"Турските актьори 24/7" (184): от 20 до 26 август 2018 г.

август 26, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 26 август, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 20 до 26 август 2018 г., научавате сега от новото издание №184 от "Турските актьори 24/7"!

1) Първи промоционални снимки от новия сериал "Гюлпери" (Gulperi)! Наскоро в интернет-пространството изтекоха първите кадри от снимачната площадка на драмата, която се очертава като една от най-очакваните през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. На фотосите заедно един до друг застават доказалите се през годините доайени на турското кино Нургюл Йешилчай и Тимучин Есен, които ще вдъхнат живот съответно на жена, бореща се за попечителството над трите си деца, и нейния адвокат. "Гюлпери" започва съвсем скоро по ShowTV, като според неофициална информация ще се излъчва всяка петъчна вечер. 

2) Фуркан Андъч се завръща на екран! Любимецът на зрителките от сериалите "Другите отчаяни съпруги" (Umutsuz Ev Kadinlari), "Избягалите булки" (Kacak Gelinler), "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler), "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam) и "Мерием" (Meryem) е пред подписване на договор за участие в новия проект на Pastel Film "Останалото в миналото" (Geride Kalan). Драмата ще се излъчва по ShowTV през новия телевизионен сезон 2018-2019 г., като ще бъде режисирана от Ясин Услу. 

3) Къванч Татлъту става ко-продуцент в новия си сериал! Както информирахме по-рано, най-известният турски актьор ще изиграе главната роля в новия проект на ShowTV и Ay Yapim "Сблъсък" (Carpisma). Наскоро обаче стана ясно, че освен като актьор, този път Къванч ще се изяви и като ко-продуцент в сериала си. По този начин Татлъту ще продължи да получава колосален хонорар, въпреки кризата в турската филмова и сериална индустрия, която принуди всички продуцентски компании да свият драстично бюджетите си, което, от своя страна, се отразява на хонорарите на актьорите, с които работят. В последния си сериал "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel), който започва в България по БТВ на 11 септември, Къванч получаваше по 175 000 лири хонорар седмично. 

4) Седеф Авджъ се завръща на екран! Екранната Менекше от хитовата драма "Двама завинаги" (Menekse ile Halil) ще вземе участие в новия трети сезон на историческия хит "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid). Седеф ще пресъздаде образа на Зейнеп в драмата на TRT1, завръщаща се на екран с нови епизоди съвсем скоро през септември. Напомняме, че последната изява на Авджъ отново беше в исторически сериал - в провалилия се "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi).

5) Мерал Четинкая от "1001 нощ", "Времето лети" и "Майка" променена до неузнаваемост! Една от най-известните турски актриси-ветерани ще се завърне на екран през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. в хитовата драма "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin). Наскоро в интернет-пространството изтекоха първите снимки от сета на новия трети сезон, на които виждаме Мерал в напълно непозната досега светлина - като модерна и цветна собственичка на модна къща. Четинкая ще вдъхне живот на сестрата на покойния Февзи Боран и зълва на Есма Боран (Ипек Билгин). 

6) Ясно е кой ще изиграе ролята на мистериозния Джумали във втория сезон на хитовата криминална драма "Пропаст" (Cukur)! Това е изключително популярният актьор Неджип Мемели, когото в момента гледаме у нас всеки уикенд в романтичната комедия "Горчиво и сладко" (Dolunay). Познат в България още от сериалите "Листопад", "Опасни улици", "Дила" и "Великолепният век: Кьосем", Неджип ще се включи в новия сезон на "Пропаст" заедно с други двама известни актьори - Беркай Хардал от "Майка" и Еркан Авджъ, когото предстои да гледаме от 11 септември по БТВ в "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel).

7) Целият мюсюлмански свят празнува Курбан Байрам! Звездите в Турция не правят изключение и през последните дни споделят снимки как празнуват големия празник. Сред известните личности, избрали да прекарат Байрама със семействата си, е Джан Яман, превърнал се в най-обсъждания актьор това лято заради участието си в хита "Ранобудна птица" (Erkenci Kus). Наскоро мускулестият актьор сподели снимка в профилите си в социалните мрежи, на която позира заедно с баща си Гювен Яман и пожелава на феновете си весел празник. 

8) Чаатай Улусой отпразнува Курбан Байрам на яхтата си в морето. Световноизвестният млад актьор от "Огледален свят" и "Кварталът на богатите" наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която позира до хваната от него риба с огромни размери. Снимката, разбира се, бе направена от половинката на Чаатай - Дуйгу Саръшън, завръщаща се скоро на снимачната площадка на втория сезон на "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). 

9) Нови приятелства се родиха на снимачната площадка на скоро започващия интернет-сериал "Безжизнените" (Yasamayanlar). Наскоро тримата актьори, изиграли главните роли в първия турски вампирски сериал - Елчин Сангу, Керем Бюрсин и Селма Ергеч, заминаха на почивка за гръцкия остров Миконос. Тримата бяха заедно със своите половинки - Елчин с Юнус Йоздикен, Керем със Серенай Саръкая и Селма с Джан Йоз, като отседнаха в луксозен хотел, чиято нощувка струва 7700 лири.

10) Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен също избраха да отпразнуват Курбан Байрам в Гърция. Наскоро обаче двамата любимци на зрителите от "Чучулигата" (Calikusu) се завърнаха в Истанбул, за да честват празника и със семействата си. Любопитно е, че Бурак е подарил на баща си и тъст си официални маркови костюми от марката Altınyıldız Classics, чието рекламно лице е.

11) На 20 август Неслихан Атагюл навърши 26 години! Световноизвестната млада актриса от "Листопад", "Двете лица на Истанбул" и "Черна любов" бе изненада по повод рождения си фен от свои фенове в далечна Камбоджа, които заедно събраха сума на стойност общо 550 турски лири за благотворителност и ги дариха под формата на храна за бедни хора в няколко села. Жестът им трогна до сълзи звездната рожденичка, която се радва на огромна популярност в цял свят. 

12) Любовта на Южна Америка към Енгин Акюрек няма граници! След като наскоро посети държавите Чили и Перу, за да представи последния игрален филм със свое участие "Децата са поверени на теб" (Cocuklar Sana Emanet), световноизвестният актьор получи покана да посети и Пуерто Рико и Испания. Феновете му в съответните страни вече подеха кампании в социалните мрежи, с които канят любимеца си да посети родините им. Енгин придоби такава голяма популярност в Латинска Америка след излъчването на сериалите му "Пепел от рози" и "Черни пари и любов" там.

13) Шюкран Овалъ стана майка! Изключително популярната актриса от сериалите "Вярна на себе си" (Ezo Gelin), "Изоставено сърце" (Vazec Gonlum), "Ако бях облак" (Bir Bulut Olsam), "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), "Твоят мой живот" (Paramparca) и "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) роди първородната си дъщеричка рано сутринта на 20 август. Красавицата бе изненадана в родилния дом от своите колеги и близки приятели Сонгюл Йоден, Шебнем Бозоклу, Енис Аръкан, Езги Мола и Бергюзар Корел, които се събраха и отидоха да я поздравят лично по повод раждането. Шюкран и съпругът ѝ Джанер Еркин кръстиха дъщеря си Михран. 

Резултат с изображение за hileon
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 27 август, ще бъде финализиран брой №224 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 28-ми, започва новият №225, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 30 август, продължава подрубриката ни "Двойно интервю", като шестото за сезона и петдесет и второ подред ще бъде с екранната двойка от "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) Мирай Данер и Боран Кузум. И в неделя, 2 септември, предстои издание №185 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.