"Майка" (Anne) завладява ефира на БТВ

Само след две седмици в ефира на БТВ стартира една от най-трогателните истории за последните години... История, която ще ви разтърси! Хитовата драма "Майка" (Anne) започва за първи път в национален ефир, обещавайки да спечели зрителските сърца. Проследете историята на малката Мелек в prime-time-а на БТВ, в който сериалът ще бъде повторен, след като през изминалата година направи премиерата си в ефира на нишовия канал БТВ Лейди.

На 29-ти януари (вторник) БТВ ще излъчи последния епизод на турския хит "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel). Поредицата с Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн ще покаже финала си между 20.00 и 21.30 часа, отстъпвайки мястото си на друг хит. В момента "Искрите на отмъщението" върви във финален етап, като продължава да с радва на изключително висок зрителски интерес от над 1 милион зрители. 

"Майка" (Anne) стартира на 30-ти януари (сряда), като епизодите на сериала ще се ротират всеки делничен ден от 20.00 до 21.30 часа по БТВ. Социалната драма, съдържаща 33 оригинални епизода, ще се излъчи за първи път в национален ефир. Напомняме, че "Майка" стартира точно преди година - през януари 2018-а, в ефира на БТВ Лейди, като тогава бе показана интернационалната версия на сериала, чиито епизоди бяха с продължителност от по 45 минути, завършвайки с 85 на брой. Сега сериите ще бъдат по-дълги - от по 70 минути, и следователно - по-малко на брой.

Интересна подробност е, че от 2009 г., когато турските сериали започват излъчването си по БТВ, за първи път от 10 години насам най-гледаната телевизия у нас ще покаже повторение на вече излъчен такъв в най-гледаното си ефирно време, а няма да предложи премиера, както винаги досега. Дали обаче "Майка" ще постигне очакваните високи резултати, предстои да разберем!

3 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте само повторения дават

Unknown каза...

Повторението на този хубав сериал в праймтайма ще има обратен ефект.

Анонимен каза...

Филмът е направен много добре, но е неподходящ да се излъчва в най-гледаното време. Още повече като повторение. Ефектът ще е обратен, а ние ще сменим канала. Толкова насилие в продължение на два, три месеца да искаш да гледаш всяка вечер не е много нормално.

Предоставено от Blogger.