"Майка" (Anne) е най-гледаният сериал в България през март

Зрителите в България продължават да избират турските сериали, а те се отличават като най-гледани дълги години. През месец март двата най-гледани сериала в българския ефир са именно турски, като това са "Майка' (Anne) и "Опасни улици" (Arka Sokaklar), които вървят всеки делничен ден в ефира на БТВ. Като най-гледаната програма през целия месец се отличава музикалното предава "Гласът на България", което се излъчва всяка неделя от 20.00 часа и събира средно между 1.3 млн. зрителите, радвайки се на 20.4% рейтинг. 

Макар и повторение, турският сериал "Майка" (Anne) е най-гледаният сериал в България през месец март. Драмата, оглавявана от Джансу Дере и Берен Гьокйълдъз привлича над 1 млн. зрители всяка делнична вечер по БТВ, като отчита и 16% рейтинг. Напомняме, че социалният проект се излъчи миналата година у нас в ефира на БТВ Лейди, но в prime-time-а на БТВ интересът е далеч по-голям, като това е първото повторение на турски сериал, което се излъчва в най-гледаното време в ефира на БТВ. Само след месец "Майка" (Anne) приключва, като се очаква стартът на нова турска драма. 

Като втори най-гледан сериал се затвърждава "Столичани в повече" с 12.2% рейтинг и 821 хил. зрители, а трети остава полицейският феномен "Опасни улици" (Arka Sokaklar), чийто дванадесети сезон бележи висок зрителски интерес. Средно 687 хил. зрители гледат обичаната полицейска сага, като това ѝ носи 10.2% рейтинг през изминалия месец.

Най-гледаната програма на НоваТВ пък е седмият сезон на "Като две капки вода" с почти 700 хил. зрители и 10.3% рейтинг. БНТ могат да се похвалят с висок интерес към "Стани богат", гледан средно от 480 хил. зрители и с 7.1% рейтинг-резултат.

Всички програми, попадащи в ТОП 50 на най-гледаните програми за месец март, можете да видите в снимките по-долу!



Няма коментари:

Предоставено от Blogger.