"Турските актьори 24/7" (182): от 6 до 12 август 2018 г.

август 12, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 12 август, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 6 до 12 август 2018 г., научавате сега от новото издание №182 от "Турските актьори 24/7"!

1) Дениз Чакър уволнена от екипа на "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz)! Изключително популярната актриса от "Листопад" и "Ифет" няма да вземе участие в започващия само след месец четвърти сезон на хитовата криминална драма на ATV, тъй като продуцентите ѝ не са пожелали да преподпишат договора ѝ за участие в нея. Според запознати причина за уволнението на Дениз е фриволното ѝ поведение, което често става достояние на медиите и е повод за скандали и клюки. От такива, разбира се, най-малка полза има името на "Без бандити светът е невъзможен". Колегите на Дениз се сбогуваха с нея с трогателни снимки и думи в социалните мрежи. В търсене е актрисата, която да изпълни новата главна женска роля в сериала-феномен. 

2) Ново попълнение в актьорския състав на сериала "Светлината на живота ми" (Hayat Işığım)! Младата актриса Хазал Субашъ, пресъздала главната женска роля в най-гледания дневен делничен сериал в Турция през изминалите два сезона - "Назови ме" (Adini Sen Koy), ще вземе участие в новата драма на KanalD, започваща съвсем скоро. Както информирахме по-рано, Хазал напусна екипа на "Назови ме" в търсене на по-голям успех и професионално развитие. Така Субашъ ще си партнира с Толгахан Сайъшман и Есра Билгич в новия си проект. Освен Хазал, в актьорския състав на "Светлината на живота ми" се присъедини и Серхат Тутумлуер ("Цвете от изтока" и "Другите отчаяни съпруги").

3) Беркай Хардал с предложение за брак! Младият актьор, чиято звезда изгря в хитовата драма "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), получи нестандартно предложение от своя голяма арабска фенка на име Айше. Наскоро в истанбулския квартал Карайкьой фасадата на жилищна града осъмна с огромен билборд на Беркай, чрез който почитателката му му предложи брак. Уви, надали Айше ще чуе бленуваното "да", тъй като Хардал има връзка с красавицата Хира Койунджуоулу, с която се запозна именно на снимачната площадка на "Истанбулска невеста". Напомняме, че в момента Беркай се снима с главна роля в романтичната комедия "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski). 

4) Талат Булут продължава участието си в сериала "Забранената ябълка" (Yasak Elma)! Актьорът-ветеран, който в началото на лятото бе обвинен в сексуален тормоз спрямо младо момиче, работещо на снимачната площадка на хитовата драма на FOX, наскоро бе оневинен от съда. С това решение стана ясно и че Талат ще продължи да изпълнява ролята си в завръщащия се с втори сезон съвсем скоро проект, партнирайки си с Шевал Сам, Еда Едже, Севда Ергинджи и Онур Туна. 

5) Актьорският състав на турската адаптация на американския хит "Това сме ние" (This Is Us) е почти пълен! Една от главните мъжки роли в обещаващия проект, която бе предложена на звезди от ранга на Халит Ергенч, Кенан Имирзалъоулу и Илкер Калели, ще бъде изиграна от по-малко известния Джелил Налчакан. Именно с актьора, привлякъл зрителското внимание към себе си след участието си в "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), са си стиснали ръцете продуцентите от Med Yapim. За последно Джелил се снима с главна роля в провалилата се полицейска комедия "Хаяти и другите" (Hayati ve Digerleri). Напомняме, че в турската версия на "Това сме ние" ще видим още Сонгюл Йоден, Биркан Сокуллу, Олгун Токер и Елчин Афаджан. 

6) Ясен е актьорският състав и на друг обещаващ нов сериал! След дълго отлагане и поредица от рокади, вече е сигурно кои звезди ще видим в главните роли в новото полицейско заглавие "Разбита душа" (Can Kiriklari) на ATV! Както информирахме миналата седмица, Ханде Доандемир и Сечкин Йоздемир се договориха с продуцентите от NTC Medya да участват в проекта им. Към тях преди няколко дни се присъединиха още любимци на зрителите - Фунда Ерийт ("Справедливостта на Кара", "Кралица на нощта", "Пойраз Карайел" и "Мехмед, завоевателя"), Йозгюр Чевик ("Брак с чужденец" и "Оскърбени цветя"), Алиджан Юджесой ("Отмъщението" и "Гордиев възел") и Хазар Мотан ("Оскърбени цветя"). В интернет-пространството изтекоха първите снимки от снимачната площадка на сериала.

7) С втори сезон съвсем скоро се завръща хитовата криминална драма "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler)! С началото на новите епизоди в мистериозната история се присъединява известният актьор Усхан Чакър, известен в България с ролите си в "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura) и "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). Каква ще бъде ролята му в сериала на Ay Yapim, все още не е известно. Напомняме, че последните проекти с участието на Усхан - "Черна орис" (Kara Yazi) и "Не сме невинни" (Masum Degiliz), претърпяха провал. 

8) Още новини за "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler)! Един от сериалите, привлякъл най-голямо зрителско внимание през изминалия телевизионен сезон, се класира на финала на 13-то издание на престижните международни награди за най-добра драма в южно-корейската столица Сеул. Модерната история на Ay Yapim и StarTV с участието на Гьокче Бахадър, Мерт Фърат, Аслъхан Гюрбюз, Бааде Ишчил, Ферит Актуу, Тюлин Йозен, Йълдърай Шахинлер и Дуйгу Саръшън в главните роли успя да се класира на финала сред общо 268 други сериала от 56 страни по света. 

