ЕКСКЛУЗИВНО: "Север-Юг" (Kuzey Guney) се завърта в ефира на Диема Фемили

Диема Фемили продължава да закупува сериали, излъчени преди години в ефира на БТВ. Още един от тях ще бъде факт - "Север-Юг" (Kuzey Guney). Поредицата с любимеца на българските зрители Къванч Татлъту и младата надежда на турското кино Йойкю Карайел в главните роли се завърта съвсем скоро в ефира на медията, като зрителите вече могат да видят и рекламно промо, оповестяващо започването на сериала.

Напомняме, че това е поредното повторение на сериал, излъчен по БТВ, който Диема Фемили завърта в ефира си. Очаква се "Север-Юг" да се излъчва в делничните дни, като засега единственият скоро приключващ сериал е повторението на "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), което се върти от 19.00 до 20.00 часа.

2 коментара:

Анонимен каза...

Това е пълна простотия с тези безкрайни повторения. Колко пъти сериалът бе излъчен по бтв лейди. Диема фемили да бяха купили премиерен сериал от по старите незлъчвани като Господарката на чифлика, Султан, Спомни си любима, Юнска нощ, Безкрайна песен, Къде е дъщеря ми, Да бях облак, Тихата улица и други...

Анонимен каза...

Или Yasak("Забрана”)-прекрасен исторически сериал, или пък продължението на "Черна роза”.

Предоставено от Blogger.