"Турските актьори 24/7" (176): от 25 юни до 1 юли 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 1 юли, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 25 юни до 1 юли 2018 г., научавате сега от новото издание №176 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Толгахан Сайъшман се завръща на екран! Световноизвестният турски актьор, познат в България с ролите си в хитовете "Сезони на любовта" (Lale Devri), "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) и "Черната перла" (Siyah Inci), ще изиграе главната мъжка роля в новия сериал със заглавие "Светлината на живота ми" (Hayat Işığım), който ще се завърти през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. в ефира на KanalD. Продуценти ще са MF Yapim, сценарист - Мелис Дживелек, а режисьор - Фериде Кайтан. Все още не е ясно коя ще бъде екранната партньорка на Толгахан в новия му проект. 

2) Задава се поредна адаптация на американски сериал! Продуцентска компания Med Yapim подготвя турския римейк на хита "Това сме ние" (This Is Us), като вече е ясно кои двама актьори ще изиграят главните роли в него. Това са Сонгюл Йоден от "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги" и Биркан Сокуллу от "Малки тайни" и "С Русия в сърцето". Проектът ще бъде ще бъде част от програмата на FOX през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. Любопитно е, че по-рано да участва е било предложено и на Халит Ергенч, но след края на снимките на последния си сериал "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) актьорът реши да си даде дълга почивка и е отказал. 

3) Освен на адаптацията на "Това сме ние", през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. FOX ще заложи на още едно обещаващо ново заглавие. Това е проектът "Счупени огледала" (Kirik Aynalar), който трябваше да започне през летния сезон, но впоследствие бе отменен за през основния. В главната женска роля ще видим младата звезда Пънар Дениз, снимала се за последно в историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin). Освен нея, участие ще вземат още Хатидже Аслан ("Млечният път" и "Сезони на любовта") и Ферит Кая. Продуценти ще са TMC, режисьор - Алтан Дьонмез, а сценарист - Волкан Гюрсес. 

4) Енгин Йозтюрк и Буура Гюлсой се присъединяват към каста на първия турски сериал, създаден за световния гигант Netflix - "Пазителя" (The Protector). Двамата световноизвестни актьори, които преди години се снимаха заедно в хитовата драма "Пепел от рози", се срещат отново на снимачната площадка, този път - във фентъзи проект. По последна информация героят на Енгин ще бъде брат на главния, пресъздаден от Чаатай Улусой. Наскоро Йозтюрк се подстрига заради участието си в мащабния проект, като новата му прическа е досущ като тази на Улусой. Ролята на Буура, снимал се за последно в провала "Осмия ден" (8. Gun), пък все още не е ясна, но в интернет изтече първата му снимка от снимачната площадка на интернет-сериала, който се очаква да започне през септември. 

5) Мирай Данер се завръща на екран! Младата актриса, позната в България с ролята си в хита "Кварталът на богатите", е в процес на преговори с продуцентите на драмата "Литър сълзи" (Bir Litre Gozyasi), която трябваше да започне още миналата есен, но бе отменена. Чаровницата, снимала се за последно в историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), в момента чете сценария на проекта на MF Yapim, като е много вероятно да я видим в главната роля на есен. Напомняме, че "Литър сълзи" бе подготвян за излъчване по KanalD, като в първоначалния каст фигурираха Фарах Зейнеп Абдуллах и Керем Бюрсин. За момента не е ясно дали драмата ще се излъчва по същата телевизия.

6) Преди три седмици Бурак Дениз и Бюшра Девели сложиха край на тригодишната си връзка. Раздялата на двамата млади обаче не продължи дълго... Преди няколко дни двамата любимци на зрителите бяха забелязани на излизане от кафене в истанбулския квартал Джихангир, където се срещнаха, за да дадат втори шанс на отношенията си. Пред репортерите и двамата бяха доста напрегнати, като не отговориха на въпросите им. Първа излезе Бюшра, която сложи каската си и се кача на мотора си, с който отпраши в неизвестна посока, последвана от Бурак, качил се на такси и тръгнал си. За последно Дениз се снима в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), а Девели - в провалилата се историческа драма "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi). 

7) Йозге Йозпиринчи с ранни признаци за остаряване! 31-годишната актриса, позната в България с ролите си в "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", наскоро сподели видео в профилите си в социалните мрежи, с което шокира феновете си. На него се вижда значително побелелите корени на косата на Йозге, които можете да видите и на снимката по-горе. Чаровницата, известна с непринуденото си поведение, обаче не изглежда ни най-малко смутена или уплашена от побелелите си коси. Напомняме, че за последно Йозпиринчи се снима с главна роля в приключилия първи сезон на един от най-гледаните сериали през изминалия телевизионен сезон в Турция "Жена" (Kadin). 

