"Какво гледат в Турция?" (224): от 20 до 26 август 2018 г.

В южната ни съседка Турция, както и във всички мюсюлмански държави, започва празничната седмица Курбан Байрам. По този повод голяма част от сериалите, излъчващи се в момента, няма да излъчат нови епизоди през следващите няколко дни. Единствено TRT1 ще продължи да ротира без прекъсване летните си сериали "Егейска хамсия" (Ege'nin Hamsisi) в понеделник, "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) в събота и "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) в неделя. KanalD ще излъчи втория епизод от новата романтична комедия "Огромни лъжи" (Koca Koca Yalanlar) в понеделник. Всички останали сериали - "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) и "Затаен дъх" (Nefes Nefese) на StarTV, "4N1K: Първа любов" (4N1K Ilk Ask) на FOX, "Да не разберат децата" (Cocuklar Duymasin) на KanalD и "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski) на ShowTV се завръщат с нови епизоди от следващата седмица. 
Мъртвилото в турския ефир обаче е същинско затишие пред буря, защото само след две-три седмици започват дългоочаквани и обещаващи нови сериали, а заедно с тях с нови сезони ще се завърнат и вече добре познати хитове. ATV първа е готова с новата си програма, като според неофициална информация ще излъчва новите си сериали "Разбита душа" (Can Kiriklari) в понеделник, "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova) в четвъртък и "След години" (Yillar Sonra) в неделя. ShowTV пък ще ротира "Гюлпери" (Gulperi) с Нургюл Йешилчай в петък, а "Да можеше да не порастваме" (Keske Hic Buyumeseydik) - в неделя. Следете ни за повече актуална информация!
Какви рейтинги ще отчетат сериалите в южната ни съседка тази седмица, предстои да разберете единствено и само в новото издание №224 на "Какво гледат в Турция?", което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния!

Рейтинги за понеделник, 20 август:
В понеделник ставаме свидетели на обрат! Новата романтична комедия на KanalD "Огромни лъжи" (Koca Koca Yalanlar) се изкачва на първото място със сравнително добър рейтинг от близо 4%. Така основният ѝ опонент - "Егейска хамсия" (Ege'nin Hamsisi) на TRT1, пада втора със сериозен спад в интереса към себе си. 

1. "Огромни лъжи" (Koca Koca Yalanlar) - от 20.38 до 23.16 часа:
телевизия: KanalD | рейтинг: 3.61% | пазарен дял: 14.00%
AB:             място: 2 | рейтинг: 2.62% | пазарен дял: 12.57%

3. "Егейска хамсия" (Ege'nin Hamsisi) - от 20.57 до 23.49 часа:
телевизия: TRT1 | рейтинг: 2.85% | пазарен дял: 11.14%
AB:         място: 1 | рейтинг: 2.94% | пазарен дял: 14.03%

Рейтинги за вторник (21 август), сряда (22 август), четвъртък (23 август) и петък (24 август) няма, тъй като не бяха излъчени сериали!

Рейтинги за събота, 25 август:
И по време на празничната седмица Курбан Байрам националната турска телевизия TRT1 продължи да излъчва без прекъсване семейната си комедия "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim). Сериалът с участието на Айча Варлъер в главната роля е най-гледан в събота със среден рейтинг от над 3%.

1. "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) - от 20.57 до 23.30 часа:
телевизия: TRT1 | рейтинг: 3.36% | пазарен дял: 13.22%
AB:         място: 1 | рейтинг: 3.50% | пазарен дял: 15.12%

Рейтинги за неделя, 26 август:
Драмата на TRT1 "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) бележи голям спад в интереса към себе си. След едноседмично отсъствие от екран сериалът с Алина Боз и Алп Навруз отново е на първо място, но отбелязва гледаемост под четири пункта.

1. "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) - от 20.58 до 23.29 часа:
телевизия: TRT1 | рейтинг: 3.94% | пазарен дял: 13.81%
AB:         място: 1 | рейтинг: 4.32% | пазарен дял: 16.35%

ОБЗОР:
Време е да научим кои са най-гледаните сериали за периода от 20 до 26 август 2018 г. в южната ни съседка!

Най-гледаният сериал за седмицата е драмата "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) на TRT1 от неделя, отчела 3.94% рейтинг. На второ място застава романтичната комедия "Огромни лъжи" (Koca Koca Yalanlar) на KanalD от понеделник, привличаща 3.61% зрителски интерес. Семейната комедия на TRT1 "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) от събота остава трета с 3.36% гледаемост. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.