"Любопитно" (56): как се промениха любимите ни актьори през годините

юни 08, 2019
Здравейте, приятели! Събота е, 8 юни, днес приключва четвъртият сезон на рубриката ни "Любопитно", в чиито издания през изминалите пролетни съботи Ви отвеждахме в необятния свят на турските сериали, за да разкрием пазени и неподозирани тайни от тяхната кухня, да съставим любопитни и изненадващи класации, да извадим наяве криминалните и интимни досиета на любимите Ви актьори. Във финалния за сезона четиринадесети брой ще представим как се промениха любимите ни актьори през годините - от първата до последната им до момента роля. Да започваме!

Гьокче Бахадър се появява за първи път на малкия екран през 2001 г. в сериала "Сладък живот" (Tatli Hayat). За последно се снима в модерната история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) в периода от есента на 2017-а до края на 2018-а година. 

Нургюл Йешилчай изиграва ролята на Гюлсюм в една от най-успешните турски семейни комедии "Втора пролет" (Ikinci Bahar) през 1998 г. За последно се снима в драмата "Гюлпери" (Gulperi) през изминалия телевизионен сезон 2018-2019 г. 

Къванч Татлъту - от Мехмет в "Перла" (Gumus) през 2005 г. до Кадир в "Сблъсък" (Carpisma) през 2019 г. 

Туба Бююкюстюн прави първата си крачка на телевизионния екран през 2003 г. в сериала "Султанска власт" (Sultan Makami). За последно се снима в "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel) през 2017-а.

Баръш Ардуч се появява на малкия екран за първи път през 2011 г. в сериала "Малка госпожица" (Kucuk Hanimefendi). През изминалия сезон участва в криминалната драма "Гарван" (Kuzgun), който ще бъде подновен с втори сезон на есен. 

Толга Саръташ се срещна за първи път с телевизионните зрители през 2011 г. в заглавието "Не си тръгвай" (Sen de Gitme), а до съвсем скоро се изявяваше във военната драма "Обещание" (Soz). 

Бурчин Терзиоулу е една от турските актриси, направили първите си крачки на снимачната площадка още като невръстно дете - през 1986 г., когато е била едва на 6 годинки, в сериала "Кака Перихан" (Perihan Abla). На малкия екран я гледахме за последно в "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), а в интернет - във втория сезон на "Защитникът" (Muhafiz).

Серенай Саръкая и трансформацията ѝ от 2008 г., когато се снима в "Приказка за феи" (Peri Masali), до 2017 г., когато участва в интернет-сериала "Фи" (Fi).

Фахрие Евджен - от 2005 г. в "Никога не забравяй" (Asla Unutma) до 2017 г. в "До живот" (Olene Kadar).

Халит Ергенч се снима в сериал за първи път през 1996 г. в заглавието "Сладки забежки" (Tatli Kaciklar), а за последно за момента - през 2018 г. в историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin).

Бергюзар Корел и промяната във визията ѝ от участието ѝ в "Разбити животи" (Kirik Hayatlar) през 1998 г. до това в "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) през 2018 г. 

Бурак Йозчивит и трансформацията му от 2006 г., когато се снима в "Липсва 18-ти" (Eski 18), до 2017 г., когато участва в "Черна любов" (Kara Sevda).

Мурат Йълдъръм - от 1998 г. в сериала "Макар и разделени, пак сме заедно" (Ayrilsak da Beraberiz) до 2015 г. в "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi).

Лейля Лидия Туутлу в периода от 2009 г., когато участва в "Es-Es", до 2019 г., когато се изявяваше в "Дъщеря ми" (Kizim). 
_________________________________________________________________________________


Това беше всичко от нас за тази седмица и за този сезон! Припомнете си предишните броеве в архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.