Афра Сарачоулу: "Най-важното за мен в един е мъж е умът му"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 11 октомври, и продължава публикуването на интервюта с най-известните и харесвани турски актьори и актриси. През изминалия месец прочитахте такива със звездите от хитовия сериал "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari), излъчващ се всяка делнична вечер от 22.30 часа по Диема Фемили. Тазседмичното е с актрисата, изпълняваща една от главните женски роли в него - Афра Сарачоулу. Тя е родена на 2 декември 1997 г. в най-големия турски град Истанбул. В момента е на 20 години, зодия стрелец. Завършва висше образование в Държавния университет "Ескишехир". Публичните ѝ изяви започват на модния подиум, изявявайки се като модел, и преминават на снимачната площадка като актриса. Шанс за актьорска кариера получава от самия Йозджан Дениз, който я забелязва и ѝ предлага да участва в игралния филм, режисиран и изигран от него - "Втори шанс" (Ikinci Sans), заставайки редом до него и Нургюл Йешилчай. През 2017-а на голям екран излиза втората кино-лента, в която участва и в която пресъздава първата си главна роля - "Лошо момче" (Kotu Cocuk) с Толга Саръташ. От пролетта на миналата до юни тази година се снима с голям успех в хитовата драма "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari). Да започваме с интервюто! 

Майка Ви е видяла обява за кастинг за филма "Втори шанс" в Instagram-профила на Йозджан Дениз, записала Ви е и така е започнало всичко. Вярно ли е?
Да. По това време все още следвах специалност "литература" в университета в Ескишехир. Случайно майка ми видяла обява за кастинг за филма "Втори шанс" в профила на Йозджан Дениз в Instagram. Отидох на прослушване и бях избрана. Всъщност мечтаех да стана актриса още от дете.

Вярно ли е, че Йозджан Дениз Ви е избрал, защото се е влюбил във Вас и сте имали връзка?
Не. Той беше мой продуцент, а аз бях негова актриса. Между нас не е имало нищо повече. Често се виждахме с г-жа Еврен - негова снаха и мениджъра, и с нейната дъщеря. Бяхме като едно семейство. Затова все още, когато излизат подобни новини, много се разстройвам.

Имате ли проблеми с доверието?
Да, всичко това създаде у мен чувство за недоверчивост. И без друго досега съм имала най-много две-три връзки.

С участието си в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" добихте още по-голяма популярност, на кориците на списанията сте... С какво всичко това промени живота Ви?
Работейки толкова усилено, материалното ми положение, естествено, се промени, но все още не съм си купила нито собствен дом, нито кола. За момента спестявам.

А по отношение на мъжете?
И в училище бях харесвана. Но когато не отвръщах на чувствата им, ставах техен враг. От тогава досега нищо не се е променило. Няма никой в живота ми. И без това никога не съм се влюбвала. Не знам дори какво значи любов.

Какво Ви привлича в един мъж?
Имам си своя дума, с която описвам сексуалността си - сапиосексуалност. Тоест, влюбвам се в умовете на хората. За мен най-важен е разумът. 

Героинята Ви в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" Едже е омъжена за доста по-възрастен от нея мъж. Вие имате ли граници относно възрастта?
Да, имам. Много съм енергична и дори дивичка. Никога не бих била заедно с много по-възрастен от мен мъж.

Как възприемате интимните сцени с целувки? Имате ли табута на тази тема?
Да, за момента имам. На 20 години съм и никога не съм снимала интимна сцена с целувка. Това е червената линия, която все още не преминавам. Но след пет-шест години, например, мога да променя решението си в зависимост от проекта.

До каква степен дължите успеха си на красотата си и до каква - на таланта си?
Късмет и талант. Бях одобрена за всичките роли, които съм играла досега, още след първото прослушване. Освен това притежавам и голяма самоувереност. Събрано, всичко това дава резултатът, който е налице.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с известен турски актьор следващия четвъртък, 18 октомври! Дотогава си припомнете предишните чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.