"Любов на инат" (Inadina Ask) - нов турски сериал от 28 август по БТВ

Хитовата романтична комедия от 2015-а година "Да обичаш на инат" (Inadina Ask) се завърта в българския ефир! Сериалът с участието на Джан Яман и Аджеля Топалоулу в главните роли ще направи премиерата си у нас на 28 август (вторник) по БТВ, като ще се излъчва всеки делничен следобед в слота от 13.30 до 15.00 часа, замествайки приключващата ден по-рано - на 27 август (понеделник), драма "Висше общество" (Yuksek Sosyete). В България "Inadina Ask" ще се ротира под заглавието "Любов на инат".

Сериалът започва през лятото на 2015-а година в ефира на турската FOX. Излъчва се всяка четвъртък вечер с голям успех, като продължава и през основния телевизионен сезон. Приключва в началото на 2016 г. с 32 оригинални епизода. Освен Джан Яман от "Горчиво и сладко" (Dolunay) и непознатата досега в България Аджеля Топалоулу, с ключови роли в "Любов на инат" ще видим още Нилай Дуру, Ерен Вурдем, Джем Белеви, Джевахир Туран, Йешим Далгъчер, Танер Румели, Илай Еркьок, Тибет Дурсун, Билге Шен, Селим Гюрата, Елвин Левинлер, Арас Айдън и други. 

В "Любов на инат" се разказва за перипетиите на младата току-що завършила университет Дефне (Аджеля Топалоулу), която започва работа в престижната IT-фирма на Ялън (Джан Яман). Двамата се запознават по нелеп начин на паркинга на холдинга, докато Дефне се преоблича скришом в колата си заради консервативния си брат Чънар (Ерен Вурдем), който не ѝ позволява да се облича съвременно. При първата им среща Ялън се представя за охранител в компанията пред Дефне, която ни най-малко подозира, че се е срещнала с началника си. Какво ще се случи, когато тя разбере истината? Ще даде ли шанс на чувствата си към Ялън, колкото и да ги потиска? Как ще ѝ попречи брат ѝ Чънар? Отговорите на всички тези въпроси ще разберем в епизодите на "Любов на инат" от 28 август по БТВ.

Любопитно е, че "Любов на инат" (Inadina Ask) е от създаделите на най-гледания сериал в момента в Турция "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz) - продуцентската компания Sinegraf и режисьора Осман Сънав. 

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ НА "ЛЮБОВ НА ИНАТ" СА ПРЕВЕДЕНИ НА БЪЛГАРСКИ СЪС СУБТИТРИ ОТ ЕКИПА НА "ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД"! МОЖЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ ОТ ТУК

ДВОЙНО ИНТЕРВЮ С АДЖЕЛЯ ТОПАЛОУЛУ И ДЖАН ЯМАН ПРОЧЕТЕТЕ ОТ ТУК

7 коментара:

Анонимен каза...

Браво чудесен сериал са избрали от btv,Вие знаете ли кои сериали вървят в пакет с този,аз мисля че заедно с него върви и сериала "Нека да се разделим",защото и двата са на FOX?!;)
Вие знаете ли нещо по този въпрос?
Благодаря,страхот ни сте продължавайте в същия дух да ни информирате за всички новости,лек и успешен ден!!!:):):)

Анонимен каза...

Върви в пакет с "Семейството на моя съпруг" с малката Берен Гьокйълдъз. Той също е на FOX. В интернет пише че са в пакет двата сериалa.

Анонимен каза...

Благодаря,значи е възможно след него да се излъчи"Семейството на моя съпруг",а вие как разбрахте,че са в пакет случайно знаете ли дали са купили сериала "Нека да се разделим",благодаря ви!!!:):):)
Лек и успешен ден!!!:):):)

Анонимен каза...

За този сериал не знам, но надали. Виж че има адски малко епизоди под 10 някъде, кой ще го купи? В този сайт пишеше, че и "Мирис на ягоди" е купен, май ще го пуснат след "Пълнолуние". Тези два блога не знаят къде да гледат за да видят кой са са закупените турски сериали.

Анонимен каза...

А ти откъде гледаш кои са закупените турски сериали? Ще споделиш ли с нас? Имало ли е разминавания между информацията на Сериали в бг и твоята?

Unknown каза...

Apovtorenie shte ima li

Анонимен каза...

A POVTORENIE NA SERIITE SHTE IMA LI

Предоставено от Blogger.