"Турция представя..." (92): нови летни сериали по ShowTV

Здравейте, приятели! Вторник е, 19 юни, продължава новият сезон на рубриката ни "Турция представя..."! В новите ѝ издания, които предстои да публикуваме през идващите летни вторници, ще представим новите летни сериали на турските телевизии. Във второто за сезона и деветдесет и второ подред се спираме на лятната програма на ShowTV, която залага на заглавията "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski) и "Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza)! Да започваме!

"Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski) - скоро:
жанр: романтична комедия
продуцентска компания: Surec Film
продуцент: Али Гюндоуду
режисьор: Ерсой Гюлер
сценарист: Ерсой Гюлер
актьорски състав: Гюлпер Йоздемир, Беркай Хардал, Оя Башар ("Моят живот"), Дидем Балчън, Тойган Аваноулу ("Градско момиче"), Серкан Куру, Алихан Араджъ, Рюмейса Арслан, Йозлем Махмутоулу, Ебрар Аля Демирбилек, Дениз Кайнак, Арда Адил Гьорген и други
сюжет: Ямур (Беркай Хардал) е умен, милосърден и изпълнен с любов младеж, изоставен от майка си още като бебе в сиропиталище. Мелек (Гюлпер Йоздемир) е упорита, справедлива и отдала се на природата девойка. Единствено майката на Мелек - Рукие (Оя Башар), би могла да събере тези двама души. Обидена на по-голямата си дъщеря и зет си, Рукие се премества да живее в сиропиталището си. Тя обича Ямур като свой собствен син и прави планове да го ожени за дъщеря си Мелек. Съдбата обаче улеснява задачата ѝ, защото Ямур се влюбва в Мелек от пръв поглед. През какви перипетии ще минат двамата, за да се преборят за любовта си, предстои да разберем. 

_________________________________________________

"Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza) - скоро:
жанр: романтична комедия
продуцентска компания: Gold Film
продуцент: Фарук Тургут
режисьор: Баръш Йош
сценарист: Дениз Даргъ
актьорски състав: Елиф Доан, Озан Долунай ("Висше общество"), Деврим Якут, Аджеля Топалоулу, Йозгюн Караман, Нергис Кумбасар ("Любов под наем"), Ибрахим Кендирджи ("Мечтатели"), Севинч Ербулак ("Стая 309"), Дилек Челеби, Улви Аладжакаптан, Юксел Юнал, Бурак Джан, Илай Еркьок, Гизем Ергюн, Еда Башламъшлъ и други
сюжет: Зеррин (Деврим Якут) е майка, мечтаеща да види трите си деца щастливи и създали свои семейства. Голямата ѝ дъщеря Рюя (Аджеля Топалоулу) е платонически влюбена в известен актьор, а малкият ѝ син Серкан (Бурак Джан) е мамино синче, което няма да се раздели лесно от майчиното гнездо. Йойкю (Елиф Доан) е средната дъщеря на Зеррин, която се връща от чужбина с новината, че ще се омъжва. Така Зеррин е на седмото небе и няма търпение да се срещне с бъдещите си сватове. Нищо не се случва така, както очаква, и между семействата на младоженците - Аксой и Арслансой, отново възниква стара кавга от миналото. Какъв ще бъде неочакваният изход от ситуацията, предстои да разберем. 

_________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото трето за сезона и деветдесет и трето подред издание от "Турция представя..." следващия вторник, 26 юни! Дотогава си припомнете предишните чрез архива на рубриките ни от тук!

2 коментара:

Анонимен каза...

Според вас,кой от двата сериала ще бъде по интересен???
На мен още от трилъра повече ми допадна "Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza)
може би заради актьорският състав ще бъде по-забавен,и интересен!!!
Вие,кой от тези два сериала чакате да тръгне в ефира това лято?
Лек и успешен ден!!!!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Лично аз с най-голямо нетърпение сред всички летни сериали чакам "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski). Пристрастията ми към режисьора и сценарист Ерсой Гюлер са големи - спечели ме с работата си по "Отново любов" (Ask Yeniden), а след това и с "Новата булка" (Yeni Gelin) - два от най-любимите ми сериали. Та затова чакам новия му проект с голямо нетърпение. Датата на старт вече е ясна - 5 юли (четвъртък). За "Дай Боже всекиму" все още не са обявили кога започва, но и той ще се завърти скоро.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.