичета" (Gunesin Kizlari) - Емре Кънай. В петък, 27 септември, ще обявим резултатите от гласуването за най-добро дете-актьор и ще дадем началото на това за най-добра турска телевизия за годината в класацията ни "Турски награди 2019". И в неделя, 29 септември, ще бъде публикуван брой №238 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.