"Турски награди 2018": най-добрата екранна двойка от сериал за годината е Санем-Джан от "Ранобудна птица"

Здравейте, приятели! Петък е, 12 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към петата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра екранна двойка от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 300 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрата екранна двойка от сериал за 2018 г. е Санем-Джан от хитовата романтична комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) на StarTV. За двамата своя вот дадоха 32.30% от всички, включили се в гласуването (94 гласа).
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Хазан и Яъз от драмата "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari) на StarTV. Двойката-сребърен медалист събира подкрепа от 13.40% (39 гласа).
С бронз трета финишира екранната двойка Сюррея-Фарук от драмата "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) на StarTV, за която през изминалата една седмица гласуваха 11% (31 гласа).

Ето какви са и останалите резултати! На четвърто място поставихте Азра и Дженк от "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) с 10.65% (30 гласа). Петата позиция си делят двойките Аслъ и Ферхат от "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask) и Нефес и Тахир от "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz) с по 6.87% (по 20 гласа). Шести са Алихан и Зейнеп от "Забранената ябълка" (Yasak Elma) с 4.47% (13 гласа), седми са Филиз и Баръш от "Нашата история" (Bizim Hikaye) и Азизе и Джевдет от "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) с по 3.44% (по 10 гласа). Осми са Белла и Хазар от "Новата булка" (Yeni Gelin) с 2.41% (7 гласа), девети са Бахар и Явуз от "Обещание" (Soz) с 2.06% (6 гласа), десети са Оя и Серхан от "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) и Рюя и Юсуф от "Затаен дъх" (Nefes Nefese) с по 1.03% (по 3 гласа), единадесети са Ямач и Сена от "Пропаст" с 0.69% (2 гласа) и дванадесети са Бахар и Сарп от "Жена" (Kadin) с 0.34% (1 глас).

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ШЕСТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2018" - ЗА НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР-ВЕТЕРАН НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - ЕРДЖАН КЕСАЛ ОТ "ПРОПАСТ" (CUKUR), ПЕРИХАН САВАШ ОТ "ПРОПАСТ" (CUKUR), ТАЛАТ БУЛУТ ОТ "ЗАБРАНЕНАТА ЯБЪЛКА" (YASAK ELMA), САБИНА ТОЗИЯ ОТ "БЕЗ БАНДИТИ СВЕТЪТ Е НЕВЪЗМОЖЕН" (ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ), УУР ЮДЖЕЛ ОТ "ЗАТАЕН ДЪХ" (NEFES NEFESE), РЕХА ЙОЗДЖАН ОТ "НАШАТА ИСТОРИЯ" (BIZIM HIKAYE), ДЖЕЛИЛЕ ТОЙОН ОТ "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" (VATANIM SENSIN), ОЯ БАШАР ОТ "ЛЮБОВТА НА АНГЕЛИТЕ" (MELEKLERIN ASKI), ЗАФЕР ЕРГИН ОТ "ОПАСНИ УЛИЦИ" (ARKA SOKAKLAR), ИПЕК БИЛГИН ОТ "ИСТАНБУЛСКА НЕВЕСТА" (ISTANBULLU GELIN), ТАМЕР ЛЕВЕНТ ОТ "ИСТАНБУЛСКА НЕВЕСТА" (ISTANBULLU GELIN), МУСТАФА АВКЪРАН ОТ "НОВАТА БУЛКА" (YENI GELIN), ХАТИДЖЕ АСЛАН ОТ "ДИВ ВЯТЪР" (BIR DELI RUZGAR) И СЕРАЙ ГЬОЗЛЕР ОТ "НЕ ПУСКАЙ РЪКАТА МИ" (ELIMI BIRAKMA),  КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 19 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.