"Назови ме по име" (Adini Sen Koy) - нов турски сериал от 11 февруари по Диема Фемили

Най-гледаният дневен делничен сериал в Турция за последните две години започва излъчването си у нас! Хитът "Назови ме по име" (Adini Sen Koy) ще направи премиерата си в родния ефир на 11-ти февруари, понеделник, по Диема Фемили, като ще се ротира всяка делнична вечер в слота от 21.00 до 22.30 часа. Заглавието, приключило само преди два месеца в южната ни съседка, ще замести приключващото повторение на "Север-Юг" (Kuzey Guney), чийто финал ще бъде показан на 8 февруари (петък) в обичайното си разписание.

"Назови ме по име" (Adini Sen Koy) започва излъчването си в Турция през есента на 2016-а година, като се ротира всеки делничен следобед в ефира на турската национална телевизия TRT1. Още с началото си привлича вниманието на зрителите и за отрицателно време се изстрелва на върха в следобедния слот, бележейки резултати, каквито дори някои от ротиращите се по това време в prime-time-а заглавия не успяват да достигнат - от близо 4%. Заради големия си успех драмата бива подновена с втори сезон, но трансферира на честотите на частната StarTV. Тази промяна не се отразява на успеха ѝ и заради нестихващия интерес е взето решение за подновяване с нов трети сезон през есента на миналата 2018-а. След напускането на актьорите, изпълняващи главните роли в "Назови ме по име" - Хазал Субашъ и Еркан Мерич, обаче рейтингите рязко падат и сериалът се проваля, като именно заради това бива финализиран не след дълго - на 19 октомври. Втори шанс на успешната история дава новият играч на турския телевизионен ринг - TV8, в чиято програма обаче биват показани още само 7 епизода, съпътствани с още по-голям крах. Така драмата завършва с отворен финал и 397 епизода с продължителност от по около 60 минути.

ЕПИЗОДИТЕ ОТ 1-ВИ И 2-РИ СЕЗОН НА "НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ" СА ПРЕВЕДЕНИ НА БЪЛГАРСКИ СЪС СУБТИТРИ ОТ ЕКИПА НА "ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД" И МОЖЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ ОТ ТУК!

Освен премиерното заглавие "Назови ме по име", в началото на новия месец февруари в родния ефир ще се завъртят и повторения на някои от най-незабравимите и гледани сериали за последните години. Още на 1-ви февруари (петък) в ефира на дамския канал в семейството на bTV Media Group - БТВ Лейди, повторното си излъчване започва тийн-драмата "Кварталът на богатите" (Medcezir) с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая. То ще върви всяка делнична вечер в слота между 23.00 и 00.30 часа. Ден по-късно - на 2-ри февруари (събота), отново по БТВ Лейди ще се завърти повторението на друга обичана драма - "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem), всеки уикенд-следобед от 12.00 до 15.15 часа с по 3 епизода. А от 3-ти февруари (неделя) по НоваТВ стартира първото повторение на тоталния хит "Черна любов" (Kara Sevda), което ще се показва всяка съботна и неделна сутрин в ранния пояс между 07.00 и 08.00 часа. 

В края на февруари - на 22-ри (петък), пък по БТВ ще бъде излъчен финалът на ротиращата се в момента всяка делнична вечер от 21.30 до 22.30 часа драма "Горчива любов" (Aci Ask). На мястото на заглавието, оглавявано от Сечкин Йоздемир, Селин Шекерджи и Алперен Дуймаз, ще се излъчват новите сезони на хитовите риалити-формати, предавания и български сериали - "MasterChef" в понеделник и във вторник, "Смени жената" в сряда, "Бригада: нов дом" в четвъртък и "Столичани в повече" в петък. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.