9) Мехмет Аслантуу се завръща на екран! Световноизвестният актьор-ветеран, познат в България с ролята си в "Истанбулска приказка" (Bir Istanbul Masali), подписа договор за участие в новия сериал на продуцентска компания Gold Film "Деца-братя" (Kardes Cocuklari). Сценарист на проекта ще бъде Сърма Янък, като по последна информация той ще започне по StarTV през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. Напомняме, че за последно Мехмет се снима в драмата от 2016-а година "Гордиев възел" (Kordugum). 

10) Първи кадри от снимачната площадка на новия сериал на ShowTV "Да можеше да не порастваме" (Keske Hic Buyumeseydik)! Преди няколко дни започнаха снимките на обещаващата семейна комедия на MinT Productions, която ще започне тази есен. Както информирахме по-рано, главната женска роля в нея ще бъде поверена на Бурджу Кара. Освен нея ще видим още Дениз Джелиоулу, снимал се за последно в "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask). За снимките на сериала, действието в който ще се развива в рамките на 30 години, бе преобразен кино-центъра в истанбулския квартал Даръджа, в който доскоро се снимаше "Шевкат Йеримдар" (Sevkat Yerimdar). 

11) Къванч Татлъту се завръща на екран! Най-известният турски актьор ще изиграе главната роля в новия сериал на Ay Yapim "Сблъсък" (Carpisma)! Проектът ще се излъчва по ShowTV, като работата по него ще започне след предстоящия Курбан Байрам в Турция. Освен Къванч, с ключова роля в "Сблъсък" ще видим още младата звезда от "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali) и "Пропаст" (Cukur) Алперен Дуймаз. За главната женска роля в обещаващия проект се преговаря с Джансу Дере и Серенай Саръкая. До последно се говореше, че Къванч ще участва в турската адаптация на американския хит "Бягство от затвора" (Prison Break), но след като не харесал сценария му, отказал отправеното от FOX предложение и приел това на Ay Yapim - компанията, с която работи от началото на кариерата си досега. 

12) Ще се завърнат ли Неслихан Атагюл и Кадир Доулул заедно на снимачната площадка? След като се превърнаха в любимци на милиони зрители по света с участието си в "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye), феновете все повече искат да ги видят отново заедно на екран. Вероятността това да се случи отскоро е доста голяма, тъй като към младата двойка-актьори е било отправено предложение за участие в новия сериал "Стена" (Baraj) от продуцентката на "Пълнолуние" (Dolunay) и дъщеря на турската поп-икона Тюркан Шорай - Ямур Юнал. Дали Неслихан и Кадир, които в момента рекламират известна марка очила, ще приемат, предстои да разберем! 

13) Енгин Акюрек предизвика фурор в Перу! Световноизвестният актьор, привлякъл вниманието на цяла Южна Америка към себе си с ролите си в хитовете "Пепел от рози" и "Черни пари и любов", наскоро посети Перу, за да присъства на тамошната премиера на последния филм с негово участие "Децата са поверени на теб" (Cocuklar Sana Emanet). Още на летището Енгин бе посрещнат от стотици свои южноамерикански фенове. Впечатление както на медиите, така и на почитателите му направи новата му къса прическа, с каквато досега не сме го виждали. 

14) Спират ли публичното обявяване на телевизионните рейтинги в Турция? От няколко дни насам нито една официална медия в южната ни съседка не публикува данните за гледаемостта на телевизионните програми в класацията ТОП 100. Причина за това е решението на пийпълметричната агенция TIAK да спре публичното им обявяване, като вече е подала съдебен иск с тази цел. При такова развитие на събитията рубриката на СЕРИАЛИ в България, публикуваща се вече четири години без прекъсване и отразяваща ежедневно рейтингите на сериалите - "Какво гледат в Турция?", ще се наложи да бъде преустановена. Възможен вариант е и създаването на платена платформа, на която ще се качват рейтингите. Следете ни за повече информация! 

Резултат с изображение за hazal kaya ve burak deniz
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: заради неясната ситуация около рейтингите на сериалите в Турция продължаването на рубриката ни "Какво гледат в Турция?" също е под въпрос. В четвъртък, 16 август, продължава подрубриката ни "Двойно интервю", като четвъртото за сезона и петдесето подред ще бъде с екранната двойка от "Нашата история" (Bizim Hikaye) Хазал Кая и Бурак Дениз. И в неделя, 19 август, предстои издание №183 от "Турските актьори 24/7"!  

3 коментара:

Анонимен каза...

Безпрецедентно уяолняване на блестяща актриса без никакво обяснение, криене на рейтингите от обществеността, накъде отива турската серийна индустрия?! Безобразие след безобразие?!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
И още неприятни изненади ще има, нищо не свършва дотук. Както писахме още в началото на лятото, индустрията е в криза, а обстановката се изостря още повече след резултатите от последните избори в Турция. Предстои доста интересен и различен от предходните сезон. Само времето ще покаже какво и как...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте а пьк бьлгарските телевизии са много зле
Само повторения и повторения аман вече от техните глупости

Предоставено от Blogger.