8) Гамзе Йозчелик се е отдала на благотворителна дейност! След като взе участие в първите няколко епизода на историческата драма на TRT1 "Малкия Мехмет" (Mehmetcik Kut'ul-Amare), след което я напусна, известната актриса от "Опасни улици" се отдаде на благотворителност. Наскоро русокосата красавица посети четири африкански села, срещайки се с бедстващи тамошни жители. Благодарение на инициативата, водена от Йозчелик, тези четири села бяха снабдени с хранителни продукти от първа необходимост, вода и електричество. Гамзе не пропусна да сподели снимки от африканското си приключение в профилите си в социалните мрежи. 

9) Напуска ли Йозгюр Чобан екипа на полицейския феномен "Опасни улици" (Arka Sokaklar)? В края на дванадесетия сезон на хита всички зрители се запитаха ще продължат ли да гледат екранния комисар Хюсню и в предстоящите на есен нови епизоди. Така спекулациите около напускането на Йозгюр Чобан не закъсняха, но официално изявление не бе направено. Заговори се, че Чобан ще се прехвърли в екипа на семейната комедия "Да не разберат децата" (Cocuklar Duymasin) в началото на новия ѝ сезон, но засега това не е сигурно. Наскоро обаче екранната дъщеря на Йозгюр - Юсра Гейик, сподели своя обща снимка с него в профила си в Instagram, към която добави многозначително описание: "Бъди благословен!", което бе изтълкувано от мнозина като сбогуване. 

10) Йозгю Намал се отдаде на селски живот! Известната актриса от "Милост" (Merhamet) се отдалечи за постоянно от големия град и сложи край на актьорската си кариера, премествайки се да живее в чифлик в кокетното селце Кьойджеиз заедно със съпруга си Сердар Орал и двете им деца - Нефес и Елем Су. Според скорошни папарашки кадри, семейството се е отдало на възможно най-близък до природата живот, като отглежда само храната си. 

11) Берк Октай отново стана жертва на хакерска атака! Наскоро актьорът, снимал се за последно във втория сезон на военната драма "Войник" (Savasci), бе неприятно изненадан с разбития си профил в социалната мрежа Twitter, в който бе качен негов неприличен клип, докато е в тоалетната. Вероятно заснет от негови недоброжелатели, а след това и качен в интернет от негово име, въпросният запис се превърна в един от най-обсъжданите в социалната мрежа. Това не е първата хакерска атака срещу Берк. През април бяха хакнати неговия и профила на съпругата му Мерве Сарапчоулу в Instagram. 

12) Огромен интерес към Керем Бюрсин в Русия! Наскоро изключително популярният млад актьор, когото в момента гледаме у нас в "Сърцето на града" (Bu Sehir Arkandan Gelecek), посети Русия, за да изгледа на живо мач от световното първенство по футбол, поканен от известна тамошна марка бира. Пристигайки в стадиона, където се проведе срещата, Керем веднага бе разпознат от руските си фенки и бе обграден от десетки, искащи да се снимат с него за спомен. Бюрсин подходи повече от любезно и уважи всяка една от почитателките си. 

13) След като бе заснета на яхта заедно с любимия си Чаатай Улусой, известната актриса Дуйгу Саръшън наскоро бе забелязана на шопинг. Красавицата, снимала се за последно в модерната история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), се разходи из марковите магазини в истанбулския квартал Нишанташъ, като пред пресрещналите я репортери сподели, че ваканцията ѝ продължава и че отношенията ѝ с Чаатай са повече от прекрасни. 

14) Илкер Калели и Бурчин Терзиоулу спазват правилата на пътя! Наскоро известната светска двойка бе забелязана в истанбулския квартал Бебек, качвайки се на мотор. Двамата влюбени се проявиха като примерни участници в движението, като си сложиха обезопасителни каски на главите. Напомняме, че наскоро Бурчин се присъедини към каста на интернет-сериала "Пазителя" (The Protector), а Илкер за последно се снима в "Дъно" (Dip). 

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  2 юли, ще бъде финализиран брой №216 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 3 юли, започва новият №217, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 3 юли, продължава "Турция представя...", в чието четвърто за сезона и деветдесет и четвърто подред издание ще представим двата нови летни сериала на TRT1 - "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) и "Егейска хамсия" (Ege'nin Hemsisi). В четвъртък, 5 юли, ще бъде публикувано интервю с участника, класирал се на трето място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2018" - Каан Урганджъоулу. И в неделя, 8 юли, предстои издание №177 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.